Close
Page 6 of 6 FirstFirst ... 3456
Results 101 to 120 of 120
    חבר רשום

Default תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד ?

דרור
    האם אני שומע צליל קנאה?
    בבעלי רכבי הליסינג?
    בבעלי ה"חומר" או בכוסיות?
    ישראל 20011 פיאודליזם בהיתגלמותו
    7 מליון עבדים של 7 משפחות

חבר רשום ינון's Avatar

Default תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד ?

ולמה לא לקנא
    כולנו חובבי נהיגה רובנו חובבי כוסיות
    ואם זה היה תלוי בי (סליחה אישתי היקרה מכולן) בהחלט הייתי מוכן לטייל לי מעיר לעיר על חשבון הברון "ולישון" פעם עם מירי ופעם עם מורן.
    אגב העשירון העליון זה פעם עם לוסי ופעם עם אינגה מטוס בליסינג תפעולי.

Quote Originally Posted by סוזי המשתוללת View Post
    דרור
    האם אני שומע צליל קנאה?
    בבעלי רכבי הליסינג?
    נאיבי תשלם וביוקר

חבר רשום dudu's Avatar

Quote Originally Posted by נמרוד View Post

כולנו רק דיבורים - ומסיבה טובה - כי בסך, בממוצע, מצבנו יותר מסביר.
    גם המתלהמים הגדולים שפתחו את השרשור, אחרי חצי יום וכמה אלפי מילים מודים שבעצם לא רע להם... פה בג'יפולוג אין הרבה עשירים אבל אין עניים, וזה לא קשור למחיר המחירון של הכלים - אם יש לך 4X4 בתור רכב יומיומי זה כי אתה יכול להרשות לעצמך, ואם יש לך 4X4 ישן בתור תחביב... אז בכלל שב בשקט.
    ישבתי.
    ברור לי שמחאה של ג'יפאים לא תתקבל בעין יפה , ואם הג'יפאים היו היחידים שסובלים אז מצבנו היה קרוב למושלם.
    ובכל זאת...אחרי שעברתי לגור אצל ההורים של אישתי ואחרי שוויתרתי על לימודי המשך ואחרי שהשלמתי עם זה שאני כנראה לא אוכל להרשות לעצמי בית משלי לא במרכז ולא בפריפריה, עדיין לא יכולתי להמשיך להחזיק ,לתחזק ,לתדלק ולטייל ונאלצתי למכור את הג'יפ.
    אז נכון שאם יש לך ג'יפ ואתה מסתובב בג'יפולוג אתה במצב טוב - רק מה עם אלו שמסתובבים בגיפולוג ולא יכולים להסתובב בשטח?
    ביינתיים מי שבאמת סובלת מכל הסיפור -זו הסקודה פליסיה שאני מנסה לשכנע שאין לא יכול- יש לא רוצה
    הקם להשכימך השכם להורגו!

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

Quote Originally Posted by סוזי המשתוללת View Post
    דרור
    האם אני שומע צליל קנאה?
    בבעלי רכבי הליסינג?

לא קינאה.
    אבל אם תתעמק קצת בעניין הליסינג, תגלה איך הענף הזה משליט כאן "אחידות" שהורסת את שוק הרכב, ואיך פריחתו של הליסינג הזה באה על חשבון כיסו של הציבור.

בענייני חומר - מי אני שאתנגד לקצת חומר טוב? לקצת שתיה טובה....? לאיזה כוסית צעירה?.... או שתיים או שלוש?....
    אבל כמו הרבה דברים, גם את ה"חומר הטוב" (וכמוהו גם הסושי, והנרגילות והאלכוהול לסוגיו) צריך לדעת איך ובעיקר איפה ומתי. בחניון לילה אי שם בדרום הרחוק, זה אידיאלי. אבל כשאתה מוקד משיכה לאלפי מתעניינים, נמצא בעין המצלמה והסערה של תקשורת וכותבים מכל הסוגים - אז סושי ונרגילות וצינגעלאך וארגזי בירות, זה פשוט נראה רע. כל אווירת הבומבמלה הזו עם השאכטות והראסטות נראית רע. כל הדיבורים בטלויזיה של הילדות היפות עם המוח שלא הבשיל מספיק על "מאהל מלא באהבה תרתי משמע" נשמעים רע.
    לא חסרים מתנגדים למחאה הזו, וחלק לא קטן משוכני המאהל מספקים אחלה תחמושת למקטרגים. חבל.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

[QUOTE=ניר ל;399562]קראתי את הכתבה של גיא רולניק, יש בה הרבה מאד מלל , אבל היא לא עמוקה כלל- היא עמוסת ססמאות ואין בה שום עובדה. אני כלכלן עם תואר שני מאחת מהאוניברסיטאות הנחשבות אם לא ה , חייב לציין שלא הבנתי מה הוא טוען, לא הביא שום עובדה והוכחה לאחת מטענותיו.אם אתה מצליח לנתח את הכתבה הזו ולהוציא ממנה דוגמה אחת מוכחת - אשמח אם תאיר את עיניי.[/בלי תואר שני אבל עם קצת הבנה בתהליכים ופיננסים לטעמי יש שם מלל לרוב ותו לאQUOTE]
    סוכנות הבטוח הגדולה והוותיקה בארץ לתרבות הפנאי
    טל 09-7676728 www.rotberg.co.il

לפני אי אלו עמודים כתבתי כי הגעת גיפאים לא תתקבל בעין יפה. לא רלוונטי מי גומר את החודש או לא. יש מה שנקרא מראית עין. גם אצלו היחפ״ץ יש חברה עם גיפים שלא גומרים את החודש אז יש לו פגארו 99ממש ביג דיל. במדינה הזו אין מצב שאדם שמשתחרר תוך מספר שנים יוכל לשים דמי קדימה לגור ביבנה או יוקנעם אפילו. יש צדק במחאה אבל אני לא רואה שום דרך יציאה מזה במיוחד עם ראש הממשלה שלנו ודרור לא צריך לנסוע עד סוף העולם לדרינק טוב אפשר עד אלי הבייתה. האמת חייבת להאמר גם זוג שמרוויח 20 אלף בחודש לא גומר את החודש ואנא אל תספרו לי שיש משפחות שחיות עם 7000ש״ח. ארץ אוכלת יושביה *
    סוכנות הבטוח הגדולה והוותיקה בארץ לתרבות הפנאי
    טל 09-7676728 www.rotberg.co.il

תקראו בגלובס את המכתב של א' - זו כתבה שרצה שם כבר כמה ימים , שכיר משכיל שהוא ואשתו נכללים בתוך העשירון העליון מבחינת שכר ברוטו, הוא מסביר שם כיצד בחישוב מאד בסיסי (ואמיתי לחלוטין) הוא מגדל ארבעה ילדים ולא מסוגל לגמור את החודש.
    זה המצב שאנו נמצאים בו - יש אחוז אחד מהאוכלוסיה (המאיון העליון) שחי כאן ברווחה אמיתית, 99% מאוכלוסיית המדינה הם או עניים מאד, או עניים - ואני לא מדבר על חישובי הלמ"ס אלא על המציאות , או שהם נחשבים אמנם למעמד הגבוה ומרוויחים הרבה מאד ברוטו - אבל בפועל גם הם מתקשים לצוף וממש לא חיים בסטנדרט גבוה כפי שהיה ניתן לצפות.
    למעשה כולנו באותה סירה טובעת, רק שעד היום לא ממש התקוממנו, עשינו את מה שאני עושה עכשיו - חירטטנו במקלדת. אז אם חבורת "מפונקים" מעשני גראס הייתה הראשונה להרים את דגל המחאה - אני מצדיע להם, הם שווים הרבה יותר מאיתנו.

חבר רשום

Quote Originally Posted by ניר ל View Post
    טיול לילה לחורשן מתאים לי, נספיק גם לעבור בסד"ש בחזרה ולתדלק ב 6.70 לפני שמעלים את הסולר בסוף החודש, מוכן גם לעבור באבו חלווה על הדרך ולקחת קצת בשר , שיהיה מה לזרוק על האש. החיים בזבל.
    תומר - אם יהיו מספיק מצטרפים, נוכל לחסום את הכניסה לבת שלמה למשך כשעה, זה לא יפריע לאף אחד, אתה תתעד את הפגנת הג'יפאים הזו ותכתוב על זה משהו (נחשוב עד אז כנגד מה למחות) , יודעים מה - אני אעבור ברוטשילד לפני כן ואציע לכמה סטלניות בלי חזיה להצטרף, עדיף שיתקלחו קודם, הן זקוקות להתאוורר קצת מהעשן של קו 5 - דרור, תבוא גם אתה.
    אולי תעבור ברוטשילד ותאסוף כמה מאלה בלי החזייה - בתמורה לבשר איכותי.....!!
    ישראל 20011 פיאודליזם בהיתגלמותו
    7 מליון עבדים של 7 משפחות

ראשית, הנה הפניה למשהו מעניין, מספרים מדוייקים שאומרים המון:
    http://caspomat.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

אולי תעבור ברוטשילד ותאסוף כמה מאלה
    שמוליק, כמה שאני זוכר דווקא אותך ראיתי בשבוע שעבר ברוטשילד, מפגין, אז...

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

לשיפור המצב רוח....

אחרי המחאה בחורשן, אולי נעשה סיבוב לת"א לראות מה הולך שם

חבר רשום BackDoorMan's Avatar

אם כבר שיר מחאה

חבר רשום tallevi's Avatar

Quote Originally Posted by BackDoorMan View Post
    לגבי התנחלויות יש מספר מעגלים של עלויות המוטלות עלינו,
    זאת הבניה וההרחבה המתמשכת, זאת העובדה ש 75% מהמתנחלים ניזונים ממשכורת ממשלתית שספק אם היתה לו היו גרים מערבית יותר. בולשיט, מאיפה אתה מביא את "העובדות" האלו בדיוק ?!
    כמובן שהכבישים (החדשות האחרונות שהשר כץ זומם לבנות כביש מהיר לתפוח), יש כבר כביש מהיר לתפוח והכביש הזה אגב הוא הציר המחבר את הבקעה למרכז הארץ,אבל מה אני מדבר אתך על עובדות שאתה לא יכול ולא רוצה להבין את משמעותן
    והעלויות האדירות של האבטחה זה עוד פרוסה , אמרו את זה גם בהקשר של גוש קטיף, האם אחרי ההתנתקות קיבלת איזושהי הטבה ,הפחתה ממס כתוצאה מהחיסכון בעלויות שאתה מדבר עליהן ? ומעבר לזה יש את ההחרמה וההצטרעות ההולכת וגוברת של ישראל בעולם, והנזק הכלכלי שנגרם מהחרמת חברות ישראליות. זה הרוב בגלל ארגונים שמאלניים קיצוניים שמעודדים ואף מובילים מהלכים כאלו בעולם.

עוד בעיה בניתוח האוהד שלכם זאת ההתעלמות מהאינרציה של תהליכים ארוכים, אתם מסתכלים על תמונת המצב בהווה. לא אנחנו, זה אתה שלא רואה ממטר...
    המפעל ההתנחלותי קיים 40 שנה, יש לך טעות, המפעל הזה קיים 63 ושנה - המפעל הציוני מכיר? בטח שכחת את מהותו. ההערכות המתונות מדברות על 46 מיליארד דולר ויש כאלו שמדברות על 200 מיליארד. יכול להיות, יקר לבנות מדינה...
    קשה לדעת כמה באמת כי העלות קבורה באלפי סעיפים וקרנות דרכם זורם הכסף. באמת קשה לדעת על מה אתה מדבר.
    לו הכסף הזה מושקע בתשתיות, חינוך , דיור, בתי-חולים , היה פה שמח, ולא בטוח שהמחאה הזו היתה. אוי, כמה שאתה נאיבי ושטוף מוח.
    ולא נגעתי בקשר שבין רגיעה בטחונית וגאות כלכלית , כניסת משקיעים זרים במצב שלום וקשרי מסחר שהיו אפשריים עם מדינות ערב העשירות.
    זה לא רק הכסף שנשפך, זה גם הכסף שיכל להכנס.

לגבי הטייקונים, והפירמידה , כדאי שתקרא ותתיחס ל 2 כתבות מעמיקות של חגי עמית וגיא רולניק.
    שיטת הפירמידה.

גלי המחאה הבאים יהיו אלימים, גדולים ונואשים יותר

שמע, את ההסתה הפרועה שלך והדה לגיטימציה לציבור רחב שומר חוק עובד ומשלם מסים בדיוק כמוך, תשמור לעצמך או לפורומים הזויים אחרים המתאימים לך.
    אני גר בהתנחלות (כמו כל המדינה הזו מבחינת הפלסטינאים ולא רק),
    אני עובד במקום עבודה שלא קשור לממשלה,אשתי גם כן (כמו כן רוב השכנים והמכרים שלי מהיישוב),
    אני לא מקבל שום דבר מהמדינה שום הטבה ושום יחס מיוחד,
    אני משלם מסים מלאים אולי כמוך אבל בטח כמו כולם.
    אני עושה מילואים , ילדיי לקראת גיוס.

אתה פוגע באנשים בדיוק כמוך ודווקא בנושא שלא קשור כלל לנושא המדיני.
    אם אתה באמת חושב שההתנחלויות הן סיבת השורש למצוקה החברתית כלכלית (ובטח לכל הרוע וחוסר הצדק בעולם), זה רק מראה על ניכור ניתוק ושטיפת מוח עצמית.

אהה, אל תטרח להגיב,אני לא מתכוון להתייחס שוב,זה עושה לי רע).

טל.

נראה לי שזה עולה על כל שירי המחאה, למרות שדעתי עליו היא שהוא קצת מוגזם בכל זאת מעלה חיוך

נדב - צריך לציין השיר הוא "שיר החרא" של להקת הפונדקאים.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

תאמין לי שאפילו לא ידעתי את זה

Quote Originally Posted by tallevi View Post
    שמע, את ההסתה הפרועה שלך והדה לגיטימציה לציבור רחב שומר חוק עובד ומשלם מסים בדיוק כמוך, תשמור לעצמך או לפורומים הזויים אחרים המתאימים לך.
    אני גר בהתנחלות (כמו כל המדינה הזו מבחינת הפלסטינאים ולא רק),
    אני עובד במקום עבודה שלא קשור לממשלה,אשתי גם כן (כמו כן רוב השכנים והמכרים שלי מהיישוב),
    אני לא מקבל שום דבר מהמדינה שום הטבה ושום יחס מיוחד,
    אני משלם מסים מלאים אולי כמוך אבל בטח כמו כולם.
    אני עושה מילואים , ילדיי לקראת גיוס.

אתה פוגע באנשים בדיוק כמוך ודווקא בנושא שלא קשור כלל לנושא המדיני.
    אם אתה באמת חושב שההתנחלויות הן סיבת השורש למצוקה החברתית כלכלית (ובטח לכל הרוע וחוסר הצדק בעולם), זה רק מראה על ניכור ניתוק ושטיפת מוח עצמית.

אהה, אל תטרח להגיב,אני לא מתכוון להתייחס שוב,זה עושה לי רע).

טל.
    טל תעזוב, אני יגיד לך תאמת, גם את כל הדרום צריך לפנות, פשוט אם כבר מפנים את גוש קטיף צריך לפנות את כל האזור, זה אשמתם שנופלים עליהם טילים! שלא יגורו שם! למה אנחנו צריכים לממן איזה מערכת כיפת ברזל? שיעברו דירה! ואם היית בוחר לבנות ישוב חדש בדרום, (חייבים לפנות אותכם לא??) אז לא נצטרך כבישים חדשים? טוב זה לא פורום פוליטי, אז מספיק עם החרא הזה!!

חבר רשום zagi's Avatar

נו... עדיין מחאה של סטלנים ?! יש רק צעירים ?!

יש עוד זמן להצתרף !

דרור , זוכר שיחה שהיתה לנו ואמרתי לך שזו רק ההתחלה ? , אז עכשיו אני אומר לך - זה עוד לא הסוף !!!
    zagi - touch wood בניית דקים , פרגולות צימרים ובתי עץ
    ובחורף גם שרות לתנורי ארובה ( עץ , גז ונפט\סולר ) שגיא - 0524752200

חבר רשום IlanHadar's Avatar

אז אני במקום לתקתק במקלדת הלכתי הערב להפגנה בירושלים.

ואני אומר לכם שאני מודאג, מודאג ממצב מעמד הבינים זה ברור.

אבל יותר מודאג מזה שעומדים על הבמה ובקהל וצעקים "מהפכה", זו הבעיה באטימות מתמשכת של ממשלה, יודעים איך זה מתחיל אבל לא איך זה יגמר. (הכלוב של מובארק כמשל).

כל הרחובות לבית ראש הממשלה היו חסומים במג"ב, יש פחד באוויר. אני באמת מקווה שהאטומים בכנסת מבינים שהגיע הזמן לשנות את הקצאת המשאבים. עוד כמה לילות שבת כאלה ומי יודע כיצד זה יגמר.
    יש מרצדס עם מצב שטח ו 455 כ"ס.
    הרכב המטופש בעולם שגורם לחייך ולבלות במוסך כל הזמן.

חבר רשום ינון's Avatar

Quote Originally Posted by IlanHadar View Post
    אז אני במקום לתקתק במקלדת הלכתי הערב להפגנה בירושלים.

ואני אומר לכם שאני מודאג, מודאג ממצב מעמד הבינים זה ברור.

אבל יותר מודאג מזה שעומדים על הבמה ובקהל וצעקים "מהפכה", זו הבעיה באטימות מתמשכת של ממשלה, יודעים איך זה מתחיל אבל לא איך זה יגמר. (הכלוב של מובארק כמשל).

כל הרחובות לבית ראש הממשלה היו חסומים במג"ב, יש פחד באוויר. אני באמת מקווה שהאטומים בכנסת מבינים שהגיע הזמן לשנות את הקצאת המשאבים. עוד כמה לילות שבת כאלה ומי יודע כיצד זה יגמר.
    אני וילדי (7 6 ושנה) לביתינו ואכן נראה מרשים העסק מרשים.
    הבעייה אינה ביבי בלבד כאם כל ממשלות ישראל בעשרים השנה האחרונות.
    ביבי מבזה את העם לאור העובדה שהוא אפילו דן בנושא הפגרה של החכ"ים במצב כזה.
    בגדול הם צרכים להתעורר ולהבין שיש צורך בשינוי כל עוד "הבסטיליה לא נפלה (14 ביולי כמדומני) והעסק מאבד פרופורציות.
    נאיבי תשלם וביוקר

חבר רשום shay_love_off_road's Avatar

Quote Originally Posted by zagi View Post
    נו... עדיין מחאה של סטלנים ?! יש רק צעירים ?!

יש עוד זמן להצתרף !

דרור , זוכר שיחה שהיתה לנו ואמרתי לך שזו רק ההתחלה ? , אז עכשיו אני אומר לך - זה עוד לא הסוף !!!
    בהקשר זה הרשה לי לצוטט את וויסטון צ'רצ'יל במלחמת העולם השניה:
    "זה אינו הסוף , אין זה אפילו תחילת הסוף, אבל אולי זהו סוף ההתחלה".

(סורי שהערתי את האשכל הזה לחיים שוב, פשוט היום תדלקתי את הבהמה וראיתי את החשבון - די מעצבן לשלם כ"כ
    הרבה למושחתים על מיכל אחד )

Page 6 of 6 FirstFirst ... 3456