נשמע כאילו המצבר גמור.
אסף.
סופה 92 , בפתיחת הסוויץ כאשר הרכב קר, לוקח זמן לנורות של המחשב( 2 נורות) להדלק ...אחרי כמה דקות וגם נסיונות התנעה די מיותרים , הנורות מראות סימני הדלקות ז"א מהבהבות מאוד חלש , ואז נשמעים רעשים מוזרים מכיוון המצבר - תקתוקים מוזרים ורעשים כאילו ניתן לשמוע את זרימת החשמל...ואז נדלקות הנורות .
לאחר שזה קורה ניתן גם לסגור את הסוויץ ולפתוח והנורות יופיעו בשניה...
בדר"כ האוטו מתניע , אבל המצב מחמיר וזמן ההמתנה מתארך , היום זה הגיע למצב שנדלקות הנורות ועדיין לא מתניע. :evil:
רעיונות ? :shock:
איך שלא תהפוך את זה ...
נשמע כאילו המצבר גמור.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
מצבר גמור היה מאפשר לי לנסות להתניע במשך שעה בלי להגמר? :roll: המגעים של המצבר נוקו ...
איך שלא תהפוך את זה ...
אם זה לא מובן , יש סטרטר כל הזמן...
איך שלא תהפוך את זה ...
לי נראה מצבר חלש אין לו מספיק כוח להניע אבל לניסיונות הנעה יש מספיק תנסה להניע עם כבלים ואז תדע בודאות..
מפיץ מורשה כליי עבודה "בוש" "סיגנט" "שטל"
נעלי "רד-בק" מכונות שטיפה של "קארשר" וצבעיי נירלט
זה מסתדר , למה שזה יהיה מצבר ...
מה יכול לגרום לנורות לא להדלק?
איך שלא תהפוך את זה ...
היה שבוע חם ולא הרגשתי את הבעיה , הנורות נדלקו מהר , היום בערב קצת קריר הסופה עמדה כמה שעות, ו5 דקות עד שנדלקו הנורות...
:evil: אני מזכיר ההדלקות שלהם מלוות בקליקים וזרמים מכיוון תא המנוע , אני לא מצליח לזהות מאיפה , והם מהבהבות קודם חלש עד שזה מגיע להדלקות.
:?: :?: :?: :roll:
איך שלא תהפוך את זה ...
היכן אתה נמצא (גר/ מאחסן את הג'יפ)?
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
עוד רמזים , התקתוקים מגיעים בברור מקופסת הפיוזים ליד המצבר , מתגברים על להדלקות נורות הבקרה ואז נפסקים. :cry:
אני יודע שאם אני יקח את את הרכב לחשמלאי אני יצתרך להשאיר אותו כדי שהחשמלאי יתקל בבעיה ( בתקווה שהבעיה לא תעלם אצלו כלא הייתה :twisted: ) - בגלל זה אני מנסה לנסות לבד.
איך שלא תהפוך את זה ...
נשמע כמו מגה חשמלי לא טוב - אולי בסוויטצ', שווה לנסות ספרי מגעים
נשמע כמו מגע רופף לריליי, פתח את הקופסה ונקה מגעים לריליי.
--?
יכול להיות שזה הריליי עצמו דפוק? איך אני יודע איזה ריליי זה של מערכת ההתנעה?
מה שמבלבל פה זה העניין שזה רק בהתנעה קרה , ואת הנורות "מדליק" המחשב בעצם , אני צודק?
איך שלא תהפוך את זה ...
חיים בוקר טוב..
אני מניח שכבר גילית שיש באתר הזה את הספר של הסופה..(אם לא תתקשר ואני יסביר לך איפה..)
כנס אליו תגיע לעמוד 323 שם מפורט לך למה שייך כל פיוז וריילי בקופסת הפיוזים במנוע..
תנסה להחליף את ריליי שמסומן E ממסר דימום..
לי יש הרגשה של קשר אליו..
אם לא.. תנסה לפתוח את הכבל של המחשב ולנקות אותו אם ספרי מגעים (לא WD40!!! ודומיו...יש חשש שהם מוליכים וזה יכול לגמור מחשב!! אך ורק ספרי מגעים..)
לי יש הרגשה שזה קשור לרילי שציינתי קודם..אולי קשה לו כשקר.. בכל זאת הוא לא צעיר :wink:
ד'א מה חדש אם הדלתות?
jeep!...אין מילים יותר..
יש לי את הספר כמובן , הבעיה שהחשמל ברכב עבר הרבה שנויים ואילתורים ,אבל אני בכל זאת יציץ.
ניסיתי להחליף ריליי אחרי ריליי , כשהרכב קר ולא נדלקות הנורות אפילו תוך כדי ההבהוב שלהם ניסיתי ... ולא הולך :twisted:
אני מתחיל לחשוד בסוויץ , יש לי סיבה או שהוא מפסק פשוט שאין לו איפה להתקלקל?
הבעיה מחריפה , גם כשהרכב חם לוקח לנורות זמן להדלק.
איך שלא תהפוך את זה ...
אני לא מוצא הקשר לסוי'ץ..
אבל בלי קשר.. כן הוא יכול להתקלקל..
אני כבר החלפתי..
jeep!...אין מילים יותר..
הבעיה מחריפה...הזמנים מתארכים אפשר לשבת שעה ליד הרכב בבוקר עד שהנורות נדלקות , כנ"ל גם כשעוזבים את הרכב לדקה לוקח הרבה יותר זמן לנורות.
![]()
שאלה : מה במערכת ההצתה או במחשב מושפע מזמן או קור?
מיואש.
איך שלא תהפוך את זה ...
מגע לא טובנכתב במקור על ידי tayrie
לדוגמה בסוויטצ'
כאשר אתה פותח סווחטצ' מתחיל לזרום זרם שגורם להתחממות המגע וכתוצאה מהחימום המגע משתפר....
אפשר לנסות לשפר את המגע בעזרת ספרי מגעים...
ו\או לפרק ולנקות או להחליף את החלק החשמלי של הסוויטצ' (לא יודע לגבי סופה, ברכבים אחרים ניתן להחליף רק את החלק החשמלי של הסוויטצ'
שמרו על קשר