, , ...
, , , ?
- , , - . .
" 100 ' , " - . , ... . , " , , " .
- : , , "
http://www.poly-graph.co.il/
" .
"" " " !
" .
זו הייתה הנקודה שלי פחות או יותר.
מה גם שאת הדיונים מול מאיר אנחנו רואים פה אחת לכמה חודשים, אפילו שמדובר בדיון שנשאר ברמה מכובדת ולא אלימה כמו קודמיו.
אני יודע שלא תוקפים אותו ישירות אלא את הרעיון שמאחוריו הוא עומד, אבל כמה מים כבר אפשר לטחון ? (ולמען ההבהרה, אני לא מגן על מאיר או על הרעיון שלו)
דווקא לדון בנושא המקורי יכול להיות חידוש מרענן...
!
, ...
, .
, 1.1 , " / //', .
- ? ? ? ?
, - . /// - , . , , , .
אני מבין ומכבד את הדרך של היחפ"צ, ולמרות שדעתי שונה מדעתם, אני רואה באנשים האלו רוח טובה ורצון טוב, ובעיקר אמונה בדרך ועשיית מעשה ע"מ לקיים את הדרך, ולא סתם להסחף עם הזרם.
לגיא ורפי: דעתי דומה לזו שלכם, אבל מה בדיוק אתם מציעים לעשות ? מאיר והיחפ"צ פועלים באופן חיובי בדרך שלהם. אני לא רואה כיצד התנגדות לפועלה של היחידה יכול לקדם משהו. זה לא מספיק שהיחפ"צ לא יעשו את העבודה, מישהו יצטרך להפסיק לחפש את השקלים מתחת לפנס ולהתחיל לעשות את העבודה שלו, וזו כבר אגדה אחרת. יש למישהו רעיון כיצד לפעול באופן חיובי כדי לשנות את התנהלות המשטרע ?
זו חוכמה קטנה מאוד לשבת ולקטר ולבוא בטענות לאחרים. אם יש למישהו רעיון פרודוקטיבי אנא העלו אותו וננסה להתגייס (כפי שמאיר והיחפ"צ עשו ועושים ע"פ אמונתם ודרכם), ואם לא, אז יופי, שחררנו קיטור, אבל מספיק, וכפי שאמיר כתב, הנושא מוצא עד תום.
למאיר: אתה מבין בעצמך את הבעייתיות בדברים שכתבת... כמו שחברת שירותי גרירה גדולה יכולה להתקשר עם הרבה גרריסטים עצמאיים כדי להגיע לכל נקודה על כבישי ישראל בזמן סביר, הרי שאם המשטרה היתה מתנהלת בצורה סבירה גם היא היתה יכולה לדאוג לשירות הזה בזמן סביר, ובביצוע של אנשי מקצוע עם ציוד מתאים בהרבה מאשר ג'יפ פרטי עם רצועות ורצון טוב. (מבלי לפגוע כמובן במקצועיות של היחפ"צ, אבל לא תוכלו להתחרות במשאית גרר עם כננת הידראולית והרבה יותר מסה, וחוץ מזה שאותה המשאית כבר תוכל לפנות את הרכב לחלוטין מהזירה ...)
בכל מקרה, גם אם אני לא שותף להשקפת עולמך בעניין זה, אני מסיר את הכובע על ההתגייסות והעשייה, להבדיל מרביצה מאחורי המקלדת.
לכל המשתתפים בדיון: תענוג לקרוא דיון ענייני, ערכי, תרבותי ומכבד את הזולת. סחטיין
נדב.
;
WAZE .- "-" . . ( , )
.
סליחה על הבורות מה זה WAZE ??
- !
- ....
פשוט לשנות את החוק...ולהתחיל עם עצומה רצינית של כל בעלי הג'יפים / רכבים משופרים שתשלח ל"שר הממונה" כמובן בצירוף פרזנטציה המבטאת את רצונות הקהילה הזאת בצירוף דוגמאות מרוב מדינות הנאורות המערביות והתקינות ששם המוטוריקה מעוגנת ביחס ראוי בחוק.
פשוט להתחיל לעשות!!!
אני לא יודע אם זה יביא לאיזה שינוי אבל אם קהילה שלמה תהפוך להיות "אובססיבית" וקנאית לרצונות שלה ולסוג של שינוי הוא יבוא והוא יגיע למרות שיש פה הרבה מאד בעלי אינטרסים מנוגדים!
זהו רעיון אישי שלי ,אם למישהו תהיה הצעה טובה אחרת אני אשמח לתמוך, כי לא משנה לי באמת מה לעשות העיקר לדחוף את הנושא לפתחו של משרד התחבורה!
עוזי