תודה על ההבהרה..
אז חלקים קונים רק במכשירי תנועה?
מה זה רינג איכותי?
"רגעים מאושרים, רגעים נוראיים. אין יותר מטאפורות אזלו הדימויים.
אתה יכול הפה לפתוח, יכול הפה לסגור. את הסיבוב של הכדור אף אחד לא יעצור..."
500 ק"מ אחרי- הגיע הזמן לעדכון!!
נתחיל מזה שהכל טוב, נשארה לי עוד נסיעה אחת של 120 ק"מ מחר ואני אכריז רשמית על סוף ההרצה ואתן לו קצת בטורים.
נזילות אין!:-D
היתה בעיה קטנה של לחץ שמן שנפתרה בלי יותר מדי הוצאות, וכנראה שגם בלי נזק למנוע, עליה אפשר קרוא פה http://jeepolog.com/forums/showthrea...F9%EE%EC%E9%FA.
בסופו של דבר הבעיה הייתה דווקא מהקרבורטור בשילוב חוטי הצתה ישנים.
המנוע פיקס, לא מתחמם, לא מגמגם לא מעשן ולא משחק סנוקר, נשמע טוב, לא נחנק,סל"ד יציב, לא מאבד מים או שמן ובסופו של דבר נראה לי שייצאתי בזול יחסית למנוע מייבוא (כשתגיע החשבונית בעוד כמה ימים אני אעדכן שוב).
ועוד דבר, לאחרונה עלו פה עוד כמה בעלי סמוראי ששוקלים לעשות אוברול, המלצתי, ואני ממליץ שוב- לא להכנס לזה ללא נסיון/ עזרה מבעל נסיון/ הרבה כסף בכיס. העבודה עצמה לא קשה, ולהפתעתי גם לא לוקחת הרבה זמן (בהנחה שהיא נעשית ברציפות), אבל אם לא הייתה לי תמיכה מבעלי המקצוע לא בטוח שהייתי מצליח ובוודאות הייתי מסתבך קצת. ואם בכל זאת העניין הוא עבודה עצמית, תארגנו מנוע חליפי ותעבדו על המנוע הדפוק לאט לאט ובלי רכב מושבת, אח"כ אפשר למכור/ להחליף.
חזרה לשגרה, יום שבת טיול.
רוני שלום רב ! אנא הבהר מה הייתה הבעייה בקרבורטור, ומה היתה הסיבה לחדירת דלק לשמן, למרות שהחלפת משאבת שמן חדשה, אך לא מקורית?
יצרת קשר טלפוני איתי להתיעצות, והבהרתי לך שחפש את הבעיה במשאבה או בקרבורטור, מאז נאלמת דום, ולא שמענו ממך.
השאלה הנשאלת, מה גרם לעליה במפלס השמן, אם לא דלק שחדר לשמן, השאלה מהיכן?
בברכה
צביקה
צביקה קרבורטורים
נייד-054-4861318
אהלן צביקה, את התשובה לשאלה נתתי בשרשור השני (יש לינק למעלה).
התכוונתי להודות לך טלפונית והנה חסכת לי שיחה, אלא אם אתה רוצה לקבל תודה גם בטלפון.
לא היה לי הרבה זמן בשבוע האחרון להתעסק במחשב ובגלל זה העדכון המאוחר.
ההכוונה שלך לצינורית וואקום (ההיא מתחת לדיאפגמה) עזרה מאוד וזאת הייתה באמת הצינורית הסוררת, כבלי הצתה הוחלפו גם. הדלק חדר לשמן מהרינגים אחרי ההנעה כשהמנוע עוד קר בגלל הצתה לקויה והצינורית הבעייתית (משם הריח) והעליה במפלס לא הייתה רצינית כמו שחשבתי, הבעיה הייתה בעיקר היוניט לחץ שמן שהוחלף מאז.
עכשיו הכל בסדר,
עוד פעם תודה,
רונן.
נכון ,אבל אני יודע שיש הרבה מאוד הסתייגויות מחריטת בלוק של סמוראי , כיוון שהמנוע לא שורד יותר מידי זמן בקו הבריאות לאחר אוברול מלא , וזאת לאחר שגם אני התייעצתי בנושא עם אנשים שכבר ביצעו את הטיפול בעבר ולא ממליצים.
חשוב לי לציין , אין לא שום אינטרס בעניין , אבל גם אני ניצבתי /ניצב מול הדילמה הזאת ולאחר שקילת הנושא והתייעצות הבנתי שזה לא 100 אחוז הצלחה ,ואם כמה שזה כיף ומספק עדיין אין לי את היכולת הכלכלית להשקיע פעמיים במקרה שזה לא יעבוד.*
והחלטתי להחליף למנוע יורוסוויפט שנתון מתקדם כולל הזרקה רב נקודתית ומחשב .
כרגע ממתין למציאת מנוע.
שמרו על קשר