אם אתה קונה חדש אז כדאי כבר שתקנה עם צלבים, זה יודע לעבוד קשה יותר. אבל הוא פחות ידידותי מבחינת ויברציות. אז אם אתה לא נוסע בשטח יותר מדי, תקנה את הסטנדרטי.
נמרוד
שלום,
יש לי גיפ גרנד צירוקי 2003 דיזל (CRD) ולא מזמן ה driveshaft הקדמי שלי נשבר.
אני רוצה להזמין חדש מ ebay אבל אני לא יודע מה מתאים, אני גם לא מוצא את ה part number על הציר עצמו.
אז אני אשמח לעזרתכם בלמצוא את המתאים! אם זה קישור ל ebay או רק ה part number.
תודה!
אם זה עוזר האורך שלו מקצה לקצה זה 90 ס"מ
והוספתי גם תמונה של ה driveshaft.
אם אתה קונה חדש אז כדאי כבר שתקנה עם צלבים, זה יודע לעבוד קשה יותר. אבל הוא פחות ידידותי מבחינת ויברציות. אז אם אתה לא נוסע בשטח יותר מדי, תקנה את הסטנדרטי.
נמרוד
יש ל Tom Woods תכנס לאתר שלו יש לו פתרונות לכל השיגעונות. כמובן יש גם בארץ את גרין גרס, ועוד רבים וטובים, תבדוק ותשווה.
נמרוד
זה הקישור
http://www.4xshaft.com/
טום ווד הוא הטוב בעולם. תידרש לתת ספסיפיקציות ברורות ומדודות.
תבדוק את נושא המשלוח.
בהצלחה
אין ג'יפ. המצב קשה..
אבל יש אלפא, לבינתיים..
אם תבחר ללכת על דרייבשאפט מקורי אז אני מוכר את שלי.
גם לי יש crd 2003 ולפני שש שנים הוחלף הדרייבשאפט שלי לכזה עם צלבים (הרכב מוגבה 4.5 אינץ) כך שיש לי בצד את המקורי.
קובי
054-9260396
Touareg... and wishful thinking of getting it off-road
tom woods הטוב ביותר שיש
אוקי נכנסתי לאתר של tom woods אבל איך אני יודע מה מתאים לאוטו שלי?
כשאתה נכנס לאתר אתה לוחץ על ה WJ בצד שמאל. אחר כך אתה מתבקש ללחוץ על הציור של מה שמורכב אצלך.
במקרה שלך זה rezeppa-rezeppa. ברגע שנכנסת, תוכל לראות שיש לך רק שתי אפשרויות - האחת 269 דולר (299 עם היוק),
והשניה יקרה יותר עם דבל קרדן כפול. אתה צריך את הראשון. תכתוב מייל לטום ווד והוא יענה לך. יבקש ממך לפרק, למדוד מדויק, לספור שיניים וכד'.
אם אתה עושה לבד, כדאי שתעזר בחבר.
אם אתה עושה אצל מישהו (יניב מהייטקמוטורס), הוא כבר ידע לומר לך. אל תזמין לפני מדידה מדויקת ומקצועית.
אין ג'יפ. המצב קשה..
אבל יש אלפא, לבינתיים..
כשקניתי את הדריישפט שלי אמרתי לו איזה גובה הרכב יהיה ואיזה דגם הרכב, בלי מידות, קיבלתי בול מה שצריך.
נמרוד
תודה רבה!! עזרתם לי מאוד!
רואים שזה פורום רציני![]()
מה זה רציני. מגה רציני...
כולנו עם חריצים עמוקים במוח (שמה יאמרו שריטות) שמלאים באינפומציה בלתי נחוצה בעליל לאדם המצוי. החל במידות שונות ומשונות לכל רכיב בג'יפ ,דקלום של שמות כל חברות השיפורים הקיימות בארצות רחוקות וכלה בהבנה איך לתקן סרן שבור בשטח וועוד להנות מזה.
אנשי הפורום רק מחכים ומצפים לינוקא חביב כמוך כדי להציף אותו במידע לא יסולא בפז שנאסף בעמל רב. ואם תתמיד ותבוא בשערינו מובטח לך שגם אתה תידבק במחלה חשוכת מרפא זאת. ותרופה אין.
שמרו על קשר