ובכן ???
יש הטוענים שבדנה 30 של סופה , אם מתקינים יחסי העברה 4.56 הפיניון נוטה להישבר .
האם מישהוא שבר פיניון כזה ? , או שמדובר בשמועות בלבד?
תודה
it's a cj8 !!! it's not for sale !!! build your own
ובכן ???
it's a cj8 !!! it's not for sale !!! build your own
מי שטוען כזה דבר או חווה כזה דבר- או לא יודע להתקין יחסי העברה, או עשה את העבודה אצל אחד כזה.
תודה , גם לי זה נשמע הזויי
it's a cj8 !!! it's not for sale !!! build your own
תיאורטית, בלי קשר לסופה או ליחס ההעברה הספציפי, כמה שתעלה ביחסי ההעברה, תקבל פיניון עם פחות שיניים, שהוא בהכרח חלש יותר בהגדרה. תוסיף את העובדה שמלכתחילה בדנה 30 מדובר בפיניון קטן בסה"כ, ותקבל פיניון שביר יחסית, יחסית לפיניונים אחרים באותו יחס העברה, בסרנים "גיבורים" יותר, ויחסית לפיניונים אחרים ביחסי העברה ארוכים יותר לאותו הסרן. עם העובדה הזו אי אפשר להתווכח. אם הוא פיניון שביר באופן מוחלט, בהשוואה לאחרים באותו הגודל וביחה"ע זהים המיועדים לסרן אחר? לא נראה לי שיש סיבה הגיונית לקביעה כזו.
קובי
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
יש היגיון בדברים , אבל זה לא אומר שכל מכת גז בטעות באמצע מעלה קשה הוא ישבר ?
it's a cj8 !!! it's not for sale !!! build your own
גורל הדיפרנציאל יקבע ב90% באיכות ההתקנה ו10% איכות המוצר.
מכת גז לא במקום, כן במקום, או אפילו קפיצה של 3 מטר באויר- לא שוברים קורונה או פניון. הם שוברים לפני זה צלבים בציריות, ציריות, ציר ראשי ושאר חלקים בטרנספר 231, צלבים בדרייבשאפט, דרייבשאפט, ועוד.
הקורונה והפניון (אלא אם מגיעים מיצרן עלום שם ונראים בהתאם) הם הרכיב הנע הכי חזק בסרן ובכלל בין חזקים ביותר בכל רכבת הכח במידה והותקנו כמו שצריך. אם אחד מהם נשבר (או שניהם)- ההתקנה לא טובה.
טוב אז זה עזר לי להחליט איזה יחסי העברה להתקין בגיפ .
תודה
it's a cj8 !!! it's not for sale !!! build your own
שמרו על קשר