мой щйчз лод гбшйн афщш машвп озйш......
шщйоъ дфшйийн молйшд:
1. озщбеп вшфй гвн TI-89 щоеш лое згщ (вймей раеъ - дщн щмй зшеи бчип оазеш млп озцъй аъ дозйш ) ролш тн лм дабйжшйн - сфш очешй бтеъч чщйз , гйсч , лбм ръерйн еафйме бишйеъ! згщ ! згщ ! згщ! озйш - 450 щ"з
2. отшлъ PANASONIC боцб отемд лм дферчцйеъ ъчйреъ озйш - 230 щ"з
3. зййщп зоцп тмйеп ъчйп мсежечй соешай (ййълп еоъайн вн мгвойн азшйн - ма йегт) , мой щргмчд решйъ ае щзещг бзййщп зоцп аж йаммд мзиеу (дешг едезму тчб айбзеп ма рлеп щм ъчмд ) овйт мма дозбш цшйк - бгйеч лое щбъоерд! озйш - 250 щ"з
4. злъ гйв очцетйъ тщейд 100 азеж чшбеп - сефш чмд сефш зжчд , аешк очсйоамй 6 оиш , згщд дщъощъй бд шч фтоййн леммъ цйег рмеед: шемш щйоаре очцетй , чшсйн , 300оиш зеи гйв очцетй (тмд мбг лоти зцй одозйш), оцефйн ощчемеъ - бчйцеш збймд чеофми !
озйш - 300 щ"з мдлм.
5. вефйеъ моещбйн дчгоййн щм дшлб щм дгш шежп , згщйн - ма дйе тм дшлб! дси олйм :
вефйеъ мщрй дцггйн рдв+рест +лйсей ощтръ шащ мцг рдв (шае ъоерд) дси згщ башйжд .
озйш - 50 щ"з
6. аефрй дшйн рщйн гвн йвеаш чемешаге- даефрййн боцб оцеййп ъчйреъ мзмеийп (дймелйн , бшчсйн длм) , бемойн очгйод , двмвмйн згщйн.
ролшеъ тчб зесш щйоещ , озйш оцйад бгйзъй - 300 щ"з
7.шфйгеъ бшчс азешйеъ мсоешай - бщшрйеъ оаег , тбше дгбчд мфрй фзеъ ощрд ( 200 щчм тмъд мй шч ддгбчд) оефйт жев бъоерд чййн жев ресу ждд аж мой щщме ововоеъ чгйод!
озйш - 150 щ"з млм дашбтд .
8. жев ощабеъ бмн азешй мсоешай боцб згщ - дощабеъ ъчйреъ змеийп боцб згщ - оъайойн мгвойн дцшйн мошеъ щацмй йщбе тм сой 95 (ъмей блод зшеи дгшан) мобйрйн щбйрйлн емой щйегт лод темд ощабд азъ...
озйш мжев - 250 щ"з
9. цойв COOPER ойгд 215 иеб мсфййш йещб тм вари соешай очешй , бщшрй (шае ъоерд )
озйш - 150 щ"з
10. мез щтерйн (дгвн бмй диешйн) - ъчйреъе ма йгетд (росш мй лзмфйн) абм деа биез иеб мзмчй зймеу (фмсийчд еамчишерйчд) аж мой щозфщ йолш бозйш твен, озйш - 100 щ"з
11. гмчп тегфй цба 20 мйиш оълъ боцб отемд , тн двеойд бфйд лзгщд , аеин 100 азеж !лое бъоерд шч бцбт лзем лдд. озйш - 80 щ"з
оелп мдцтеъ дзмфд тм дфшйийн др"м:
1. отшлъ лшйжд ъчйрд тебгъ мшлб (лм дзбймд шочем , от"г еле')
дозйшйн бшебн айрн войщйн (озцъй аеън мафс) абм ъойг йщ тм од мгбш , рйъп мдщйв аеъй бфмафеп 0578119014 ма бщбъеъ!
ббшлъ щбет иеб езв щоз.
мой щйчз лод гбшйн афщш машвп озйш......
up.....
up....
мщеамйн .....тгййп ачиеамй.
ма дййъй жойп мазшерд ...
очфйх щеб доегтд , млм аме щфре ерйсе мдъчщш дгбшйн тгййп ачиеамййн.
тглеп :
дозщбеп ролш ! лм дйъш шмеерий молйшд - войщеъ бозйшйн.
очфйх еотглп мозйшй бгйзд:
1. озщбеп вшфй гвн TI-89 щоеш лое згщ (вймей раеъ - дщн щмй зшеи бчип оазеш млп озцъй аъ дозйш ) ролш тн лм дабйжшйн - сфш очешй бтеъч чщйз , гйсч , лбм ръерйн еафйме бишйеъ! згщ ! згщ ! згщ! озйш - 450 щ"з - ролш!!!
2. отшлъ PANASONIC боцб отемд лм дферчцйеъ ъчйреъ озйш - 200 щ"з
3. зййщп зоцп тмйеп ъчйп мсежечй соешай (ййълп еоъайн вн мгвойн азшйн - ма йегт) , мой щргмчд решйъ ае щзещг бзййщп зоцп аж йаммд мзиеу (дешг едезму тчб айбзеп ма рлеп щм ъчмд ) овйт мма дозбш цшйк - бгйеч лое щбъоерд! озйш - 200 щ"з
4. злъ гйв очцетйъ тщейд 100 азеж чшбеп - сефш чмд сефш зжчд , аешк очсйоамй 6 оиш , згщд дщъощъй бд шч фтоййн леммъ цйег рмеед: шемш щйоаре очцетй , чшсйн , 300оиш зеи гйв очцетй (тмд мбг лоти зцй одозйш), оцефйн ощчемеъ - бчйцеш збймд чеофми !
озйш - 300 щ"з мдлм.
5. вефйеъ моещбйн дчгоййн щм дшлб щм дгш шежп , згщйн - ма дйе тм дшлб! дси олйм :
вефйеъ мщрй дцггйн рдв+рест +лйсей ощтръ шащ мцг рдв (шае ъоерд) дси згщ башйжд .
озйш - 50 щ"з
6. аефрй дшйн рщйн гвн йвеаш чемешаге- даефрййн боцб оцеййп ъчйреъ мзмеийп (дймелйн , бшчсйн длм) , бемойн очгйод , двмвмйн згщйн.
ролшеъ тчб зесш щйоещ , озйш оцйад бгйзъй - 250 щ"з
7.шфйгеъ бшчс азешйеъ мсоешай - бщшрйеъ оаег , тбше дгбчд мфрй фзеъ ощрд ( 200 щчм тмъд мй шч ддгбчд) оефйт жев бъоерд чййн жев ресу ждд аж мой щщме ововоеъ чгйод!
8. жев ощабеъ бмн азешй мсоешай боцб згщ - дощабеъ ъчйреъ змеийп боцб згщ - оъайойн мгвойн дцшйн мошеъ щацмй йщбе тм сой 95 (ъмей блод зшеи дгшан) мобйрйн щбйрйлн емой щйегт лод темд ощабд азъ...
озйш мжев - 200 щ"з
9. цойв COOPER ойгд 215 иеб мсфййш йещб тм вари соешай очешй , бщшрй (шае ъоерд )
озйш - 150 щ"з
10. мез щтерйн (дгвн бмй диешйн) - ъчйреъе ма йгетд (росш мй лзмфйн) абм деа биез иеб мзмчй зймеу (фмсийчд еамчишерйчд) аж мой щозфщ йолш бозйш твен, озйш - 100 щ"з
11. гмчп тегфй цба 20 мйиш оълъ боцб отемд , тн двеойд бфйд лзгщд , аеин 100 азеж !лое бъоерд шч бцбт лзем лдд. озйш - ма шмеерий
up!
дшбд гбшйн ролше отглп щеб:
1. озщбеп вшфй гвн TI-89 щоеш лое згщ (вймей раеъ - дщн щмй зшеи бчип оазеш млп озцъй аъ дозйш ) ролш тн лм дабйжшйн - сфш очешй бтеъч чщйз , гйсч , лбм ръерйн еафйме бишйеъ! згщ ! згщ ! згщ! озйш - 450 щ"з - ролш!!!
2. отшлъ PANASONIC боцб отемд лм дферчцйеъ ъчйреъ озйш - 200 щ"з
3. зййщп зоцп тмйеп ъчйп мсежечй соешай (ййълп еоъайн вн мгвойн азшйн - ма йегт) , мой щргмчд решйъ ае щзещг бзййщп зоцп аж йаммд мзиеу (дешг едезму тчб айбзеп ма рлеп щм ъчмд ) овйт мма дозбш цшйк - бгйеч лое щбъоерд! озйш - 200 щ"з
озйш - 300 щ"з мдлм.
озйш - 50 щ"з
ролшеъ тчб зесш щйоещ , озйш оцйад бгйзъй - 250 щ"з - ролш!!!
озйш мжев - 200 щ"з
озйш - 150 щ"з
11. гмчп тегфй цба 20 мйиш оълъ боцб отемд , тн двеойд бфйд лзгщд , аеин 100 азеж !лое бъоерд шч бцбт лзем лдд. озйш - ролш!!!!
щоше тм чщш