היום יצא לי לדבר עם בחור שעובד ברונית חלפים והוא אמר לי שיש להם גירים מיבוא של גרנד 97 והמחיר סביב ה 3500 שקל.
יורם - זה אותו הפילטר מתאים ל42 ,44 ,46..
.. Jeep - Drive it like you stole it
היום יצא לי לדבר עם בחור שעובד ברונית חלפים והוא אמר לי שיש להם גירים מיבוא של גרנד 97 והמחיר סביב ה 3500 שקל.
דמוקראטייה?המצאה של נשים!!
ד"א מה הדגם של הגיר הנ"ל?
דמוקראטייה?המצאה של נשים!!
אני באר שבעי בדקתי לגביו ודווקא הדעות לגביו מאוד חלוקות ,
לפי מה שהבנתי כ 50% מהשיפוצים שלו לא מצליחים או חוזרים לשיפוץ נוסף
לגבי גיר להחלפה לא ביררתי אבל תודה על המידע אני אכנס אליו במהלך השבוע
ZJ
כשמדברים על שיפוץ גיר אוטומאטי, זה לא מושג גנרי , כלומר - לא מחליפים את כל החלקים בגיר שעשויים להתבלות אלא רק חלק מהם. אם המשפץ פספס את החלק הבעייתי - ״השיפוץ״ לא יצליח. לכן צריך דיאגנוזה טובה למקור הבעייה ומכאן נובעים ההבדלים הגדולים במחירי השיפוץ. יש פרוצדורות בדיקה ושיפוץ מפורטות בספר הייצרן של הרכב. תקרא אותן לפחות כדי לקבל מושג , לדעתי הבעייה שאתה מתאר היא לא בלאי אלא רכיב תקול שאפשר להחליף . צריך לזכור גם שתיבות ההילוכים של הגראנד דורשות נוזל ייחודי של קרייזלר או שוו״ע .
ד״א מי שיקרא את פרוצדורות הבדיקה והשיפוץ , יבין ששיפוץ כולל שווה עשרות אלפי ש״ח ולא אלפים בודדים גם בזמן וגם בחלפים, ברור שאין שום מכון גירים שיבצע את זה כאן. לגבי התוספים - הטיפול היחיד שעולה על דעתי , שתוסף יכול לבצע הוא שחרור של סתימה או שסתום תפוס, הוא לא יכול לתקן בלאי אלא מקסימום לגרום אחרי הטיפול בלאי מואץ יותר כשהוא ממשיך לזרום במערכת ופוגע בתכונות הנוזל המקורי.*
אפשר להצטרף לדיון ??
צילמתי את המספר הסידורי של הגיר,
משהו יכול לומר לי איזה גיר זה? למרות שאני בטוח שזה 42RE ,
אך אני חייב להיות בטוח לפני שאני מזמין קיט שיפוץ מחו"ל.
בתודהקובץ מצורף 56063
המספר כפי שנראה הוא : 2K521195322815 1828
ממליץ בחום על רוני מגיר רון בתל אביב.
אין לי סבלנות להקליד אבל מ 7000 ש"ח או תשאר עם זה ככה, הגעתי לתיקון בעלות של 0 ש"ח!!!
050-5277779
אביגדור
תזמין רק אצל דילר שיודע להתאים לפי ה vin של האוטו שלך.
אתה פותח פתח רחב מדי לאי התאמות.
שמרו על קשר