ΰζεψ ιςψ ςετψ εξφτδ ςετψ. ηπιεο πδγψ, ςν ωεμηπεϊ επγξδ μι ξϊχπιν μιμγιν.
βν μΰ πξφΰ αρξεκ μφιψ ϊπεςδ ξψλζι ωμ λμ ξιπι ξτψιςι μιμδ λΰμδ εΰηψιν
ΰπηπε ξητωιν ξχεν μςωεϊ "χξτιπβ" ςν ιμγιν (απι 2-5).
ψφει αΰζεψ ηγψδ - δλψξμ...
ψφει ξχεν ξεφμ, ωθεη ετϊεη...
ψφει ξχεν ςν βιωδ χμδ μψλαιν τψθιιν...
δξμφεϊ ιϊχαμε ααψλδ,
ατεψεν, αξιιμ, απιιγ, αδ"τ, αιεπϊ γεΰψ ....
ζΰαιχ
ιεωα αρο τψπριρχε ςμ δξιν ....
http://www.zeevik.net
ΰζεψ ιςψ ςετψ εξφτδ ςετψ. ηπιεο πδγψ, ςν ωεμηπεϊ επγξδ μι ξϊχπιν μιμγιν.
βν μΰ πξφΰ αρξεκ μφιψ ϊπεςδ ξψλζι ωμ λμ ξιπι ξτψιςι μιμδ λΰμδ εΰηψιν
χη ξχμ χη ϊψξιμ..., δι δβ'ιτ δι δβ'ιτ...
ΰδμο
ιςψ ςετψ - ιω αψιζδ.
πηωεμιν - ρξεκ μιν εηεσ ξεργψ.
δαεπιν - ρξεκ μιν εηεσ τψΰι.
ςιο ΰεψο - ξχεν ξχριν, ξεργψ εςν αψιζδ.
Shaba
ιεωα αρο τψπριρχε ςμ δξιν ....
http://www.zeevik.net
ΰδμο
ξλαιω δηεσ \ ξημσ ςϊμιϊ τπδ ξζψηδ εςμδ μλιεεο χιαευ αιϊ ΰεψο (ωιω μλϊεα ΰψο), αΰηγ ξλαιωιν διτιν αΰψυ. ΰηψι 5 χ"ξ φεξϊ, τπδ ωξΰμδ εδξωκ ςεγ λ 700 ξ' ςγ δφεξϊ δαΰδ. αφεξϊ δωπιδ τπδ ιξιπδ ελπρ μηπιεο πημ αιϊ ΰεψο λ 250 ξ' γψ'-ξζ' μφεξϊ. μων δΰιξεϊ εγΰ ω 200 ξ' ξξζψη μηπιεο ξετις αξτδ ςιο ΰψο.
ΰε αχιφεψ π.φ ξ 1511 φ 12365.
Shaba
לגבי עין אורן
אכן מקום יפה, אם אני לא טועה יש באזור שילוט לחניון העגם שמשם ניתן להגיע ל:
- עין אורן
- נחל אורן
- לעגם (כמה מפתיע) כמובן שהוא מלא במים רק בעונות הנכונות
שרון - לגבי הצמתים עד כמה שידוע לי יש בעליה עד לחניון צומת אחת שחוצים אותה (פשוט לא פונים ימינה לכיוון מלון\ספא יערות הכרמל), לאחר מכן יש ירידה חדה שאי אפשר לפספס, גשרון צר וצומת T, בצומת T פונים ימינה ואתם בחניון
- ζδ ξδ ιω εςν ζδ ππφη!
- δφιαεψ ξθεξθν εμλο δφιαεψ ξωμν ....
δηπιεο δζδ (δχψει ηπιεο δΰβν) δεΰ ΰλο ξχεν ιτδ. ςωειιν μδετις αε ΰπωιν χφϊ τηεϊ πςιξιν αμιμδ.
δΰβν ςφξε ξμΰ αξιν ψχ αςεπεϊ δπλεπεϊ ΰε λωδαιεα ωμ ςιψ λψξμ (ςρτιιδ εγμιδ) ζεψν αηετωιεϊ μπημ ΰεψο, λτι ωδιδ ςγ μΰ ξζξο...
ξχεχξεϊ περτιν ΰμε δν ηπιεπι ωεειφψιδ δχθπδ ςμ ωμμ τιπεϊιδν. μιγ δΰεπιαψριθδ. εηεψωϊ δΰψαςιν.
χη ξχμ χη ϊψξιμ..., δι δβ'ιτ δι δβ'ιτ...
זאביק שלום
יש חניון ליד זיכרון, בתחילת הכביש המוביל לגיסראזרקה, צמוד לכניסה לבית חנניה (אם אני זוכר נכון שזה בית חנניה), יש שם מקום שיש בו חניון לילה מסודר, וגם בבוקר מקום נחמד לילדים שכולל מגלשת מים סירות וכו'. למי שרוצה לא חובה.
עשיתי שם קמפינג עם הבן שלי בן 7, ועוד חבר עם ילד באותו גיל, לפני שבועיים. אגב מתאים גם לילדים קטנים יותר, הצטערתי שלא לקחתי את הבת שלי בת 4, והיו שם אנשים עם תינוק.
מקום מסודר עם דשא, אבל עדיין מרגישים כמו באיזור מדברי מרוחק, שירותים, וגם מקלחות. ותאורה במידה הנכונה. ועדיין מרגישים חוויה של קמפינג.
זה עולה קצת כסף אם לא אכפת לך, רק קמפינג נראה לי בסביבות 20 ש"ח, וכולל המתקנים בסביבות 75 ש"ח.
אם תרצה פרטים 0528625801
תהנה
משה
αηιιν φψικ ψετΰ θεα εςεψκ γιο θεα ε.... β'ιτ λξεαο
ωξψε ςμ χωψ