א. הפתרון הקלאסי מצוי בפיתוח המקורי: לא אוכלים פלאפל עם טחינה בפיתה, תוך כדי נסיעה ביד אחת על ההגה. יושבים בשקט על שרפרפים מתנדנדים עם ציפוי של חבל ומנגבים עם הפיתה. הפיתה היא כמו סמרטוט ולא כמו שקית. תשאלו את אלה שאוהבים מאוד את הסופות שלנו...
ב. ההמצאה המודרנית היא שקית קטנה משולשת שאוספת לחיקה את הטחינה.
ג. העמבה הוצאה מחוץ לחוק אצלנו במשפחה. כשאני נופל על עמבה, אשתי מגרשת אותי למחרת מהחדר המשותף...
ד. טובי המהנדסים הבריטים בלנדרובר לא פתרו עד היום את בעיית הנזילות ואתם רוצים לפתור את בעיית הפיתה. אגב, בחברת ג'יפ גם הייתה בעיה ידועה של נזילות מנוע בגרנד וואגוניר. לקח להם שנים להגיע לפתרון הסופי של הבעיה - הם הפסיקו לייצר אותו ואז הפסיקו הנזילות.
יש רק פתרון אחד ידוע -רק חברת הרלי-דייוידסון הצליחה לשנות את הביטוי - "אם זה לא מטפטף - זה לא הרלי" וכבר יותר מ-10 שנים הם לא מטפטפים. יש האומרים גם שהם כבר לא הרלי יותר.... אני גאה להיות בעליו של הרלי שעדיין קצת מטפטף - לפחות באופן סמלי.
אז אם אתם רוצים פיתה שלא טטפטף, קחו בחשבון שהיא תהייה סינטטית, עם רעש של מכונת תפירה ופלסטיקים.
בתיאבון.
אגב - זה הכל שטויות. בלאפה שמכינים אותה כמו שצריך - אין טפטופים!
שמרו על קשר