רבין,
הוד השרון, קרוב לך?
אם כן אתה מוזמן בשמחה.
בזמנו גם לwaze בגרסתו החדשה הייתה בעיה עם מוטורולה. לשמחתי הבעיה נפתרה.
איתי
-----חשמלאי מוסמך----- איתי 052-2429970 בצפון הרחוק...
בסוף חוזרים למקורות !!! SUZUKY RULEZ ארוך ארוך ועדיין 87
כמה שאלות:
1. אצלי כל המכשיר בעברית, ועדיין התוכנה מופיעה באנגלית... יש דרך לשנות את זה?
2. איך יודעים שקבצי המפות סיימו לרדת? יש איזה אינדיקציה לזה איפשהו? אני רוצה להוריד בווי-פיי ושהתוכנה לא תעבוד באופן מקוון (אוזרים ללא קליטה...).
3. יש דרך לטעון לתוכנה את המפות סמ"ש של האורוקסמפס?
תוכנה מגניבה, תודה רבה!
טיפלתי בבעית השפה באופן חלקי:
במכשירים אנדרויד 4+, במכשירים אלו בררת המחדל היא לרוב אנגלית :-(, בכל זאת הוספתי זיהויי מכשיר על בסיס MCC - זאת אומר מכשיריי טלפון בארץ אמורים להציג תפריטים בעברית.
שורה תחתונה - אם אתה מחזיק מכשיר *סלולרי*, (לא טבלט חסר סים) ומותקן לך גירסה +1.8.3 של אדמה אך בכל זאת התפריטים מוצגים באנגלית - אתה מוזמן ליצור קשר עימי ב [email protected]
רבין
בואו לקירקס הגדול של מאמי .... שבכים מורשה חנינה ובכלל בתרגילי חיסול למתנדבים מהקהל!
כל הכבוד על היוזמה והשיתוף. כן ירבו!
דן.
לגמרי
נתינה מבורכת
תודה
עמוס
1 - אמור להיות מתוקן בגירסה 1.8.3+
2 - למטה, בתצוגה הראשית, ישנם שלוש אותיות t, s ו x
t - מסמל את כמות ה tile שעוד אמורים לרדת: tile הם מפות שהתוכנה מורידה מהרשת. t כי אלו תמונות tile
s - כמות מפות גובה שעוד צריך להוריד. מספיק כ 6 מפות בכדיי לחסות את הארץ. s כי אלו מפות strm
x - כמות מפות של orux שנותר עוד להמיר לתמונות tile. ה x מצלצל כמו orux
3 - ללא קשר למפות סמש - ניתן ליטעון מפות orux ככלל. לחץ תפריט=>ניהול מפות => טען מפות xml... יותר נכון ליקרא לכך המרה כי את המפות המקוריות של orux לא צריך לשמור לאחר ההמרה, ובנוסף ההמרה היא איטית:-( חשוב לציין שמפות אילו יצגו ב3D !
רבין
בואו לקירקס הגדול של מאמי .... שבכים מורשה חנינה ובכלל בתרגילי חיסול למתנדבים מהקהל!
הוסף מפהחדשה שהיא לא מפת רשת... טעינת מפות אורוקס מושבתת על מפות מבוססות רשצפת כדיי למנוע בלאגן..
גם אני נתקעתי בשלב הזה.
עד שרבין יכנס, אני מניח שהוא התכוון ל:
תפריט -> ניהול מפות -> "אפשר גישה לרשת" ------ לבטל את הסימון
ארז גור
עוד מעט סופ"ש
יש לי מפות של אורוקס, לאיזו תיקיה באדמה אני מכניס אותן באנדרואיד? ואחרי שהכנסתי היכן אני מוצא אותן בתוכנה?
תודה.
לא מכניס לתיקייה באדמה, רק מגדיר באדמה את המיקום של הקובץ XML הרלוונטי.
Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps
חג שמח.
מיצטער על הבלגאן וחוסר אינטוטיביות של אדמה - זה בעייה מושרשת אצלנו, אנשי התוכנה:-)
לגביי טעינה מפות אורוקס -
ראשית זאת יותר המרה, כי לאחר ההמרה ניתן להסיר את מפות האורוקס.
הינה השלבים להמרת אורוקס:
1) אפשריות=>ניהול מפות=> הוספת מפה חדשה
תיבחרו שם למפה, אפשר גם בעיברית, נגיד "שלי", תשאירו את תבנית הרשת ריקה. וליחצו OK
2) עכשו "שלי" תהיה המפה הנוכחית בחלונית ניהול מפול, ליחצו על "טען מפות XML" ונווטו לקובץ הXML המתאים של אורוקס. תהליך הטיענה מתחיל ותיראו במסך הראשי ליד האות X כמה תמונות נותר עד להמיר.
עם כבר הגדרתם מפה "שלי" מבעוד מועד תוכלו להמיר את שלב 1 ב:
אפשריות=>ניהול מפות=>מפה הבא... עד אשר מפה שאתם מעונינים ליטעון לתוכה תופיע בשדה 'מפה נוכחית'. שימו לב מפות שיש להן תבנית רשת לא ניתן לטעון לתוכן קיבצי אורוקס.
למתקדמים, ניתן לחזור על שלב 2 כמה פעמים ובכול פעם ליטעון איזור אחר, יתרה מכך, כשטוענים מפה, ניתן להגביל את איזור הטעינה על ידיי בחירת מסלול עוטף, ככה, ניתן לימנוע מקצוות "המתים" של המפה החדשה "לדרוס" איזורים תקינים שטענתם קודם.
מקווה שעזרתי.
רבין
איך מסירים מפה שהוספתי ואני מעוניין להסירה?
למה לימחוק? :-)
כרגע לא ניתן בלחיצת כפתור, אבל תוכל להסיר באופן עקיף:
ראשית, וודה שאדמה לא עובדת - גם לא ברקע.
פתח מנהל קבצים, גש לתיקיה של אדמה מן הסתם ב /sdcard/adama
ומחק את התיקיה של המפה שהוספתה.
רבין
רבין, תודה רבה על ההשקעה. רוחך תהיה איתנו מעכשיו בכל טיול (-; .
כמה שאלות:
איך בונים מסלול? מה משמעות הנקודות והקו הירוק שמחבר בינהם? אפשר להגדיר אותו כמסלול?
תודה רבה ממש,
מויש
כן, הקוו הירוק הוא המסלול. שם לב, ניתן "לערוך" את המסלול באופן בסיסי:
לחיצה ממושכת על קודקוד תאפשר הזזה שלו או מחיקתו או עריכת הטקסת שלו.
לחיצה ממושכת על הרקע יוסיף קודקוד וצלע נוסף למסלול ואפשר להזיזו במקום.
אני מקווה לעלות ווידאו בהמשך שידגים זאת.
רבין
בעיה שנתקלתי בה שדי מפריעה זה החיפוש.
אם מחפשים "מצדה" אז בתוצאות יש רשימה ארוכה של מצדות שכל אחת היא רחוב בעיר אחרת. לא הצלחתי למצוא את אתר מצדה..
אני חושב שהתוצאות צריכות להיות "מצדה, ירושלים" או משהו דומה.
בסוף כשמצאתי את מצדה ידנית אז נראה ממש מצויין בתלת מימד.
שמרו על קשר