бчйцеш оешй, аъд цшйк мбчш бфешен мтйъйн йеъш чшебеъ. :mrgreen:
од щйре бвйш щм 2007 ??
айп афщшеъ мдшлйб ишоесии бчемш вйш? (съан озщбд щтмъд мй бшащ)
лп лгай мщйн оаеешш рщми маеън йойн зойн щрестйн бдн маи еайп осфйч жшйоъ аеейш лгй мчшш аъ двйш, бтцн мфрй доаеешш гбш 1, мщйн зййщп зен ембсс аъ лм дъйаешйеъ
баоъмод ау азг ма оъчйп зййщп иоф' щоп еобйа ооцайн? ..
ацмк авб жд ршад гй фщеи, йщ очен мйерйи зен лбш бшгйаиеш.
еайк афщш мдътмн одтебгд щшеб джоп двйш озон аъ дойн щм дорет, дшй деа тебг зн йеъш ебаефп оъощк дшгйаиеш рамх мабг йеъш аршвйд обвйшсд дйгрйъ.
бойезг лщйщ мшлб шащ орет швйщ лм лк..
ейшйгд бсфйчд щм дощабд щм двйш? вн реща жрйз?
"швтйн оаещшйн, швтйн решаййн. айп йеъш оиафешеъ ажме дгйоеййн.
аъд йлем дфд мфъез, йлем дфд мсвеш. аъ дсйбеб щм длгеш ау азг ма йтцеш..."
маеш дгйеп дфешд щртшк лап гйбшъй дбечш тн дрцйв дшщой дилрй щм сежечй бйщшам ,
ощйзд тйое темд лй айп щен цешк бдесфъ чемш вйш ма бочбйм ма биеш ема блмм ,
деа дшбд щрйн бочцет тбше ъзъ йгйе амфй в'йорйн лмщере едеа ма ръчм тгййп бшлб щщшу аъ двйш бодмк ийем лжд ае азш,
ма бшеш мй оайфд двйт дштйеп дочешй щм дъчръ чемш вйш абм арй реид мдчщйб ме ежаъ офаъ дтебгд щдеа дрцйв дшйщой дйзйгй щоесок мтрййп жд.
ой щшецд мчбм иеб ой щшецд ммлъ мдъчйп вн иеб,
абм арй зежш еаеош щтогъе дшйщойъ щм дйбеап дйа щфщеи айп цешк!!!
ונראה לך היבואן יקום בוקר אחד ויגיד על דעת עצמו שיש בעייה תכנונית באחד מהרכיבים הכי חשובים ויקרים ברכב??
הצחת אותו/אותנו.
אגב, דיברת עם היבואן? יעני עם הדרקטוריון של "מכשירי תנועה"? לא נראה לי. ואם לא אז בטוח שאף גורם אחר בחברה הענקית הזו לא יסכן את הכיסא שלו בשביל להודות במשהו כזה מבלי שקיבל על כך אישור רשמי מבעל הבית, שהוא למעשה סוזוקי יפן.
הדברים לא עובדים ככה...
נ.ב.- אגב, כמה זמן לקח ל- UMI להודות, ואח"כ לקחת אחריות, על בעייה הנדסית שיש במנועי הטרופר...? וזו אגב אחת מדוגמאות המופת ללקיחת אחריות של חברה כלשהי על בעייה שההשלכות שלה הם קטסטרופה כלכלית לחברה!
чз очм чз ъшойм..., дй дв'йф дй дв'йф...
обмй мжмжм баеъе рцйв илрй, обзйръ дйбеап - дв'йорй деа бсд"л фшййби щосевм вн мифс тм огшлеъ бъм абйб.
олап щдйбеап ма баоъ олйш аъ дтеосйн бдн тебг двйш даеиеоий, бърайн бдн арзре оийймйн.
ай афщш мдътмн тебгъйъ отщшеъ вйшйн щийвре тцон тг лгй лк щма рйъп афйме мщфцн зжшд моцб ъчйп.
"швтйн оаещшйн, швтйн решаййн. айп йеъш оиафешеъ ажме дгйоеййн.
аъд йлем дфд мфъез, йлем дфд мсвеш. аъ дсйбеб щм длгеш ау азг ма йтцеш..."
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
бшеш щма, же бгйеч дрчегд. емлп деа ма йлем млъеб щ"тогъе дшщойъ щм дйбеап" дйа...
абм тжеб, жд ма баоъ шмеерий.
дтрййп деа щойщде одмчезеъ д"фщеийн" ма йчбм щен айрфешоцйд лрд мвбй ощде щишн дезми тмйе баефп шщой бгшвйн двбедйн бйеъш бзбшд. айрфешоцйд щйщ мд дщмлеъ лмлмйеъ ошзйчеъ млъ. дзмид бгбш гшк дъоеггеъ тн севйд лже оъчбмъ бщйъеу ома тн дгшвйн двбедйн бйеъш бзбшд.
тг щайп дзмид лже щн мотмд, дтогд дшщойъ дйа лфй щрлъб. шецд меош- айп бтййд...
дшй жд ма ощрд од щйвйге млн еод щйбийзе млн аън лбш дзмиън щйщ бтйд щм дйцшп щдвйш щм дв'йорй деа "тгйп" ,"гфеч"," зша" ае айк щма ъчшае мжд ещзййбйн мщйн чемш вйш азшъ дреша олм йчшд ...... бчйцеш арй шеад щъефтъ дтгш оъшзщъ бозежеъйре вн бреща джд ежд бсгш лбш цййръй щлм азг йтщд од щиеб ме .
обзйръй тг щма йтмд лап ойщде шцйрй тн ръерйн обессйн огйгеъ сиийсчд еле'... аеъй ма щлртън
ג'נקי. את ההודאה (מלשון להודות) שיש בעיית רעידות בג'ימני היו צריכים להוציא בכוח ממכשירי תנועה ומהיצרן וגם עכשיו זה עדיין סודי ביותר ורק מי שיודע על הבעיה הרשמית יודע שצריך גם לטפל בה. אז מה גורם לך לחשוב שבענייני גיר הם יודו במשהו ?
ושוב, יש קהל יעד ויש קהל יעד. כרגע, ג'ימני הולך והופך להיות הסמוראי החדש - ג'יפ לצעירים / ג'יפ לדלי תקציב. בעבר הג'ימני היה יותר "רכב שטח סקסי לאישה הצפון תל אביבית".
אז לאישה זה לא משנה כי היא גם ככה משלבת רק בשביל להכנס לחניה. היא גם מאמינה לסמסים שהיא מקבלת מהמוסכניק שלה שהגיע הזמן לטיפול תקופתי, אפילו שהרכב שלה לא עשה חצי מקילומטרז' הנחוץ לכך. היא גם מודה לו על כך.
ולצעירים זה משנה כי הגיר הולך לפח אחרי יום במשלט 21, אז עכשיו הם משפרים את הרכבים שבעבר לא היו צריכים שיפור.
בין לבין, יש את אלה ששואלים למה צריך לשפר והאם מישהו בחן את השינוי הזה לעומק.
נ.ב. עדיין לא פרסמת מי הדמות הרשמית. ואני אומר לך שעד לא מזמן עבדתי במכשירי תנועה ולכן אני שואל כדי לדעת אם אכן דיברת עם מישהו שמבין עניין או רק עם דמות-קש שנועדה לנפנף לקוחות מודאגים.
אגב, אם מחר אתה צולה את הגיר, אתה יכול לפנות לאותו "נציג רשמי" ולבקש תיקון על חשבונו כי הוא טעה ? אני בספק. כי הוא גם לא נתן לך את ההודאה הזו בכתב, נכון ? אז אולי דבריו הוצאו מהקשרם?
סטוקהולם זה לא רק עיר בשבדיה![]()
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
сббд арй очбм аъ лм од щаън аеошйн еафйме йеъш ожд абм лое щаошъ щаъд озфщ аъ щое щм аеъе рцйв , арй ма чйбмъй афйме щн 1 одфешен долебг джд щчшд ме очшд лжд .
айфд дарщйн дамд ? щйбеа фд ощйде щжд чшд ме ейвйг мй жд чшд бийем лк елк ещдмлъй моеск аоше мй щдвйш дмк лй деа дъзон , айп бтйд ъбйа мй аъ дагн джд еарй озш шх мдъчйп , ау азг ма шецд мщмн лсу ойеъш тм вйш згщ , абм шбач айфд дарщйн дамд ???
лъбъй чцъ тм жд шае чебх оцешу арй очеед чцъ ашек....же гтъй ежд орсйерй
גילוי נאות: אין לי ג'ימיני, לא מכיר מספיק טוב את הרכב, ונהגתי על כזה פעם אחת בכביש וזהו. לכן אין לי שום דרך לדעת/לקבוע דעה בנוגע לבעייה המדוברת.
התגובה שלי בשרשור באה בתגובה למה שכתבת בנוגע לקביעת "הגורם הרשמי" מטעם מכשירי תנועה, ולאופן שאתה מתייחס לקביעה כזו.
שמע, מנסיוני בד"כ אנשים לא אוהבים סתם להמציא בעיות. אם יש תופעה מסויימת שחוזרת על עצמה בפורום צריך לשאול למה! זא לא בהכרח אומר שיש בעייה ובהחלט יכול להיות שכל המקרים הם תוצאה של רכב לא תקין או תפעול לא נכון של הרכב.
אבל מכאן ועד לקביעה שלפי הצהרה של גורם אלום שם בחברה אין מה לחשוש והכל תקין המרחק הוא רב.
יש לכל גורם כזה אינטרס מובהק להרגיע ולא להכריז על שום בעייה. ולכן לא צריך להתייחס לתגובה כזו (רשמית ככל שתהיה) כאל פסיקה סופית.
יונתן
זה בדיוק מה שאתה ועוד כמה מבאי הפורום לא הבינו ... אני לא התקשרתי עם אותו גורם בכדי לברר האם ידועות לו בעיות כאלה או אחרות בגיר , התקשרתי לשאול את המלצתו וההמלצה שלו וההנחה הבסיסית שלו הייתה כמו שלי וכמו של החבר המלומד שנתן פה נימוקים משכנעים לעובדה שהיצרן יודע ברוב המקרים מה הוא עושה ובטח ובטח עם רכב שנמצא כבר כמעט עשור שלם על הכביש ונמכר בהמוניו בארץ וברחבי העולם כולל במדינות שחמות יותר ממדינתנו הקטנה, יש לנו נטיה כעם לחשוב שאנחנו עושים ויודעים הכל הכי טוב או שאנחנו "מאמצים" את הרכבים שלנו לרמות שאיש לא הגיע אליהן, לכן אני מציעה לכולם להוריד קצת פרופיל להרגע ולסמוך קצת על מהנדסי הרכב שזה מקצועם.
הרכב לא נועד למדרכות תל אביב או למדרכות טוקיו הוא רכב שטח וככזה הוא תוכנן להתמודד עם עבודת שטח כולל משלט 21 (הנקודה הקשה ביותר לעבירות בכדור הארץ ... בצחוק כמובן).
לסיכום : תטפלו ברכב שלכם במוסך שמבין מה הוא עושה שימו נוזלים איכותיים והכל יהיה בסדר.
אה ודרך אגב אני ממתין לאותו אחד שהלך לו הגיר ....
мфй двйщд щмк аж айп щен сйбд бтемн мдъчйп двбдд, ойверйн ае афйме цойвй щиз.
дшй дшлб ретг мдъоегг тн лм щиз бгйеч бцешд щбд деа йца одофтм. афйме тн цойвй длбйщ дзоегйн даме, деа аоеш мдъоегг блбег тм лм шоъ тбйшеъ, чщд ллм щъдйд.
бщбйм дайжеп, арй шецд мдегеъ щарй бг"л зсйг вгем щм дщашъ олмемй дмйбд щм дшлб сиргшийн ериемй чеобйреъ бщбйм мдщайш аъ шоъ даойреъ вбедд ллм щрйъп. абм жд ма аеош щайп очшйн йецай гефп ебшлб дсфцйфй арзре лбш олйшйн мфзеъ щрй очшйн ламе: дштйгеъ, етрййп оеъзп дшцетд. аъд бтцок аошъ:
шеб ма щеед лм. емлп йщ аъ дйецайн одлмм.дйцшп йегт бшеб дочшйн
еавб, ййълп оаг щдшлб ъелрп мтоег бтеосйн осеййойн щма байн бчрд азг тн од щзмч одарщйн тещйн айъе емлп афщш вн мдъййзс мтрййп лам щйфеш.
оощ лое щан ащрд аъ йзсй ддтбшд бшлб щмй ацишк мтщеъ лм ойрй зйжечйн... (щдйцшп зщб щдцешд дсиргшийъ щмдн осфйч зжчд).
щоше тм чщш