טוב אני באמת לא יודע מאיפה להתחיל אני חדש פה באתר ורק לפני שבוע ראיתי את השרשור/השכול הזה, שחר אתה באמת יצירת אומנות בפניי עצמו אתה תותח!!! מאחל לך המון בהצלחה עם הבלייזר הזה לגביי אחד מהבלייזרים שלי יש משפט שאני אומר This car will die with me באמת אין לי מילים לתאר פרוייקט מאוד יפה, אני כבר מחכה לסיום הפרוייקט להשקה שלו ולטיול לדרום אני יכול להגיד לך שלבלייזר שלך הצתרף עוד חבר ואם אני יהיה באזור אם אפשר הייתי קופץ לראות את ההתקדמות למרות שאני לא נמצא הרבה באזור שלך אני מהצפון הרחוק, הרבה זמן אני מחפש שרשור/השכול על בלייזר ולא סתם רשמת "בסכנת הכחדה" באמת עושה טוב בלב לראות שיש עוד אנשים שלא רוצים לנסוע על ביצות קינדר (כל הליסינג ובכללי כל הרכבים החדשים של ימינו העשויים מפלסטיק) זה הרכב שתמיד חלמתי אליו מאז שהייתי ילד ועכשיו יש בבעלותי שלושה כאלה
הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660
השני בלייזר 88' עם מנוע Small Block 350 5700 סמ"ק עם קרבורטור של Edelbrock רמת גימור הכי מפוארת ששברולט עשו בבליזרים
והשלישי בלייזר 88' CUCV M1009 צבאי לשעבר (היה בצבא 5 שנים לא היה של קצין/מג"ד כמו רוב הבלייזרים היה רכב כוננות כמעט ולא נסוע אליו אני מכיר את כל ההיסטוריה שלו מאז שהשתחרר מצה"ל) עם מנוע של Humvee H1 מהדור הראשון 6500 סמ"ק דיזל ללא טורבו שחר תבדוק ברישיון רכב איזה דגם מנוע רשום לך?
ישבתי וקראתי במשך שבוע אין הרבה זמן ביום יום, כל משפט ומשפט פתחתי כל תמונה ותמונה חייב לציין שלכל אורך ה-11 עמודים שתיתי בירה ושמעתי Pink Floyd יצא שילוב דיי מנצח בירה טובה מוזיקה נהדרת ובלייזר אחד שהצליח מאוד לרגש אותי.
שחר רציתי לשאול אותך בתחילת השרשור עמוד ראשון פרקת שם את הגשר של הטרנספר ואת הטורק וראיתי שרשמת שאתה קופץ לאיזה מקום בת"א עכשיו חיפשתי לא מצאתי את השם של המקום שרשמת, לקחת חלקים שהייתה צריך בשביל הבלייזר שלך, אצלי אין את המגן שמחובר לגשר והמכסה של הטורק שבור אצלי באזור הסטרטר המכסה בול כמו שלך שלושה חורים בכל צד תוכל להגיד לי איפה המקום הזה נמצא.
ועוד דבר כל החורים שהיו לך בבודי/דשבורד כשרשמת "החוריםרותחו ונסתמו" איך עשית את זה? יש לי בריצפה של הרכב (כן אין לי שום שתיחים לא צריך את זה ככה זה היה גם בצבא והרצפה אצלי חדשה) כמה חורים מקדימה ומאחורה עכשיו את הקטנים עטמתי עם סיליקון שקוף פשוט אבל החורים הגדולים יותר זה בעיה ובשטח נכנס המון אבק דרכם ואני רוצה לסגור אותם מה פשוט לקחת חתיחת פלח קטנה לרתח אותה לשייף ואז להסים חומר פחחים?
ממשיך לעקוב ולהתרשם מהעבודה שלך שחר באמת כל הכבוד לך!
מצרף כמה תמונות....
דייב.