הידד,מביא ת'חשק לעשות אוברול [אפילו שלא צריך].תפתיע אותנו עם איזה מלחציים סקסיים.
תודה, קצת תמונות של העגלה בביתה החדש אחרי ניקויי חלקי מאוד ולפני פחחות וצבע.
![]()
BackDoorMan בסלנג המקורי רווח בדרום ארה"ב בשנות ה 20 ופירושו: מאהב של נשים נשואות ומתאר את דרך היציאה מביתן של אותן נשים סוררות.
הידד,מביא ת'חשק לעשות אוברול [אפילו שלא צריך].תפתיע אותנו עם איזה מלחציים סקסיים.
only in a jeep
בקרוב, משהו מאוד מוזר בדלת הנועלת.
יש רק צילינדר אחד מלמעלה, אבל אם נועלים את הדלת, עדיין אפשר להרים על הציר את הדלת התחתונה, אי אפשר לנעול אותה אלא אם מוסיפים צילינדר בחלק התחתון.
לא מצליח להבין את ההגיון של SIGNET.
היום אוכל להתפנות כנראה לניקויי המברזים, אעלה צילום מפורט ל 17 מברזים שקניתי +ידית ב 50 ש"ח,
העגלה ד.א נרכשה ב- 300 ש"ח.
צריך להוריד נקודות חלודה ממפתחות, בוקסות, מברזים.
איך כדאי לשמן את הכלים ? שמן מכונות ? שמן מנוע ? WD40 ?
BackDoorMan בסלנג המקורי רווח בדרום ארה"ב בשנות ה 20 ופירושו: מאהב של נשים נשואות ומתאר את דרך היציאה מביתן של אותן נשים סוררות.
קנית אותה ב300 כולל הכלים??? מגניב. יש עוד כמה?
בלי כלים, נטו. הכלים שווים את מחיר העגלה כמה וכמה פעמים טובות, ונרכשו בהדרגה במשך שנים רבות.
לא, אין להם עוד, זה ממכירת חיסול של חברת היי-טק קטנה שנסגרה.
ובעלי החברה התחרט על הפרסום ואמר לי שנמאס לו מכל הטלפונים, הוא ינסה למכור חלק באיביי, וחלק יקח איתו לחברה החדשה שהוא מתכוון להקים.
בכל מקרה 300 ש"ח גם לעגלה ריקה בנפח אדיר כזה, זה מחיר של לחטוף.
סוף סוף יש לי סדר בבית, והכל מרוכז מקום אחד שגם מתגלגל, פשוט תענוג.
בשום מצב, גם עם חומרי גלם זמינים, לא הייתי מטריח את עצמי לבנות עגלה כזו.
עכשיו נשאר לי להשיג קומפרסור כמו של עידו, מחרטה+כרסומת ו- EDM![]()
בלי טלפונים מיותרים. אם יש לו דברים כאלה למכירה אני אשמח לקנות.
שמרו על קשר