הרווח הזה הוא לסרן עם -C-CLIP (כמו דנה 35 למשל) אחרת לא יוכלו להשחיל אותו לתוך הנעילה.
לגבי הקרוס-פין, גם אצלי ב-SPARTAN משתמשים במקורי ולא מקבלים חדש עם הקיט.
לגבי הקפיצונים, הם מורכבים מתחת לפינים הקטנים, יושבים על המדרגונת שיש בהם ולוחצים משם ולא באלכסון על הקרוס-פין כמו בתמונה ש-RIKO העלה עם הגריז.
ספליין וקוטר בטח ידלל עוד את האפשרויות....
איל
JK ארוך 2008 עם חיישני רוורס ועץ ריח.
ואפילו במצבו הסטנדרטי הוא הפך למחליף ראוי ל-WJ..
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
אוזי לוקר בוודאות, אני מניח שמיועדת לדנה 44 או לאיסוזו רודיאו
קובי
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
קובי,
דנה 44 עם C-CLIP?
רודיאו זה לא 44HD כמו WJ?
אם זה לגלדיאטור דנה 44 או 60
אני קונה
בוקר טוב לכול המנחשים
יש מידע חדש
מדובר ב 30 ספלינים כמו שקובי ניחש או ספר מהתמונה ( לי לקח רבע שעה לספור דיסלקט מה לעשות )
אז למידות :
לדעתי ועל פי הנתונים
מדובר בנעילה שמתאימה לסרן dana 50 שהגיע עם רכבי פורד f-250/350 בשנתונים הבאים :
- 1981-1998 Ford F250 TTB IFS 4x4 Pickup
- 1980-1998 Ford F350 TTB IFS 4x4 Pickup
- 1999-2001 Ford F250 Superduty 4x4 Pickup (Straight Axle)
- 1999-2001 Ford F350 Superduty 4x4 Pickup SRW (Straight Axle)
- 2000-2005 Ford Excursion
it's a cj8 !!! it's not for sale !!! build your own
השטח המת שיש שם בין השיניים מעיד שמדובר בנעילה לציריות עם סירליפ, אם אכן מדובר ב 30 ספליינים אני מהמר על דנה 44a או דנה 35 עם ציריות מחוזקות.
לא דנה 44A
אין לו סיקליפ,
לפחות לא ב-WJ
איל
הרבה מדגמי הנעילות האוטומטיות מגיעות עם חריץ לסי-קליפ גם אם הנעילה מתיישבת בסרן ללא סי-קליפ, החריץ לא גורע משום דבר גם אם אין שימוש בסי-קליפ אז קודם כל אין הכרח שזאת תהיה נעילה לסרן עם סי-קליפ, היא כן שייכת לסרן שמגיע גם עם סי קליפ וגם בלי.
הנעילה הזאת היא אוזי לוקר לדנה 60 עם 30 שיניים.
ארז זה מתאים לי או לא!?!??!
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
אני רוצה לציין שאני קיבלתי אותה בדיוק כמו בתמונה רק בתוך קופסא ( ללא שם וללא תיוג )
אני לא יודע מה להוסיף יותר מזה גלאדיטור אתה מוזמן לבוא לראות אפילו תקח תראה עם מתאים טוב תשלם לא טוב תחזיר
אני פשוט לא יודע למה ולמה ואיך היא הגיע עליי ולמה היא שייכת ????? פשוט לא יודע אני הזמנתי בנדיקס ל בומברדיק קוואט 650 ( חרא של כלי לא לגעת !!! )
0528656326
צור קשר אני באזור חוף כרמל ויש מצב שאני יגיע למפגש יום שישי או שאני יהיה בטבריה ( יש סירה חדשה ונגמרת עונת הסקי בקרוב )
גלדיאטור אני לא יכול להיות בטוח בלי לראות את הנעילה פיזית ואת הגודל שלה, אם יש לך דנה 60 עם 30 שיניים בציריה במידה ואני צודק היא מתאימה לך.
קובי אני לא יודע מי שלל אבל זה לא משנה, זאת אוזי לוקר בוודאות ולפי עובי מסויימים בה אני כמעט בטוח שהיא לדנה 60 בגלל הסיידגירס העבים שלה שמגיעים בעובי כזה רק בסרן עם דיפ' גדול וכל הנעילות האוטומטיות ל60 כולל נו-סליפ שעברו לי בידיים הגיעו עם סיידגירס עבים כמו בתמונה. ב30 ו44 הסיידגירס יותר דקים משמעותית.
אחרי שכל זה נאמר, עדין אי אפשר להגיד בוודאות (יש סיכוי לא קטן שמדובר גם על GM14) וזיהוי ודאי אפשר לקבל רק מהמוכר שקנית ממנו או לבדוק פיזית (ציריה, וקייס).
אני מצרף תמונה של אוזי לוקר זהה בתוך דנה 60 למי שרוצה להשוות מתמונה.
ל14 קטן יש סי קליף....אבל 33 ספליין
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
אז לי אישית סגרת את הפינה.
אני אומר 60, 30 שיניים.
האם חסרים חלקים לנעילה הזו?
קינג פיו?
שום דבר לא חסר, קרוס שאפט (AKA "קינג פינג") יש לך כבר בקייס עצמו ובו אתה משתמש.
הנעילה אצליתודה סתיו
אמשיך ואשאל... מחיפוש באתר של אוזי לוקר לא קיימות נעילות לדנה 60 אחורי כלל יכול להיות עדיין שזה לדנה 60?
אשמח לעזרה תודה.
שמרו על קשר