עירום מעולם לא היה בעייתי בצילום..
ההפרדה תמיד היתה בין
Nude
לבין
Naked
ומי שמבין את זה יכול להנות מתצלומים שיש בהם עירום.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
האינטואיציה הראשונית באמת מורה על הר סדום,בבחינה מדוקדקת יותר של טקסטורת הקיר מאחור הייתי מהמר על עמורה דווקא.
borderline velocity disorder
אוי, הצחקת אותי על הבוקר, איזה כיף....אני הייתי מדייקת ,במקום עמורה ל-מור, נניח. כמה יפים האנשים באתר הזה, הכל בנחת, בטעם טוב ובחוכמה. שלא לדבר על ההיכרות האינטימית והמופלאה עם הארץ, כמה אנשים מחוץ לאתר היו מזהים את קירות מערת הר סדום ככה? אם תהיה דרישה לעוד חידות מקום , תגידו. אני כאן בשבילכם.
הרבה דברים טובים שמתחילים ב "מ"
קודם כל, כל הכבוד לך (באמת), וכן ,אין לנו בעיה עם עוד חידות "מקום", רק קחי בחשבון שיש לך פה עסק עם זכרים מהזן הנאדרטלי, שמקשקשים באתר טכני בבסיסו,דבר שמחייב אותך להציג את החידות לא רק בהיטל אחד אלא בשלושה היטלים -היטל צד,היטל פנים והיטל על,ולא כמו שהצגת את החידה האחרונה -רק בהיטל צד.
אנחנו המוגבלים ,את צריכה להבין את זה. -קולטים רק צורות תלת מימדיות.
אף על פי שאני מסכים עם שני האחרונים (מעצם היותי זכר)
אני עדיין מעדיף שישאר בהיטל צד, יש פה דתיים שלא הייתי רוצה שיפגעו.
אני כותב את זה כסביון, גולש מן המניין, ולא כמנהל פורום.
רוצים אשכול של חידות עם תמונות עירום? אם ההנהלה תסכים, תפתחו אשכול נפרד עם כותרת מתאימה,
כך מי שלא רוצה להחשף יוכל מראש להימנע.
מנהל מכירות רשתות בחברת GO NATURE
www.gonature.co.il
נאה דורש- נאה מקיימ(ת)
״בָּרוּךְ אַתָּה ה', אֱלהֵינוּ מֶלֶךְ הָעולָם, אֲשֶׁר יָצַר אֶת הָאָדָם בְּחָכְמָה. וּבָרָא בו נְקָבִים נְקָבִים. חֲלוּלִים חֲלוּלִים. גָּלוּי וְיָדוּעַ לִפְנֵי כִסֵּא כְבודֶךָ שֶׁאִם יִסָּתֵם אֶחָד מֵהֶם או אִם יִפָּתֵחַ אֶחָד מֵהֶם אֵי אֶפְשַׁר לְהִתְקַיֵּם אֲפִלּוּ שָׁעָה אֶחָת. בָּרוּךְ אַתָּה ה', רופֵא כָל בָּשָׂר וּמַפְלִיא לַעֲשׂות: ״
אומנות אלוקית.
לא ? סביון.
הסלע ממש מיוחד
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
אתה צודק.
קיבינימאט הסלע...
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
מילא לא לפרגן לבחורה יפה, אבל ככה להעלות את התמונה לפייסבוק....אה נו, יש אנשים שהופתעו הרבה יותר ממני כשמצאו את עצמם בעירום בפייס....כאן באתר כולם חמדמדים למדי (בעיני אין מתוק יותר מאנשי שטח גזעיים, כל עוד האיי-קיו שלהם משומן ומגורז היטב). מתי מפגש ג'יפולוג השנה?
ולחדשות באמת טובות-באופן מפתיע או צפוי נמצא בשעה טובה שותף שטח חדש.תמונות מטיול נובמבר מובטחות. והאתר הזה עושה לי טוב לנשמה.
מזל טוב לכלה ...לדעתי הצילום במכתש הגדול מאחורי הגב ממגורות נחש צמא ?
לא, אפילו לא קרוב. כלת המדבר, בשבילך...
מז"לט לכלה ...
אולי צולמת באזור מכתש רמון או
הר כרכום לפי הסלעים .....
הרעש הזה שהבוץ מתנתק מהרווחים בסוליה של הצמיג שטח כשאתה עולה חזרה לכביש..
שמרו על קשר