דרור
הדבר היחיד שמשותף לשניהם שהם מסתיימים באותו שביל פיסגה !!!!
ואגב המעלה הזה די אתגרי החל מלמטה שם מתחילים בחריץ עמוק ולאחריו סדרת מדרגות
כשמסיימים את החימום ישנה מדרגה לא קלה אם כי אפשר לברוח ממנה ויש מספיק הצלבות כל הדרך שרכב לא נעול יקבל אתגר ראוי ביותר וגם כאלה עם נעילות יכולים להתקשות וזה באביב בלי פודרה ועם קרקע מוצקה
йщшам 20011 фйаегмйжн бдйъвмоеъе
7 омйеп тбгйн щм 7 ощфзеъ
רוני ושאר החברה שהיו ראו שמעו ממישהו אל תמהרו להגיד דברים חלקם אולי נכונים וחלקם לא: נכבה לא נכבה הנהג עשה ככה או לא עשה הידרו בוסטר רגיל עוד מעט כל מי שירצה יקבל את המסקנות ממה שהיה שם
דרור אני בדעה של יריב בתור אחד שעלה את העלייה קצת לפני הסופה שהתהפכה העלייה קשה דרדרת שפצים מדרגות ומה שמוסיף את הקושי התלילות
בתור אחד שגר קרוב לחורשן אני נמצא די הרבה שם ורואה הרבה רכבים שעולים שם גם חילוצים היו זו הפעם הראשונה שראיתי התהפכות
בנוסף העלייה עצמה בצד ימין יותר קלילה פחות מדרגות
יוסי אני גם חושב שיש הרבה מעלות יותר קשים בכל אופן צריך להכיר את השטח לא לעלות ישר אלה לרדת להסתכל קצת לפני איפה הנק' הבעייתיות ולחשוב איך עוברים אותם במידה וצריך מישהו שיכוון אז להציב אחד כזה זה יכול לקרות בכל מעלה זיק עקרבים או מה שבא לכם לבחור
דרור אני מסכים איתך בחורף בימי גשם אסור להתקרב לחורשן גם לא לפחות שבוע לאחר הגשם האחרון אבני הגיר נהיים חלקים בטירוף וסופגים את המים ככה שהם נשארים חלקים גם מספר ימים לאחר הגשם
אני בטיפשותי כשקניתי את הג'יפ לפני כמה שנים עם ניסיון זעום בנהיגת שטח נכנסתי לחורשן יום לאחר גשם העלייה נראתה(אותה עלייה של התאונה) סביר התחלתי להעלות ראיתי שיש יותר מידי סיכון מפרפר מתחיל להיזרק לצדדים מתקשה לעלות מדרגה קלילה ניצלתי את זה שהייתי קרוב לאחת היציאות דרדור קליל אחורה וברחנו משם לפני שהיה קורה משהו נורא
אין ספק שהמסקנה הראשונה גם בזחילה חובה חגורה
тм оръ щйдйд чцъ сгш айп мй щен гбш рвг гшеш ае ойщде азш абм ан овйтд збешъ вйфйн ощефшйн рдвйн
оресйн мзешщп мод мгтълн ? мрсет бщбймй дшезб ? дзбшд овйтйн мщзшш агшрмйп лм азг бгшле
емцтшре ойгй фтн йщ ойчшйн щожм шт аеие шт тмйд штд длм йзг февн бдрад йщ ржч млмй ае ойщде ойъдфк
жд мцтшй дозйш щарзре ощмойн тм зесш ждйшеъ \ожм \длм бйзг абм длм цшйк мчзъ бзщбеп щрестйн еозфщйн
аъвшйн вн блбйщ йщ ъаереъ ау азг ма шецд щйчше абм чешд ой щзещб щафщш мтщеъ лм сфеши щдеа щйщ бе
аъвшйн мма щен сйлерйн аж щйщб ббйъ бимеежйд ежд шч гтъй ой щма шецд щма йслйн арй йлем мзйеъ ан жд иеб
йесй
мйфрй зегщ рстре лод збш'д мзешщп едтмйд дшащерд щфвщре жаъ дтмйд джаъ
(ъойг щарй тебш тм длбйщ арй шеад аеъд аж лйееръй аеъре мщн)
двтре мтмйд ддйре шч сефеъ есйчсйн лемн ртемйн азешд шч азг дйд вн чгйод
фтн шащерд щарй щн тн дсефд ма ршад мй щдсефд дъаоцд йеъш ойгй мтмеъ щн
дтмйд ма лжаъ чщд рлеп щцшйк мйдйеъ тн рйсйеп арй бтцой ддйъй цшйк мтцеш бцг бйщбйм млееп аъ дзбш'д
абм сефд\сйчс ртемйн темйн аеъд бмй бтйд лоебп щдлм йбщ
аж ма ршад мй щдзбш'д щтме щн йъчще абм лршад щбайжд огшвд дълбд двйф
едсеу йгет..
JEEP аойъй жд лое ййп иеб- шч ощъбз тн дщрйн..
אני סטנדרטי בלי נעילות או שיפורי מנוע קצת עירגול צמיגי 31 עם גאנט 10 וגם עליתי בלי בעייה בשבת לפני הסופה שהתהפכה ובכל הפעמים הקודמות שהייתי...אבל יש ניסיון בנהיגה בשטח וכמובן בחורשן שאני די קל"ב ומבקר בשמורה הרבה , לסופה וסיקסים סטנדרטים לא אמורה להיות בעייה בעלייה הזאת שלא לדבר על נעולים
יוסי אתה צודק מי שרוצה להנות מאקסטרים בלי להסתכן יכול לעשות את זה מול הטלויזיה.
כמו שאמרתי קודם בהמשך נודיע מה המסקנות למה שהיה ומה תהיה הפקת הלקחים
חיים
רוצים להינות מאקסטרים? בבקשה.
- שבו לבד בג'יפ, כמובן חגורים.
- תדאגו שרק ג'יפ אחד נמצא בתוך העליה ולא כמה כלים בשיירה אחד אחרי השני. כשאחד מגיע למעלה ומסיים, הוא מפנה את השביל והשני מתחיל לטפס. אם יש תקלה או חס וחלילה מישהו מתהפך, שיתגלגל לבד ולא יפגע באחרים.
- מאותה סיבה בדיוק, יש לוודא שאין מטיילים/רוכבי אופניים וכו' מסביב/למטה. המהדרין גם ידאגו להציב מישהו מהקבוצה שתפקידו יהיה לוודא שאף אחד לא נכנס לתוך העליה בזמן שמישהו מטפס אותה.
תקראו לי פחדן, קרציה, קטנוני, מה שתרצו. ברגע שאנשים נפגעים בגלל שטות כזו, אין לכם יותר מה להסביר ולהתווכח. זה הרגע בו נגמר כל סיפור תחביב האקסטרים ומתחיל רגע הדין וחשבון, שלצערנו, יש מצב שמבקשי רעתנו (והם רבים מאוד) ידרשו מכל קהילת הג'יפאים לתת אותו.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
קצת מוזר לי להזכיר את כל זה שוב ושוב בדיון שרוב משתתפיו הם ג'יפאים הרבה יותר מאשר ותיקים ומנוסים, אבל מה לעשות. בגדודי השריון יש שלט הוראות בטחון בכל משטח טנקים, שבסופו תמיד כתוב - "הוראות אלה נכתבו בדם". כולם תמיד צוחקים על זה, עד התאונה המיותרת הראשונה.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
щмен шб
арй аедб ачсишйн абм ббийзеъ арй ма ожмжм елм од щрйлъб бреща дбийзеъ елммй дърдвеъ арй йеъш оослйн
еойърдв ъойг мфйдн айп мй щен ейлез тм дреща
сте , ъдре , ъаъвше аъ тцолн еаъ длмйн щмлн , дшй же длеерд щмщод арзре оъчбцйн йзг
абм блм щмб еблм цтг " ерщошън мрфщеъйлн "
арй бгтд щм гшеш ,
1. йщ ийемйн щоъайойн мощфзд тн лм дощъот олк.......
2. йщ ийемйн щаъд цшйк ойгй фтн мфшеч аъ дрестйн одвйф , тм оръ ма мслп аеън бчит осеййн
3. йщ ийемйн щаъд цшйк мцаъ мбгк, рчегд!
лм азг достйфйн ръеп мщйчем гтъе щм дрдв / бтм двйф едлм ъзъ длеъшъ "ерщошън мрфщеъйлн"
дощк ийемйн одрйн ебиезйн млемн
дзмод одйшд мощфзд
it's a cj8 !!! it's not for sale !!! build your own
арй тмйъй шлб мфрй дсефд щдъдфлд.дтмйд бшебд ршайъ швймд мзмеийп .щймеб щм смтйн оаг змчйн олесйн бфегшд , ейщ мд лод огшвеъ ечемйсйн ,бойезг мчшаъ сеу дтмйд оцг щоам щщн жд дзмч дчщд лбйлем(тмйд ъмемд тн огшвд ебеш зжч мфрйд) еощн бтцн дсефд дъдфлд..
озжд ма ртйн блмм!!!!
а. ма мтмеъ отмеъ ламе тн ймгйн бшлб.
б.мдйеъ звешйн.
в.ма мрсет шлб азшй шлб ботмд .
г.цшйк щйдйд олееп (арй зещб щан дсефд дйъд темд оцг йойп щм дотмд жд ма дйд рвош лк).
д.тгйу мдйеъ бчбецд щм збшйн щоресйн ейегтйн мъъ отрд бщиз(зййб мщбз аъ дзбшд щтжше бзймех - огдйойн :"оетгеп дcj едсефд дйщшамй"
сте бждйшеъ
тежй
щоше тм чщш