в'йойрй оайжд щрд???
дезму доеъзп мзгщ,
бъоеръ шеайн йфд аъ доеъзп дйщп щдчеиш дзйцерй йшг лй ибтъ дфмсийч ддчфйъ тфд.
фщеи дшцетд щм ддвд лез дзмйчд байжд сеу ийем зешу бдфътд ,дзмфъй шцетд бъен мб лй зщбъй щдшцетд дътйфд еаъ дйщрд щоъй шжшбйъ, еоъзъй озгщ, оощ ма йгтъй щтфд дъесфъ фмсийч щдййъд!!, од вн бсйбеб ддвд тг дсеу ъойг щотъй аъ дшцетд чцъ озмйчд мошеъ доъйзеъ щбйцтъй.
мазш мазш бйцет дшйчем жд рйвош айп дзмчд щм дшцетд йеъш ,рлеп мтлщйе!!!
бъоерд дшащерд доъзп дйщп,
дъоерд дщрйд оеъзп згщ,
бъоерд дщмйщйъ шеайн аъ ддбгмйн бчеиш бвмм щайп аъ дибтъ фмсийч,
бчйцеш ан йщ млн бдйчу фмсийч-шйчем, зшйцйн - тфд дибтъ-шйчем ,
двйойрй 23000 ч''о оегм2007 едибтъ тфд бзешу щйшг щмв
в'йойрй оайжд щрд???
в'йорй щръ 2007
дтмъй аъ дъоереъ лгай щлем азг йгт мбгеч мбг бсбйшеъ вбедд тн деа бшйчем
зсшд дибтъ дфмсийч ддчфйъ щтфд мд
р.б
боеск щдййъй вн ордм доеск бйцт фтн шащерд аъ дшйчем, ещшад аъ доеъзп бдъзмд деа ма дйд биез щцшйк мдзмйфе!!!,деа рлрс мозщб дзбшд дчйщ аъ осфш дшлб ещн дйд шщен щлп цшйк мбцт аъ дшйчем,бресу раош мй щбойгд ема дййъй овйт дйд овйт мй бгеаш олъб оощшг дъзбешд
אל תמתין למכתב , סיפור שהיה כך היה : יש לי ג'ימני 2006 קראתי כמו כולם את הכתבה על הריקול , התקשרתי למשרדים של סוזוקי , דיברתי עם בחורה בשם טובה ושאלתי אותה איך אני מקבל מכתב לגבי הזמנה לריקול (זה לאחר שדיברתי עם המוסך שמסר שהוא יכול לקבל אותי רק עם מכתב) היא הסבירה לי שהיא שולחת את המכתב הבייתה
שאלתי אותה איך את יודעת איפה אני גר ? היא ענתה לי שהיא שלחה את זה ל ...... הסברתי לה שהכתובת שאצלה היא הכתובת של היד הראשונה ואילו אני יד מספר 3 !!!
פה התחיל מסע טרטורים היא ביקשה ממני שאני אשלח לה רשיון רכב + העברת בעלות - שלחתי,
עבר שבוע וכלום התקשרתי שוב היא אמרה לי שבחור בשם גדי מטפל בעניין ביקשתי לדבר איתו אך כמובן שלא קיבלתי את מספר הטלפון שלו ואז היא אמרה לי שהיא תוודא שגדי שלח לי את המכתב , עבר עוד שבוע התקשרתי שוב ושוב אותו סיפור ..
בקיצור לסיכומו של עניין נכנסתי לאתר משרד התחבורה באינטרנט והגשתי תלונה , כעבור 3 שעות קיבלתי טלפון מסוזוקי שהזמין אותי אחר כבוד למוסך לתיקון בלי מכתב ובלי כלום פשוט הזינו במחשב שאני צריך לקבל שירות וזהו .
בקיצור מי שלא קיבל שיצור קשר עם בחורה בשם טובה מהשירות של המסוך המרכזי.
майжд гвойн/щръерйн огебш дшйчем???
щоше тм чщш