Originally Posted by
tzagi
פאק אנד שיט! "הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660 500 סוסים באורווה?! הלוואי עלי! סחטיין איש! כמה שהאיטוזיאזם שלך חמוד, אתה יכול להרגע, שתה משהו, אה, וסגור את הריצ'רץ' בגלל שאני אוהב את מנהלי הפורום (אגב ההרגשה היא לא הדדית) אני אנסה להיות מאד עדין, אין חיה כזאת, לא היתה, לא קיימת וגם לא תהיה בעולם ה454 של 79 זה לא ה454 של 70, הם ניראים דומים ובזה הדמיון נגמר כדי ליצר משהו קרוב ל 400 כס עם המנוע הזה חובה להתחיל ב SQUARE PORT HEADS עם הראשים שבא ב79, שנועדו לחיסכון בדלק וקומפרסיה נמוכה ניתן לבנות מנוע שיספק בקושי אולי עם השקעה ניכרת 250 כ'ס, ולא משנה בכלל מה תעשה איתו-בו כול עוד אתה עם הראשים מ79 אנשים אוהבים לזרוק מספרים של סוסים כאילו הם איזה בעל חווה ענקית בטקסס, למה? ככה, תתייק את זה תחת "שלי יותר גדול" ואולי זה עובד על כאלה שלא מבינים, אבל, יש אנשים שכן מבינים (קצת) ובנו מנוע-או שניים בסדר גודל כזה, ולהם, הסיפורים האלה שווי ערך לסיפורים "שמע כמה בחורות תיקטקתי אתמול' אתה קולט מה מנסים להגיד לך אדון שי? אני גם יכול לספר לך שהקאמינס ISB שלי מייצר 460 כ'ס , אז מה? זה עושה אותי למה? מיוחס? חכם? שלי יותר גדול? מה? ואת מי זה מעניין? אתן לך טיפ שיעזור לך לכול החיים, הפנטזיה, ולא משנה מהי, תמיד תמיד תמיד הרבה יותר אטרקטיבית מהמציאות, זכור את זה.