Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 23 מתוך 23

נושא: הגיר חורק

ברירת מחדל be

.........עכשיו כשהחלפתי תשמן יצא המון גריז בצבע אפור חוץ מזה שהשמן היה גמור יכול להיות שזה הגורם הגריז שלא צריך להיות שם
    ואם כן איך אני מנקה תמכלול אולי אם אני אתיז עם קומפרסור נפט דרך הפתח של הריקון והמתין שהכול יצא ויתיבש

אחי החלפתי שמן הבעיה שיצא עם השמן שדרך אגב עוד לא ראיתי שמן במצב כזה.......המון גריז שלא נראה לי שצריך להיות שם
    וכניראה יש שם עוד ממנו בפנים אז יתכן שלמרות שהחלפתי שמן..גם השמן החדש "דפוק" בגלל כול הגריז שיש במכלול
    אז אולי פשוט לנקות עם נפט את המכלול מהפתח ריקון בעזרת קומפרסור שיטיז את נפט פנימה להמתין שהכול יתיבש ולמלות שוב שמן........בנוגע לגומיה אתה צודק.תודה

שמע, יש סיבה אחת שאני חושד בשמן. התופעה שלך לוקחת זמן עד שהיא מתחילה לקרות. כל המכלולים לא משנים את התכונות שלהם משמעותית עם הזמן, אבל שמן כן.

גריז בשמן זה לא מדאיג. אבל שמן אפרפר זה לא גריז בשמן, זה מיים בשמן וזה ועוד איך יכול להיות הסיבה לבעיה שלך.

לגבי הניקוי, אני הייתי ממלא נפט במקום השמן, שם טרנספר בניוטראל ו"נוסע" כמה שניות בכל הילוך. לא הרבה, שלא יתחמם, אבל כמה שניות בכל הילוך שהכל יתנקה טוב. אח"כ הייתי מנקז, מחכה שהכל יטפטף החוצה, מכניס שמן חדש שגם אותו הייתי מחליף אחרי נסיעה אחת.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. תושבת של הגיר
    על ידי עודד הראל בפורום פורום ג'יפ סיקס CJ
    תגובות: 12
    עדכון אחרון: 16-04-07, 14:20
  2. הגיר דופק בשני, לשפץ את הגיר לבד או להביא גיר משופץ
    על ידי רן אשל בפורום פורום ג'יפ סיקס CJ
    תגובות: 4
    עדכון אחרון: 28-06-06, 09:12
  3. הלך הגיר בהיילקס
    על ידי avital בפורום פורום טויטה Toyota