הידית כבר ארוכה... :cry:
טוב, או שתעשה מה שאני עשיתי, נסיעה איטית קדימה\אחורה מעבר לניוטרל בגיר ונסות בכח עם רגל על הקלאץ', או שתאריך את הידית של הטרנספר, שיהיה לך יותר מומנט.
חורני, חורני, אבל יודע על איזה צד של המברג דופקים עם הפטיש.
היום שלי כבר עבר.
Don't make me break my foot in your ass
הידית כבר ארוכה... :cry:
Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps
ושיטת הטילטולים?
היום שלי כבר עבר.
אומנם בעברי אין שב"כ אבל לחץ פיזי מתון, נסיעה קדימה אחורה ימינה שמאלה מונע מכובה עם קלאץ' בלי קלאץ' וגורנישט, לא רוצה לזוז הנבלה. מחר אני אנסה להחליף לו שמן אולי זה יעשה קסמים :roll: .
ד.א. שמן גיר רגיל מתאים, נכון?
Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps
אז במקום סתם להחליף שמן תשקיע, תפרק ותראה מה הולך בפנים?
אגב, יכול להיות שמשהו מגביל את הידית?
היום שלי כבר עבר.
הרבה פעמים הטרנבפר לא יוצא/נכנס להילוך כשהרכב עומר. צריך לדחק עם זה קצת ולפתח רגש. מה לעשות, זה כבר מזמן לא חדש.
יכול מאד להיות שאתם צריכים להתרגל אחד לשני.
אורי טל.
Keep the dirty side down
שילדה, מנוע, גיר, Klune-V, טרנספר, סרנים, בודי, מסיכה ריתוך, דיסק 4.5"....
עירא -
גם אני חושב שאתה צריך להתרגל לטרנספר בג'יפ. אבל נניח ולא הצלחת - וגם אם נסעת אחורה וניסית לשחרר וזה לא השתחרר.... או כל דבר אחר.
למקרה ותרצה - יש לי טרנספר במחסן (דנה 300) במצב טוב יחסית - ויש לו חסרון אחד קטן שאולי יהיה לך יותר קל לפתור אותו - המחזיר שמן של היציאה לדרייבשאפט הקדמי נוזל.. הוחלף מחזיר שמן ואחרי כמה ק"מ שוב נוזל... תשאל אותי למה? - לא יודע!!!
אני התעצלתי לבדוק למה - אז פשוט קניתי טרנספר אחר (לספר את האמת - גם הוא נוזל - אבל קצת...)
אם תרצה ותחליט שהטרנספר שלך דרוש שיפוץ - אז בוא וקח את שלי ותשאיר לי את שלך...
יש לי הרגשה שאת הטרנספר שלי אתה תציל (תשפץ) בזול!!!![]()
העיקר שכבר נראה את הג'יפ שלך נוסע!!!
ובהזדמנות זו - עומר, מה קורה עם המוטציה שלך?
אלדד
:roll:
עוד כמה שעות כיווני הצתה וקרבורטור, ויאללה להתחיל הרצה.
היום שלי כבר עבר.
אני מבין את ההתרגשות :lol:
Keep the dirty side down
תודה.
בקיצור עירא, איך אומרים, ברגש, עם הפטיש 5 ק"ג.
מה לעשות התיבות האלה קצת יותר קשות לתפעות מתיבות עם שרשרת בפנים, שחק קצת קדימה אחורה ודחוף את הידית בכל הכח, עם הזמן תפתח את הטאצ' מחדש.
היום שלי כבר עבר.
יכול להיות שהלך אחד המיסבים ויש לך איזה רעידה של הציר שפשוט מוציאה/פוגעת במחזיר השמן ?נכתב במקור על ידי eldad007
לפני הפירוקי למיניהם אני רוצה להתחיל עם השמן.
איזה שמן כדאי לשים?
85-140 תופס???
אני שם בגיר \ טרנספר \ סרנים: 80-90.
אני לא מכיר 85-140, Sorry!
אביגדור
80- 90W המלצת היצרן, מומלץ, לטרנספר שחוק וע"מ לנקות, להשתמש בשמן דליל יותר 70-90 או דומה.
אם החלפת שמן ממש לפני השיפוץ אז כנראה שהמשקעים נוקו עם השמן החדש אבל התקופה הממושכת ללא פעולה גרמו להם להתקשות שוב בנקודות מרכזיות= השערה.
עוד משהו שכדאי לבדוק - חיבור הידית לטרנספר
הידית מתחברת לשני מנופים בדנה ומזיזה אותם סימולטנית.
אם יש בעיה בחיבור הזה - ההעברה תלך קשה אם בכלל.
את החיבור עצמו בדקתי, החלפתי שם את הפלסטיקים, פירקתי את המשקפיים וניקיתי הכל.
שמן הוצאתי והוא היה בצבע אפור.
שמתי שצן חדש, נסעתי קדימה אחורה כמה פעמים ושפכתי גם אותו, שוב צבע יותר טוב אבל עדיין מטונף.
עכשיו אני אשים שמן חדש ונראה מה יהיה.
עירא
עירא.
יש במכלולים שתי שיטות לקלוט את שבבי המתכת שמתרוצצים בשמן. או שפקק הניקוז מכיל מגנט או שיש מגנט בתוך הגיר מוצמד לאחת הדפנות או למכבה התחתון (כשיש מגנט הוא נמצא במקום שהפקשר להגיע אליו בלי לפרק את המכלול.
אם הפקק ניקוז הוא המגנט אז מנקים אותו בכל החלפת שמן אבל אם אצלך יש מגנט בתוך הגיר כדאי שתפתח מכסה תחתון ותוציא אותו לניקוי.
אורי טל.
Keep the dirty side down
אורי, בדנה 300 (לפחות בזו שלי) הפקק ניקוז משמש כנגנט. (אולי יש עוד אחד בפנים אבל איו לי מושג.)
לצערי, אני חייב לומר שאני דיי איבדתי תיקווה, ההחלפות שמנים לא עזרו, גם פירקתי את המכלול של היידית וכלום לא עוזר להוציא מ-4L זה פרוייקט מהסרטים.
על להכניס ל-2H או 4H אני לא מדבר בכלל זה רק במועדים מיוחדים כגון ראש חודש.
לעומת זאת הכנסה ל-4L דיי פשוטה וקלה.
עם למישהו יש רעיונות אני מאוד מאוד אשמח.
(אחרת הנסיעה בשבת תיהיה מאוד מאוד איטית :wink: )
עירא
הדרך הטובה ביותר היא לפרק את הטרנספר ולנקות. אבל מכיוון שכבר נשבר לך ה**ן, מלא שמן חדש, סע בכל האפשרויות (תקדים את ראש החודש) ונקז שוב את השמן.
הייתי שם, עשיתי את זה.
לא עוזר.
רעיונות נוספים (הפח צבע כחול כבר מוכן.... :evil: )
שמרו על קשר