במקור (ואני מדבר על הג'יפ שלי כמקור, יכול ליהיות שהיו דגמים שונים אז לא לתפוס אותי במילה) שעון הדלק מקבל 12V ובשעון עצמו יש רגולאז' פנימי שמוריד את המתח ל-5V ומועבר בעזרת גישור אל השעון טמפ'. לשעון הטמפ' יש חיבור נוסף שמגיע מהיוניט חום במנוע. למד הדלק נשאר רגל אחת פנויה (אחת 12V אחרי סוויץ' והשנייה גישור לשעון טמפ') שמגיע מהמדיד במיכל.
3 נורות (אלו עם הכבל הכתום, אחת בין השעוני דלק טמפ והשתיים האחרות הן העליונות ביותר שסימטריות שעה 2 ו-10) מקבלות 12V אחרי דימר מהמפסק אורות (נדלקות ברגע שמדליקים אורות חנייה) הדימר הוא חלק מהמפסק ולכן אם אתה לא עם המפסק המתאים (3 מצבים, כבוי, חנייה, אורות מלאים ודימר) אז פשוט לתת להן מתח של 12V.
מעל אחת מהנורות הנ"ל (שעה 11) יש נורה שמקבלת מתח מהמפסק שמחליף בין אור נמוך לאור גבוהה (נדלקת ביחד עם האור הגבוהה) הכבל שלה בצבע אפור אם אני זוכר נכון
נורות האיתות (שעה 2.5 ו-9.5) בעלות כבל ירוק מקבלות את אוטו המתח שהווינקרים מקבלים, ימין שמאל בהתאמה.
לכל הנורות הנ"ל יש רק כבל אחד לחיבור שהוא הפלוס ואת המינוס הן מקבלות מגוף הספידומטר.
נורות ה-4X4 וה-BRAKE מקבלות שני גידים, אחד פלוס, ואחד מינוס כאשר הפלוס הוא קבוע (כלומר מהרגע שפותחים סוויץ') והמינוס ממותג. כאשר לנורת ה-BRAKE הוא מגיע מחיבור שנמצא על התושבת של הפרקינג ברקס ול-4X4 מגיע מיוניט על הטרנספר.
עירא
שמרו על קשר