λξεαο ωξγεαψ ςμ δξΰεψψ ωπξφΰ ςμ δψγιΰθψεψ δϊηϊεο αβιτ, ςαεψ ιηιγϊ δξζβο δΰηεψιϊ αβιτ
ατβΰψε Qΰψεκ2800 ξγεαψ αξΰεψψ ωπξφΰ μξθδ ςαεψ διηιγδ δΰηεψιϊ ΰιζδ ξΰεψψ μψλεω (ΰν ΰβις μηωξμΰι ςγ ωιτψχ ιζξιο ΰϊ δημχ ελε ιςαεψ ωαες)μλο αψφεπι μχπεϊ εμδβις ςν δημχ μξερκ
ϊεγδ
λξεαο ωξγεαψ ςμ δξΰεψψ ωπξφΰ ςμ δψγιΰθψεψ δϊηϊεο αβιτ, ςαεψ ιηιγϊ δξζβο δΰηεψιϊ αβιτ
ωηψ
ΰϊδ αθεη ωιω ων ξΰεεψψ ?
αψεψ ωιω ,ψΰωιϊ πιϊο μψΰεϊ ειζεΰμϊ εωπιϊ ΰφμι δεΰ ξψςιω ΰζ ΰι ΰτωψ μτρτρ![]()
שחר שלום.
ראשית, לפרק ולהרכיב את המאוורר המדובר, זו לא בעיה גדולה, אני מדבר מנסיון, עשיתי את זה לפני כשבועיים.
סה"כ מפרקים את מיגון הגחון ואז יש גישה לארבעה ברגים שמחברים את המאוורר למזגן. פשוט וקל!!!
שנית, הנה הבעיה: איפה לכל הרוחות משיגים את המאוורר במחיר שפוי?
אני לא הצלחתי למצוא את היחידה הזו בשום מקום חוץ מבחברה. מסתבר שאפילו ליונדאי אין דבר כזה. הייתי צריך לעשות קומבינה ע"מ שלא לשלם 3000 ש"ח ומשהו למיצובישי ורכשתי את המאוורר של הטורבו שגדול יותר מזה של המזגן, ניסרתי ושייפתי אותו עד שהתאים, ואז, במחיר של פחות מ- 1000 ש"ח התאמתי אותו. אני חייב להגיד שזה שווה את ההשקעה!!! עוצמת הקירור ברכב הכפילה את עצמה וביום קיץ חם כדוגמת שבת שעברה, באמצע המדבר במהירות נמוכה, נאלצתי להנמיך את עצמת המזגן היות ובאמת היה קר!!! ברכב, ותאמין לי שאף אחד מיושבי הרכב אינו סובל מקור. כמו שנאמר, זה היה שווה את ההשקעה!
ξδ 1000 ωη τχιπβ ξΰεψψ χθο??? ΰπρδ μητω ϊημιτι εΰςγλο μβαι δδημτδ εεΰμδ μΰ ηωαϊι μτψχ ΰϊ δξιβεο διεϊ εδηωξμΰι αλδ ωζδ δψαδ ςαεγδ μδβις μων, ηιτωϊ ϊημιτι??? ϊεγδ
ωξψε ςμ χωψ