לא כל כך הבנתי מהקישור שלך כיצד זה עובד אז אני מצרף סרטון שמצאתי.
אותי באופן אישי זה לא שכנע.
בעקבות ארוע מביך / מפחיד עד מוות שבו עליתי עליה תלולה והחלקתי לאחור ללא שליטה, ומצאתי את עצמי תלוי על אבן בגובה של קופסת גפרורים, הבנתי סוף סוף, שזה שיש כננת תקינה, רצועה ושאקלים, ממש לא מספיק וצריך גם משהו לעגון עליו ...
במסגרת החיפושים מצאתי את המוצר הבא שנקרא DuckBill Anchores
האם מישהו התנסה בו ? ויכול לשפוך אור ? או אדמה ? על האמינות שלו ועל החוזק ? האם 3 יחידות כאלה יכולות באמת להחזיק ג'יפ גדול וכבד ?
היתרון במקום האיחסון המינימאלי. פשטות ואמינות. השאלה האם חזק מספיק??
לא כל כך הבנתי מהקישור שלך כיצד זה עובד אז אני מצרף סרטון שמצאתי.
אותי באופן אישי זה לא שכנע.
הדאקביל הוא אחת משיטות העיגון הוותיקות ביותר. עובד בהחלט, במגבלות, כמו כל דבר אחר. היו הרבה דונים בנושא - תריץ חיפוש בפורום "דאקביל".
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
באדמה זה אחלה אבל רוב האתגרים הם בשטח סלעי בלי צמחיה.
לא יכול לפסול את זה לחלוטין אבל רחוק מלהיות מושלם.
זה מוצר שהשתמשו בו גם בארץ, באירועי עבירות וכאלה. הבעיה לדעתי היא שזה לא נועד למקרה חירום כמו שתיארת, כי לוקח זמן לצאת מהאוטו, לנעוץ את זה ולהתחבר לזה. זה מחליף בעצם את העץ שאיננו, אם רוצים להפעיל כננת. וכפי שכתבו, לא יעיל בכל סוגי הקרקע, אבל זה מתקבל.
זה מוצר שעובד גם בסלע, במקרים בהם יש סידוק שאפשר להכנס בו.
ומצד שני בזנט ארוך ופטיש כבד יעשו את רוב העבודה ברוב המתארים בהם צריך ״רק״ עיגון.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
דאקביל הם עוגנים מעולים אבל דורשים לא מעט עבודה לשתול אותם וגם לחלוץ, ודורשים מיומנות מסויימת.
מצד שני הם קומפקטיים מאוד ובתור משהו שסוחבים ומוציאים במצבי חירום - כן- השקעה שעשויה להחזיר את עצמה.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
יוסי
מניסיון אישי מאוד יעל, כמובן תלוי ביציבות ובצפיפות האדמה, יש מס גדלים, ובמקרה שיש חשש מוסיפים עוד אחד או שניים.
נמרוד
מוצר מעולה אבל יכול לעזור בתנאים מסויימים לא כולם כמו כל דבר,פטיש טוב עם כמה בזנטים ורצועות כמו פעם עושה את העבודה(יש לזכור שהדק ביל מגיע במספר גדלים).
יש משווק שמוכר אותם פה בארץ ?
או ש EBAY יזכה לביקור נוסף שלי ...
איך חולצים את זה?
בהרבה המקרים לא חולצים.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
ותזכור תמיד לעגן ולאבטח את זה היטב בתוך האוטו.
כשזה מתעופף, זה עובד כמו חנית וחודר יופי גם ברזלים רציניים בעובי של כמה מ"מ... אם לא הייתי רואה בעיניים לא הייתי מאמין, ויש כאן כמה עדים אמינים...
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
זו הסיבה שהתחלתי לחפש עוגן, ממליץ שלא להתקרב לאיזור אחרי הגשמים ...
בתשובה לשאלה, אין לי פתרון אחר, חוץ מהאופציה לא להיקלע למצב כזה, אבל כולנו הרי חוטאים וכופרים. ברור שאם יש מסביבך אנשים בעלי רצון ויכולת, הכל משתנה
שמרו על קשר