Close
Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345
Results 81 to 100 of 100

Default תגובה: דיון על נסיעת אופניים בשולי הכביש

"דב קוטב" (אני לא יודע את שימך)

הגדר בבקשה כביש מהיר,כי אולי אין בכלל מחלוקת ,ונוכל סופסוף לעבור לשלב משא ומתן...

טל
    borderline velocity disorder

חבר רשום RONI's Avatar

אתם בכלל שמים לב על מה דנים?
    על זכותם של בני אדם לדווש בכבישים ,בשוליים ,בהרים ובכלל.
    נתחיל מזה שעד עכשיו לא התערבתי כי אני חשבתי שלא צריך.
    יש חוקים ,יש זכויות ,ויש חובות.
    וכאן אצלנו בארצנו ,כולם צדיקים ורודפי חוק ואוהבי אדם ונדחפים ודוחפים וחסרי סבלנות [שלא נגיד תרבות]כלפי אדם וחיה כאחד.
    כולם ממהרים וכולם מטיפים ו"דואגים"לשלום האחר,כן גם ביום שבת מנוחה,וחג שמח כל שהוא.
    מישהו נסע באירופה ??!! שם רוכב אופניים ,גם אם רוכב בכביש צדדי וגם בכביש יותר רציני, [כי לא ראיתי רוכבים באוטוסטרדות],
    יש לו את הכבוד שלו ,לא יצפצפו לו,לא ילחיצו אותו,לא יעקפו ולא יסכנו אותו ,אפילו אם ישתרכו אחריו קילומטרים. ואפילו יש פקק .
    אבל שוב שם אירופה וכאן זה כאן ,ואפילו שעדיין לא התחלף לי האור לירוק ,כבר באדום עם הצהוב ,דואג להזכיר לי מישהו ,שצריך לשלב להילוך...
    כי ככה אנחנו רובנו,בבונים.
    סליחה, אבל ככה אנחנו נראים!
    ומתנהגים.[ואל תגידו ,יפה נפש].אלה גועל נפש.
    ומכאן אתם רשאים להמשיך את הדיון בלעדי.
    תודה.

Quote Originally Posted by polar bear View Post
    אופנוען שמחכה שיתחשבו בו - ימות { שלא נדבר בכלל על כזה שדורש } . אני מעולם לא חיכיתי. ובפעם היחידה שכן - שברתי רגל { אים לא היתי ממוגן הרבה מעבר לממוצע אולי גם היתי מת } .

.
    כנ"ל לגבי רוכב אופניים. לא מחכה שיתחשבו בי אבל כן דורש את זה.
    כשרוכבים מדברים עם נהגים או כותבים לנהגים, הם דורשים שיחפשו אותם, זה לגיטימי לרכב על אופנוע למרות שאתה מסתכן, ועדיין אם מישהו יפגע בך באשמתו, הוא יהיה אשם.(וזה לא ממש יעזור לפצעים של או למשפחה שלך)
    יש הבדלים טכניים בין הכלים, אין הבדל עקרוני, אני ואתה בוחרים לנוע שונה מרוב האכלוסיה ודורשים התחשבות (אגב לדרוש זה לא אומר לא להיזהר), אתה כשאתה על דו"ג ואני כשאני על אופניים ודו"ג.

יש מקום למנוע כניסת אופניים לכבישים מסויימים, אין מקום למנוע נסיעת כל אופניים על כל כביש.

רוני, אני פשוט מסכים עם כל מילה שלך.
    אלוהים נותן אגוזים למי שצריך לשבור לו את השיניים

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

אתם מתפזרים ונסחפים.
    אני לא אומר לא להתחשב. כי לפקוח עיניים ולהתחשב זו חובה ועוד איך - פשוט כי האופניים הם עובדה קיימת בכביש. גם אם נניח שיאסרו עליהם לנסוע בכביש וכולנו יודעים שאף אחד לא יאכוף את זה (כי אין להם לוחית רישוי על התחת ואי אפשר לדפוק להם דו"חות), עדיין נצטרך להתחשב בהם אם נרצה ואם לא, ואנחנו נתחשב באבו-אבוה. ואין לנו ברירה אלא להתחשב, כי הם ימשיכו להתפרץ מהשול לנתיב, הם ימשיכו לרכב זה לצד זה ולחסום נתיב, הם ימשיכו לסכן מצד אחד את חייהם ומצד שני את החופש והעתיד של כל מי שנמצא מלבדם על הכביש. ולמרות כל זה הם יהיו שם, כי "זו זכותם". ומחובתי כבן-אדם, הרבה לפני שאני נהג, היא לעשות הכל כדי לא לפגוע בהם.

אני אומר שרוכבי אופניים פשוט מסכנים את עצמם, ומי שאחר כך צריך לשלם את המחיר הם נהגי המכוניות, שהכביש קיים קודם כל עבורם.
    מה שאתם אומרים זה שבשם הפרינציפ, אפשר וצריך להתיר מכשולים על הכביש, ולהטיל את האחריות לשלומם של המכשולים הללו, על משתמשי הדרך האחרים.

אתם לא מתעקשים לטייל עם הג'יפ שלכם במטווח 80 דווקא באמצע השבוע ולא דורשים מטייס F16 שיורד על מטרות להתחשב בכם. למה? כי אתם יודעים שזה מסוכן, ואתם יודעים כי יכול להתלבש לכם מצרר על הראש. ואף אחד לא מתווכח על עקרונות ועל זכויות. אסור כי זה מסוכן, אז מכבדים את זה.
    אבל להתיר לרכב על אופניים דווקא בכבישים שמכוניות ומשאיות דוהרים בהם 80-90-100 קמ"ש אתם דווקא דורשים בתוקף. ובשם מה? בשם עיקרון. אלוהים אדירים, אין דבר כזה "חיים בשוליים". פשוט אין. בשוליים לא צריך להיות שום דבר. לא לזה הם נועדו. כי אם יש שם משהו, סופו להיפגע. ואחר כך כולם יבכו ויכתבו הספדים, ויספרו איזה מלח הארץ, פלפל ההרים וכורכום האדמה הוא היה, וידביקו אלף ואחת האשמות על זה שפגע בו. מנהיגה תחת השפעת אלכוהול, דרך שימוש בסמים, ויחפרו לנהג הזה ברשימת העבירות וימצאו שלפני שלוש שנים הוא נסע 100 קמ"ש במקום 80, ושלפני 2010 שנים תפסו אותו לא מאותת, ושלפני 20 שנה הוא נכנס באין כניסה, מה שמספיק כדי לכנות אותו "רוצח מועד". ואז גם יעשו מזה מסע צלב תקשורתי. והנהג הזה יכול להיות כל אחד מכם.

ולא. אין דמיון בין אופניים ואופנוע, חוץ מהעובדה המקרית לחלוטין שלשניהם יש שני גלגלים וכידון. וזו אפילו לא קסדת הקלקר המצחיקה שמומלץ לרוכבי אופניים לחבוש, לעומת קסדה נורמלית שרוכבי אופנועים מחוייבים בה. וגם לא ביגוד המגן שרוב רוכבי אופנועים לובשים, לעומת בגדי הלייקרה המצחיקים של רוכבי האופניים שלא מגינים עליהם משום דבר בזמן תאונה. יש שוני אחד גדול ומהותי שקוראים לו מנוע, אפילו אם המנוע הזה הוא בנפח 50 - 125 סמ"ק בלבד. המנוע הוא זה שנותן לאופנוע יתרון האצה ומהירות בלתי נתפס, מה שמאפשר לו לנוע בקצב התנועה לכל הפחות. וזה מה שעושה את כל ההבדל.
    כמי שרוכב על אופניים ועל אופנועים/קטנועים מדי פעם בעצמי ואני יודע שאני לא היחיד כאן, קשה לי להבין איך אתם משווים.

אני סבור שהויכוח הזה הולך לשום מקום.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

חבר רשום Tsafrir's Avatar

למרות שמחקו לי תגובה לדיון הנ"ל ללא הסבר אני חוזר ומוסיף: רוכבי האופניים מתעקשים לרכב גם כאשר התנאים לא מאפשרים וגם כאשר הם מהווים סיכון לעצמם ולסובבים אותם.
    כאשר מועדון רכיבה מתעקש להתאמן על כביש (424) בשעות שאנשים ממהרים לעבודה, רוכבים שמנהלים שיחות נפש תוך רכיבה על השול ועל הנתיב בכביש חד נתיבי כל אלה קורים יומיום.
    התופעה כבר מזמן חרגה מפעילות ספורטיבית והפכה לפרינציפ של הרוכבים.
    עם כל הכבוד לסגנון החיים שבחרו בו, לא חושב שהם צריכים לכפות אותו על הסובבים.
    צפריר עפרוני - בודק פוליגרף: בדיקות מהימנות תעסוקתית, אימות גירסאות, חוו"ד לבתי משפט
    http://www.poly-graph.co.il/

חבר רשום יונתןמצפה's Avatar

Quote Originally Posted by דרור ברלי View Post
    מנהיגה תחת השפעת אלכוהול, דרך שימוש בסמים, .....
    ויחפרו לנהג הזה ברשימת העבירות וימצאו שלפני שלוש שנים הוא נסע 100 קמ"ש במקום 80, ושלפני 2010 שנים תפסו אותו לא מאותת, ושלפני 20 שנה הוא נכנס באין כניסה, מה שמספיק כדי לכנות אותו "רוצח מועד". ואז גם יעשו מזה מסע צלב תקשורתי.
    והנהג הזה יכול להיות כל אחד מכם. ?????
    דרור, לא מתאים לך לשים את כל התארים האלה באותו משפט.
    מי שנוהג תחת השפעה של סמים ואלכוהול הוא לא רוצח מועד הוא רוצח!
    ולא, הוא לא יכול להיות כל אחד מאיתנו. (לפחות ככה אני רוצה להאמין...)
    קח מקל קח תרמיל..., הי הג'יפ הי הג'יפ...

אני בטוח שדרור התכוון לשלוש העברות האחרונות שהוא כתב ולא לסמים והאלכוהול.

דרור, השאלה היא איפה עובר הגבול, וכנראה על זה אנחנו לא מסכימים, וזה בסדר.

חבר רשום dingo1st's Avatar

חברים...
    את רוב השרשור קראתי בעיון ובעיניין ....
    כמי שגר בעמק האלה וכאן בכל יום יש רוכבים בכביש ומתגבר בסופ"ש אני רוצה לשתף אולי אצטרך לצפור פחות....(וזה לא שאני אוהב לצפור .. אפילו הבן לי בן 2.5 שואל למה אני צופר..)
    פה באיזור (בערך מצומת נחשון ועד צור הדסה ובכיוון בית גוברין ) יש כל יום רוכבים שלדעתי רק בנס מסיימים את הרכיבה...
    כאלה שרוכבים בצמדים או שלשות בשורה!!! לרוחב הכביש!!! דבר שמאוד מסוכן..
    מפני שבאזור זה המון מחצבות ויש כאן תנועה מאד ערה של משאיות ורכבים..
    כשאני רואה (וזה כשאני מספיק..) אותם מרחוק אני צופר ע"מ שיצתמצמו או יסתדרו בשורה ע"מ שלא אצטרך לעבור נתיב...מה שלא תמיד מתאפשר (קו הפרדה וכו')
    לכן חברינו הרוכבים למען ביטחון כולנו בבקשה רכבו בזהירות..
    ראם

Quote Originally Posted by dingo1st View Post
    כשאני רואה (וזה כשאני מספיק..) אותם מרחוק אני צופר ע"מ שיצתמצמו או יסתדרו בשורה ע"מ שלא אצטרך לעבור נתיב...מה שלא תמיד מתאפשר (קו הפרדה וכו')
    לכן חברינו הרוכבים למען ביטחון כולנו בבקשה רכבו בזהירות..
    ראם

ברוב המקרים, לפחות בכביש נס הרים (עוד כביש שהם ניכסו לעצמם), הם יעשו לך דווקא, בפרינציפ, כדי לאלץ אותך לבלום. מסוכן. מסוכן ביותר. התגרות מיותרת.

ועל אלה שרוכבים עם אוזניות של אייפוד שתקועות להם באזניים ואפילו לא שומעים אותך צופר או מגיע, אני כבר לא מדבר.
    לא עונה בפורום

Quote Originally Posted by אומי5 View Post
    אני בטוח שדרור התכוון לשלוש העברות האחרונות שהוא כתב ולא לסמים והאלכוהול.

דרור, השאלה היא איפה עובר הגבול, וכנראה על זה אנחנו לא מסכימים, וזה בסדר.

כל אחד מבין מה שהוא רוצה.
    תשאל את השוטרים שבודקים לי רשיונות פעמיים ולפעמים שלוש, כל יום חמישי בלילה כשאני יוצא מהעבודה הביתה.
    הניידת הראשונה כבר ברחוב מוזס, מול מועדון הלילה של האוליגרכים (מיותר לציין שאת הרוסים השיכורים שיוצאים מהמועדון הזה עם השרמוטות המחומצנות שלהם על העקבים הגבוהים, ישר למרצדסים שחורים חדשים שעומדים שם בחוץ, השוטר מקפיד לא לבדוק...)
    הניידת השנייה שלוש מטר הלאה משם, ליד מחלבת טרה ברחוב יגאל אלון.
    הניידת השלישית בירידה ממחלף השלום לאיילון דרום )
    במסגרת ההטרדה השבועית הקלה הזו, אני עובר בדיקת ינשוף אחת לפחות ותמיד-תמיד בדיקת מידות הצמיגים, (אם כבר, אז כבר. ומי יודע, אולי גם הם שיכורים וגדלו מרוב נחת).
    מבחינתם כל מי שנוסע בשעה אחת בלילה ביום חמישי חשוד כשיכור. כבר התרגלתי, האמת? אני אפילו לא מתעצבן מזה. חלק כבר מכירים אותי, שואלים מה שלומי, ובכל זאת יעצרו אותי בשבוע הבא שוב...

עכשיו תחשוב מה יקרה אם תפגע חלילה ברוכב אופניים. יחפשו ראיות מהתחת להוכיח שהיית שיכור ואולי גם מסומם. מהיכרות עם שיטות העבודה של המשטרע, גם אם לא שתית כלום כבר שבועיים ואתה אפילו לא מעשן, עדיין יש מקום לדאגה אמיתית.

איפה עובר הגבול של האופניים?
    לדעתי - אין להם מקום בטוח בשום כביש שמהירות הנסיעה המותרת בו גבוהה מ-50 קמ"ש, וגם זה בנדיבות ש"רק" גובלת בהפקרות. במקומות בהם יש שביל אופניים מוסדר, יש לאסור עליהם חד משמעית לנסוע בכביש. פשוטו כמשמעו.
    לא עונה בפורום

חבר רשום יונתןמצפה's Avatar

מבחינתם כל מי שנוסע בשעה אחת בלילה ביום חמישי חשוד כשיכור. כבר התרגלתי, האמת? אני אפילו לא מתעצבן מזה. חלק כבר מכירים אותי, שואלים מה שלומי, ובכל זאת יעצרו אותי בשבוע הבא שוב...
    אחת בלילה? הצחקת אותם... גם מי שחי במדינה הזו הוא רוצח פוטנציאלי מבחינתם!
    ובלי קשר ישיר לנושא השרשור, היום המשטרע שברה שיא מבחינתי.
    השעה- 10:00 בבוקר, צומת גדרה, אני במזדה 3 חנונית.
    לובש חולצה לבנה של יום הזכרון, שומע שירי שכול בגלי צהל. ביקורת...
    בסדר, מקובל. נותן את הרשיון, הכל תקין.
    ואז מגיע הליצן השני: אני עושה לך בדיקת ינשוף...
    מה?!?! אני בדרך לאזכרה, אתם נורמלים??? תעשה מה שאתה רוצה אבל דחיל רבקום, אתם יורדים מהפסים...
    המשך הנסיעה לגוש עציון לאזכרה של חבר מהצבא עברה עלי בדיכאון טוטלי, ולצערי בלי קשר ישיר לסיבת הנסיעה שלי.
    אין למדינה שלנו צ'אנס... אם זה מה שיש למשטרע לעשות ביום הזכרון שעה לפני הצפירה!

**הנה דרור, גם אני הוספתי את הוצאת הקיטור היומית שלי!
    קח מקל קח תרמיל..., הי הג'יפ הי הג'יפ...

חבר רשום RONI's Avatar

ברוב המקרים, לפחות בכביש נס הרים (עוד כביש שהם ניכסו לעצמם), הם יעשו לך דווקא, בפרינציפ, כדי לאלץ אותך לבלום. מסוכן. מסוכן ביותר. התגרות מיותרת.

ועל אלה שרוכבים עם אוזניות של אייפוד שתקועות להם באזניים ואפילו לא שומעים אותך צופר או מגיע, אני כבר לא מדבר.
    הוא שאמרתי ,בבונים ,אלה ואנחנו .!
    כל אחד בתוך עצמו,אין התחשבות בזולת ,גם הרוכבים הסוציופטים,וגם הנהגים האנטיפטים.
    תרבות רבותי ,תרבות.
    [המטיף].

חבר רשום dingo1st's Avatar

Quote Originally Posted by יונתןמצפה View Post
    אחת בלילה? הצחקת אותם... גם מי שחי במדינה הזו הוא רוצח פוטנציאלי מבחינתם!
    ובלי קשר ישיר לנושא השרשור, היום המשטרע שברה שיא מבחינתי.
    השעה- 10:00 בבוקר, צומת גדרה, אני במזדה 3 חנונית.
    לובש חולצה לבנה של יום הזכרון, שומע שירי שכול בגלי צהל. ביקורת...
    בסדר, מקובל. נותן את הרשיון, הכל תקין.
    ואז מגיע הליצן השני: אני עושה לך בדיקת ינשוף...
    מה?!?! אני בדרך לאזכרה, אתם נורמלים??? תעשה מה שאתה רוצה אבל דחיל רבקום, אתם יורדים מהפסים...
    המשך הנסיעה לגוש עציון לאזכרה של חבר מהצבא עברה עלי בדיכאון טוטלי, ולצערי בלי קשר ישיר לסיבת הנסיעה שלי.
    אין למדינה שלנו צ'אנס... אם זה מה שיש למשטרע לעשות ביום הזכרון שעה לפני הצפירה!

**הנה דרור, גם אני הוספתי את הוצאת הקיטור היומית שלי!
    הרי זה ידוע שיש לשוטרים X בדיקות שעליהם לעשות ביום ...
    ויש בינהם גם כאלה שטרם פגשו בטאקט...

Quote Originally Posted by RONI View Post
    הוא שאמרתי ,בבונים ,אלה ואנחנו .!
    כל אחד בתוך עצמו,אין התחשבות בזולת ,גם הרוכבים הסוציופטים,וגם הנהגים האנטיפטים.
    תרבות רבותי ,תרבות.
    [המטיף].

אם אתה מעוניין להכניס את עצמך לקטגוריית הבבונים - תהנה. לא נעמוד בדרכך.
    אני לא מעוניין ולא חושב שמקומי שם ורבים חושבים כמוני.
    נכון שיש בעיה של "תרבות" בארץ ולא רק על הכביש, אבל דווקא אוכלוסיית ספורטאי האופניים בכלל, ורוכבי הכביש בפרט, אינה מהסוג שקוראים לו "חסר תרבות" - נהפוך הוא. זה בדיוק ההפך הגמור והמוחלט מכדורגל - בישראל, בתחום אופניים אין ערסים ובבונים. פשוט אין. ואם אני טועה בבקשה תתקנו אותי (ובעניין הזה אני משוכנע שאני לא טועה).

ובכל זאת חלקם מתנהג כפי שמתנהג, בפרינציפ, שזה כבר עניין של אופי ישראלי. וזה מדאיג. כי הם משלמים מחיר יקר בדם.

בפעם השנייה - דיון שהולך לשום מקום. עד שהחוק יחליט רשמית בעניין הזה, תיזהרו. פשוט תיזהרו. ובמיוחד בלילה (חלק מהמתאבדים התחילו לרכב בשעות החשיכה. יותר קריר להם או משהו כזה)
    לא עונה בפורום

דרור, בבון הוא בבון, גם אם הוא עובד בהייטק, גם אם הוא עורך דין, עדיין כשהוא חוזר לג'ונגל הוא בבון.

חבר רשום BackDoorMan's Avatar

דרור, הטענה שלך שמתבססת על הפרשי מהירויות בין כלים בעייתית ,אתה טוען גם נגד רוכבי אופניים שנמצאים עמוק בשוליים ולא בכביש עצמו, במקרה הזה אין להפרשי המהירויות חשיבות כל עוד ההפרדה נשמרת, אם כך צריך לאסור רכיבה על אופנועים המסוגלים לזגזג בתוך הכביש עצמו במעל 250 קמ"ש (חברים אופנוענים מספרים לי על רכיבות אוטוסטרדות גם ב 280 ואף 300 קמ"ש) ומכוניות מהירות הנההגות בהפרשי מהירויות הרבה יותר גדולים מהפער בין המהירות הממוצעת למהירות אופניים.

Quote Originally Posted by BackDoorMan View Post
    דרור, הטענה שלך שמתבססת על הפרשי מהירויות בין כלים בעייתית ,אתה טוען גם נגד רוכבי אופניים שנמצאים עמוק בשוליים ולא בכביש עצמו, במקרה הזה אין להפרשי המהירויות חשיבות כל עוד ההפרדה נשמרת, אם כך צריך לאסור רכיבה על אופנועים המסוגלים לזגזג בתוך הכביש עצמו במעל 250 קמ"ש (חברים אופנוענים מספרים לי על רכיבות אוטוסטרדות גם ב 280 ואף 300 קמ"ש) ומכוניות מהירות הנההגות בהפרשי מהירויות הרבה יותר גדולים מהפער בין המהירות הממוצעת למהירות אופניים.

שימי, ההבדל הוא שהחבר'ה האלה עוברים על החוק. לא בטעות, אלא במודע. מבחירה. בן אדם מבוגר צריך לקחת אחריות על מעשיו במקרים כאלה. אם הוא לא אחראי למעשיו, צריך לקחת לו את הרשיון, או שלא יסתובב חופשי בכלל.

יש הבדל "קטן" בין מה שכלי מסוים "מסוגל" לבין מה שהחוק מרשה. כל קורולה יכולה לנסוע 170 קמ"ש, אז מה? זה שסוזוקי היאבוסה למשל, טס 300 קמ"ש ויותר בלי בעיה, לא אומר שמותר לו לעשות את זה. אם החלטת לעשות את זה ולצפצף על החוק? בעיה שלך. במקרה הטוב תיתפס ויזמברו אותך, במקרה הרע הראשון חס וחלילה תאבד את האופנוע במהירות כזו ותהרוג את עצמך, במקרה הרע השני מכונית ש"זוחלת" ב-100 קמ"ש תיכנס לך לנתיב.... ואז הפרש המהירויות של 200 קמ"ש יהרוג אותך. זה יהיה בדיוק כמו לרכב במהירות של "רק" 200 קמ"ש לתוך קיר.
    לאופניים אין את הפריביליגיה הזו, להאיץ למהירות גבוהה גם אם הם נורא רוצים. הם לא מסוגלים בשום מצב, כי המנוע שלהם מעפן. הם מהווים מכשול ומפגע כמעט סטטי ביחס למהירות התנועה שמסביבם, גם אם היא חוקית ולא חורגת מהמותר. מה שאבסורד עם האופניים זה שהחוק נכון לרגע זה מתיר ומאפשר לרוכבים לסכן את עצמם בצורה שהיא לא פחות ממופקרת.
    אז למה לאופניים מותר ולקורקינט חשמלי אסור? ולמה לא תוקעים מעבר חצייה באמצע כביש מהיר? הרי יש אנשים שרוצים לחצות! פשוט מאוד, כי זה מסוכן. אבל לרוכבי אופניים דווקא מותר לטייל בין גלגלי המכוניות, והחוק כן פוטר אותם מכל אחריות. לא אבסורד?...

גם המונח "עמוק בשוליים" בעייתי. אם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה מצחיק. וזה פשוט מאוד, כי גם שוליים ברוחב שלושה מטרים צריכים להיות שטח סטרילי. נקודה. אני חושב שגם מי שיש לו פנצ'ר באוטו, מסתכן בטירוף כשהוא עוצר בשוליים כדי להחליף גלגל.

כי אם בכביש שלצד השוליים נעות משאיות של 30-40 טון במהירות 80-90 קמ"ש, לאף אחד אין מה לחפש בשוליים האלה, שלא לדבר על שוליים צרים הרבה יותר, או כאלה שלא קיימים בכלל.

מוזר לי שדווקא אתה, שפעם תיארת לי איך אתה נכנס בסיטרואן האדומה שלך לעיקול ימינה ליד בי"הח וולפסון בכביש איילון צפון במהירות שלא נציין כאן מחמת עינא-בישא, מתעלם מעניין "פעוט" כמו מהירות סגירה/הפרשי מהירויות. בזמן שאתה משכיב את האוטו בעיקול הזה, היית רוצה לפגוש שם רוכב אופניים ולמרוח אותו על קיר הבטון?....
    לא עונה בפורום

דרור,זו ראיה צרה של נהגי מכוניות

יודע מה, שיכנעת אותי
    אם בחוקים עסקינן
    מהיום ניתן לייבא אך ורק מכוניות שלא עוברות את ה 30 קמ"ש בעיר ,ואת ה 90 קמ"ש במהיר ,תאוצה מ 0 ל 90 ב 50 שניות .(וזה לא משנה כמה תילחץ על הדוושה)
    כל מכונית שקיימת בארץ ולא עומדת בקריטריונים תיגרס .
    נוכל לחסוך זיהום אויר והמון המון קורבנות בדרכים.(הרבה יותר מרוכבי האופניים האומללים ורוכבי האופנועים המיתאבדים)

לא מתאים לך ?,סע באוטובוס או רכבת (יימח שמם).

ועד שלא תיהיה אופציה לרכיבה "ספורטיבית" ,לא ניתן לייבא אופניים "ספורטיביות" או אופנועים "ספורטיביים" (כן,כן ,בקבלה שקיבלתי מחברה גדולה בארץ ישראל, רשום שחור על גבי לבן -אופנוע ספורט)

שנתחיל לדבר עכשיו על ג'יפים או אולי נעילות אוטומטיות.... אולי גלגלים 35' עם ברקסים של 29'..........

אין לזה סוף
    נימאס לי להגיד את זה כבר אבל כולנו חולים בצורה זו או אחרת,מה שאתה אומר, זה מי שחולה במחלה אחרת משלך, צריך לקבל כדור בראש במקום תרופה,זה הכי קל,אני יודע.

לשיטתך ה"חוקית" נימצא עצמינו (כן אני ואתה) כבולים בכותונת של משוגעים באיזה מרתף של בית חולים פסיכיאטרי.
    מה לעשות? אנחנו חולים במחלה בלי שהמדינה תספק לנו תרופה ,ספורט לא נימצא בסל התחבורע...........

טל

Quote Originally Posted by talw View Post
    דרור,זו ראיה צרה של נהגי מכוניות

יודע מה, שיכנעת אותי
    אם בחוקים עסקינן
    מהיום ניתן לייבא אך ורק מכוניות שלא עוברות את ה 30 קמ"ש בעיר ,ואת ה 90 קמ"ש במהיר ,תאוצה מ 0 ל 90 ב 50 שניות .(וזה לא משנה כמה תילחץ על הדוושה)
    כל מכונית שקיימת בארץ ולא עומדת בקריטריונים תיגרס .
    נוכל לחסוך זיהום אויר והמון המון קורבנות בדרכים.(הרבה יותר מרוכבי האופניים האומללים ורוכבי האופנועים המיתאבדים)

לא מתאים לך ?,סע באוטובוס או רכבת (יימח שמם).

ועד שלא תיהיה אופציה לרכיבה "ספורטיבית" ,לא ניתן לייבא אופניים "ספורטיביות" או אופנועים "ספורטיביים" (כן,כן ,בקבלה שקיבלתי מחברה גדולה בארץ ישראל, רשום שחור על גבי לבן -אופנוע ספורט)

שנתחיל לדבר עכשיו על ג'יפים או אולי נעילות אוטומטיות.... אולי גלגלים 35' עם ברקסים של 29'..........

אין לזה סוף
    נימאס לי להגיד את זה כבר אבל כולנו חולים בצורה זו או אחרת,מה שאתה אומר, זה מי שחולה במחלה אחרת משלך, צריך לקבל כדור בראש במקום תרופה,זה הכי קל,אני יודע.

לשיטתך ה"חוקית" נימצא עצמינו (כן אני ואתה) כבולים בכותונת של משוגעים באיזה מרתף של בית חולים פסיכיאטרי.
    מה לעשות? אנחנו חולים במחלה בלי שהמדינה תספק לנו תרופה ,ספורט לא נימצא בסל התחבורע...........

טל

תגיד לי, אתה לוקה בהבנת הנקרא?
    מה זה משנה מה הכלי מסוגל? יש חוק. תנהג לפי החוק. מותר 100 קמ"ש? סע 100. מה אכפת לי שהאופנוע שלך יכול 300?...

הבעיה היא חוקית - מכיוון שאי אפשר לאכוף עליהם שום חוק, אז "מתירים להם" רשמית לעשות מה שהם רוצים איפה שהם רוצים. אחר כך הם נפגעים ואז כולם מגלגלים עיניים למה הנהגים לא מתחשבים בהם.
    אז כן - למרות שאני גם רוכב על אופניים, אני מסתכל על זה מהצד של מי שנוהג.
    העובדה שאתה נוהג במכונית לא צריכה להפוך אותך לאבא ולאמא של כל המטורללים שמוכרחים לרכב דווקא בכביש. חבל שכל הסבר וכל פנייה להגיון שלהם לא עוזרים.
    לא עונה בפורום

אני אולי לוקה בהבנת הניקרא, אבל בכלל לא בהבנת הנולד !!!

סליחה אם פגעתי

Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345