Close
оцйв ъецаеъ 1 тг 2 оъек 2
    збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Jun 2006
    ойчен
    אזור השרון
    дегтеъ
    262

бшйшъ озгм дшлбъ ртймд

щмен млемн
    арй теог бфрй дджорд мртймд щм мечд даесишмйъ бдощк мдомцъ дзбшйн.
    мдмп дщамеъ:
    1. мвбй айщеш ощшг дъзбешд дан оеъш мййба ртймд ае йщ мбчщ щйшщое ощде азш тм дзщберйъ??
    2. мвбй ддшлбд: йщ мй бв'йф LSD бресу йщ бйгй чййс фъез тн чешерд едщамеъ дн:

а.дан тгйу мдтбйш аъ дчешерд щмй мчййс дфъез (лй тбг тн дфйрйеп щмй) ае тгйу мдщайш аъ дчешерд щм дчййс дфъез.

б.бойгд еотбйшйн йщ мщоеш тм ойчен дшлбд осеййн щм дчешерд тм дчййс ае ма ощотеъй..

в.арй оълееп мдзмйу аъ досбйн щм дчййс дан йщ цешк блм дмйк длйееп щм PRELOAD е BACKLEASH ае щбвмм щдфйрйеп ма оезму йщ афщшеъ мщоеш тм лоеъ дщйосйн блм цг лое щдйд бшлб еаоеш мдйеъ бсгш...

бъегд ошащ
    аешп.

збш шщен six 4 life's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    ошлж
    дегтеъ
    5,648

бшйшъ озгм ъвебд мдегтд: дшлбъ ртймд

цйиеи рлъб бочеш тм йгй אורן71 цфйд бдегтд
    שלום לכולם
    אני עומד בפני ההזמנה לנעילה של לוקה האוסטרלית בהמשך להמלצת החברים.
    להלן השאלות:
    1. לגבי אישור משרד התחבורה האם מותר לייבא נעילה או יש לבקש שירשמו משהו אחר על החשבונית??
    2. לגבי ההרכבה: יש לי בג'יפ LSD בנוסף יש בידי קייס פתוח עם קורונה והשאלות הם:

א.האם עדיף להעביר את הקורונה שלי לקייס הפתוח (כי עבד עם הפיניון שלי) או עדיף להשאיר את הקורונה של הקייס הפתוח.
    לא עדיף, חייב להשתמש בקורונה שאתה מוציא מהסרן. פניון וקורונה תמיד הולכים בזוגות ואין לערבב בניהם, על אחת כמה וכמה לא בין סטים משומשים.
    ב.במידה ומעבירים יש לשמור על מיקום הרכבה מסויים של הקורונה על הקייס או לא משמעותי..
    מאחר והיא עוברת לקייס אחר לא משנה מיקומה כי אין לך נקודת יחוס קודמת.
    ג.אני מתכוון להחליף את המסבים של הקייס האם יש צורך בכל הליך הכיוון של PRELOAD ו BACKLEASH או שבגלל שהפיניון לא מוחלף יש אפשרות לשמור על כמות השימסים בכל צד כמו שהיה ברכב ואמור להיות בסדר...
    חובה לכוון פרילואוד, וחובה לכוון בקלאש! אין מצב שאתה מרכיב קייס אחר עם מיסבים אחרים והכל יהיה זהה למצב הקודם! הכיוונים האלו עושים את ההבדל בין דיפרנציאל עמיד לדיפרנציאל שורק/ דופק/ מתחמם שילך לך אחרי שנה. תזהר לחסוך זמן כאן.

рещайн геойн

1. дшлбъ ртймд мечшййи 1510
    тм йгй socrtes бфешен фешен сежечй Suzuki
    ъвебеъ: 0
    тглеп азшеп: 05-01-11, 17:43
  2. дшлбъ ртймд 1510- щамд гй гзефд
    тм йгй MMR бфешен фешен сежечй Suzuki
    ъвебеъ: 6
    тглеп азшеп: 17-02-08, 00:33
  3. олд зжчд мазш дшлбъ ртймд
    тм йгй maoz59 бфешен фешен сежечй Suzuki
    ъвебеъ: 6