חייבים לעצור את טחינת המדינה באמצעות הבולדוזרים של אדוני הארץ. תראו את ההרס שהגנבים האלה עושים בנחל צין ובמעלה נחל דימונה ונחל אפעה. כל מישור רותם נטחן על-ידם וצידו המזרחי של כביש חתרורים -צפית בשלבי גריסה מתקדמים. ההפגנות שלנו לא יועילו אם הם יסתיימו בשלטים. רק שריפתם של הבולדוזרים עד האחרון בהם ימנעו את ההרס הצפוי. רק גרימת נזק הרסנית תעלה את הבעיה למעלה כך שהנושא יגיע לכנסת דרך הלהבות של הציוד השרוף.רק כשאיזה פוליטקאי יבין שיש כאן רייטינג ריווחי הוא ירתם לנושא- אין מה לעשות ככה זה עובד במדינת הברברים. יש לגייס לענין לוחמים במובן המלא של המילה שיבהירו חד-משמעית שבולדוזרים שווים בעיניהם לטנקים של האויב, על כל המשתמע מכך. אני הראשון שמוכן לסכן את חירותי בכדי למנוע את מה שעיני רואות כל שבוע ברחבי הנגב. אסור לדבר איתם צריך להודיע להם שכוונתם לחיסול חבלי ארץ תצטרך להיעשות בלחימה אמיתית על כל שעל - עם כל הסממנים הנובעים מלחימה ובראשם השמדת הציוד בכל אמצעי. זו צריכה להיות מרידה בכל מה שמתיר המחוקק לפושעים אלה. כל מי שחפץ לעזור באופן אקטיבי ועם מעט דיבורים שמאמין במעשים חד-חד-משמעיים ומוכן לשלם את המחיר האישי מוזמן ליצור עימי קשר ישיר בטלפון 05-44-35-45-05. אני מניח שהטלפון הראשון שאקבל יהיה ממשטרת ישראל ואני מצפה מכל אחד מכם להביע את דעתו כאשר אצטרך להבהיר את דברי.כל אחד מכם יהיה אחראי לתוצאות ההרס באם תתקשקשו במקום לעשות בעת הזאת. הסיסמה שלנו "נמאס - כשהנגב נגרס".
שמרו על קשר