Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 29 מתוך 29
    חבר רשום yoav's Avatar

הסנדל הוא בסה"כ אמצעי מכאני שננעל בסופו של דבר עם מנעול תליה- שגם אם הוא ממש עבה- יפרץ בקלות יחסית. מתאים מאוד בכדי להעניש נהג שחונה במקום אסור- לא הייתי סומך עליו בפני הבני-דודים פה באיזור (רבבאק- ראית פעם איך הם נכנסים עם מכוניות בפול גז בסורגים ושלתות מתכת של חנויות בב"ש כדי לרוקן אותן? אז המנעול תליה של הסנדל יעצור מישהו מהם?!)
    לדעתי:
    1. דאג שהרכב לא יהיה אטרקטיבי מידי לטעמו של הגנב הממוצע
    2. שים הרבה מעקבים שעושים רעש- הסיכוי הכי טוב זה שמישהו שומע אזעקה ומפריע להם בעבודה. חוץ מזה- הם לא ממש שמים על כלום. (ואם להפריע להם- אז לא לבד- קח עימך איזה אמסטאף לדרך.. :lol: )

סתם לדוגמא- פעם ניגשו אליי זוג בני דודים כשהאוטו חנה ליד הבית להתעניין אם אני מוכר. איך שראיתי אותם מתקרבים תפסתי את הכלבה שלי בקולר וכאילו "ריסנתי" אותה. עכשיו- היא נאנקת ונובחת כי היא כזו כיבשה ומתה לשחק עם האורחים החדשים- ואני "מרסן" אותה לפניהם כאילו היא עומדת לרצוח אותם. והכי כיף- היא נראית כמו אמסטאף! :lol: :lol: עשה יופי את העבודה- עמדו 30 מ' מהאוטו וניהלו את השיחה איתי בצעקות מרחוק :lol:
    הסמוראי התבגר ועזב את הבית, הג'ימני מצא לו משפחה חדשה ואנחנו נשארנו על אופניים :-)

חבר רשום

סינדול לא יעזור לך בגרוש!! כמו שהבחור שיש לו אח, שהיה לא טרקטורון (מצטער אם סיבכתי אותכם), לא עזרה השרשרת. אז למה אתה לא חושב שהם יכולים להשתמש באותה השיטה כדי לחתוך את המנעול של הסנדל???

לגבי הרעיון של הניתוק המצבר. אז אם אני לא טועה אפשר במקום מפסק שישגע אותך פשוט לחבר לאזעקה והיא תשמש בתור מפסק. תקן אותי אם אני טועה בבקשה. :wink:

צביקה

חבר רשום

תסים קערה גדולה עם אוכל לכלבים שיחשבו שיש לך כלב ענק !!!!
    :roll: :roll:

חבר רשום

לגבי הסינדול,
    במושב של סבא שלי היה מישהו שהיה לו טרקטור. בגלל שהכלים האלו מאוד מבוקשים אצל הגנבים (בעיקר אצל בני דודנו) הוא החנה אותו בחניה סגורה וסינדל אותו.

אז סינדל אותו, אז מה? נראה לך שזה הפריע למישהו? כמובן שהסנדל נמצא חתוך והטרקטור נעלם...

סינדול זה רק עוד מכשול שיקשה קצת על הגנב, אבל אם הוא ירצה, שום דבר לא יעזור (כולל החישמולים - בשנים האחרונות נגנבים יותר ויותר רכבים בעזרת גררים ומנופים, הגנבים אפילו לא נכנסים לרכב.) לכן הפתרון הכי טוב הוא לגרום לכך שהגנב לא ירצה לגנוב את הרכב בכלל.

ניצן

אני חושב שהפתרון הטוב ביותר והפשוט ביותר למי שרוצה לשמור על התחת שלו מחשמול עצמי הוא לבנות ברז\מתג\כפתור מוסתר שמנתק את כל מערכת החשמל ברכב, ככה הגנב יוכל רק לגרור את הרכב וכנראה רק יפרוץ, יגלה שלא מניע ויעזוב את המקום.

חבר רשום

ברירת מחדל חוזר: בעית הגנבות! עזרה בבקשה.

מקריאת השירשור מה שנשמע רעיון לא רע בכלל הוא לחבר סויץ' דלק (אפילו ידני) לאחר הפילטר הדלק על צינור הגומי, שנמצא מעל הגלגל האחורי בצד הנוסע... מי שיגנוב את האוטו לא יגיע רחוק, וככל הנראה לא ממש מתמצא בפרטי הסמוראי... אני לא רואה איך הוא יוכל להתגבר על "סתימת הדלק" שפתאום תיפול עליו.
    רינזאי

חבר רשום

לפני מספר שנים היו שני סיפורים שונים על פגיעה בגנב והתוצאה של הפגיעה אז ככה :
    גנב אחד נפל תוך כדי פריצה בתוך וילה בהרצליה - הוא נפל כי במדרגות לא היה מעקה - הוא תבע פיצויים ואף זכה בסכום לא הגיוני בעליל
    גנב אחר ניסה לגנוב עדרי בקר - תפס אותו בעל השטח הפליא בו את מכותיו הפשיט אותו וצבע אותו בירוק
    אותו גנב התלונן - בעל העדר נשפט - פיצה את הגנב ב100000 ש"ח וגם ישב שנתיים בפנים
    עכשיו תחשבו אם כדאי לחשמל
    אם יהיה לגנב קוצב לב - הוא ימות מהפרעות קצב ואתם תואשמו בהריגה/רצח
    לא נראה לי ששווה אפילו בשביל סוזוקי
    כפיר חוט מהכויל לדיסטרבוטור ניתן להחליף עם כל חוט אחר והאוטו ייסע - בדוק
    ישראל 20011 פיאודליזם בהיתגלמותו
    7 מליון עבדים של 7 משפחות

חבר רשום

סוזי - מה דעתך על התקנת סויץ' דלק ידני בטור לפילטר דלק מאחורי הכנף של הגלגל (צד נוסע) האחורי ?
    רינזאי

חבר רשום אלעד ל.'s Avatar

אני לומד בבאר שבע ויש לי סמו קצר סגור . אחרי שחשבתי רבות וניסית להגיע לתשובה כמוך הגעתי לכמה מסקנות :
    1. אם מישהו ממש ירצה את הג'יפ שלך הוא לא ישאר שלך לזמן רב . המומחיות של הגנבים בדרום מרשימה מאד והם יודעים להתגבר כמעט על כל מכשול .
    2. כל אמצעי שתשים רק יעכב את הגנב ( במידה והוא מספיק עקשן ) וכשהוא לא יצליח תמצא את עצמך מתבונן ברכב שרוף או מושחת .
    3. אטרקטיביות הרכב או חוסר אטרקטיביות היא מה שיקבע אם הגנב יגיע מלכתחילה לרכב .
    4. אם אתה לא רוצה לקחת סיכון - תעשה סקר ביטוחים ( דובר על כך כבר בפורום ) ותעשה ביטוח מקיף .
    sometimes you're the windshield
    sometimes you're the bug

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. בעית 'ביג פיירים' ממה זה?
    על ידי סופת המדבר בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 34
    עדכון אחרון: 25-10-10, 22:30
  2. בעית התנעה
    על ידי אופיר מאגנום בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 1
    עדכון אחרון: 31-01-09, 17:17
  3. בעית סטרטר
    על ידי hem בפורום פורום סוזוקי Suzuki
    תגובות: 9
    עדכון אחרון: 14-07-08, 23:02
  4. בעית התחממות בגאלופר אני צריך עזרה בבקשה!
    על ידי tomig בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 7
    עדכון אחרון: 03-06-06, 21:26
  5. בעית סל"ד בסרק
    על ידי איציק בפורום פורום ג'יפ סיקס CJ
    תגובות: 1
    עדכון אחרון: 02-09-03, 08:19

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך