אילן - זה לא שאני עובד בחשכה, החשכה עובדת עימי...
אני משתמש בתאורה מקומית וחזקה - אבל זה לא כמו אור יום - אילוצים.
היום עבדתי על הכנף של דופן ימין,
לשיחזור נדרשים שני חלקים - פח בחיתוך ישיר ושיחזור של עמוד התמיכה של הכנף.
שלב א: חיתוך - אני בדרך כלל מתחיל בהסרת הצבע על מנת לאתר את הברזל התקין (צבע כסף ובעובי מלא) - לא רצוי ולפעמים גם לא ניתן לרתך על פח חלוד.
לאחר מיכן לוקח מידות ומכין את החלק תוך שימוש בסרגל על מנת להגיע לדיוק מירבי.
שהחלק מוכן אני מסמן את גודלו על הבודי (במקרה הנ"ל על הכנף) - חשוב מאוד לא לאבד נקודות ייחוס של גובה, בעת החיתוך רצוי להשאיר מרווח של כ חצי מעובי הפח שאתם עומדים לרתך - ניתן גם להצמיד, אבל תוצאות טובות יותר (מבחינת חוזק) מתקבלות כאשר יש מרווח זעיר.
שלב ב: יצירת המבנה תוך התייחסות לכל המימדים (אורך, רוחב וגובה) , אני משתדל ליצר שיפוע קל מאוד על מנת להרחיק מים מהדפנות אל תוך הרכב. ישום המבנה בפיקים בודדים, אחד בכל פינה. רצוי להשתמש בכלים יעודיים על מנת ליצור את המבנה (קלבות, כלי הידוק לרתכים וכ"ו).
שלב ג: הכנת הרתכת - מהירות סליל, עובי סליל ומתח. (אני עומד לתרגם לעיברית את המאמר הבא ולצרף אותו כמדריך לריתוך פח).
להלן המאמר - http://www.mig-welding.co.uk/tutorial.htm
שלב ד: ריתוך, ריתוך בפיקים - כל פעם באזור אחר (המרחק המקסימלי שמאפשר לכם בין פיק לפיק), שיש לי הרבה עבודה אני משתמש בקומפרסור על מנת לקרר את המתכת בין פיק לפיק.
שלב ה: השחזה, ליטוש צבע יסוד וכ"ו - (הרכב שלי מכוסה באופן הרמטי נגד מים ושמש - לכן אני מרשה לעצמי לא לצבוע מיד )
* אנא קחו את המלצותיי בערבון מוגבל היות והניסיון שלי מועט בתחום הזה - בקיצור חוות דעת נוספת...
להלן מספר תמונות:
חיתוך:
סימון על הכנף:
חיתוך בצדדים:
פיק על מנת לייצר מבנה:
לאחר הרבה זמן.... (דרך אגב - לאחר 8 פיקים היישום כבר היה מקובע וחזק מאוד - אני סתם מחמיר)
השחזה ראשונית וגס - אני משתמש בדיסק ליטוש (120) שמולבש על המשחזת זווית.
האלמנט השני - הוזמן על פי מידות על מנת לשחזר את העמוד.
את העבודה עליו אני משאיר למחר...
לילה טוב!
שמרו על קשר