Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 29 מתוך 29

נושא: FEDEX

חבר רשום

ברירת מחדל תגובה: FEDEX

תגידו תודה, ששולחים לי ציוד (בעבודה) לפעמים הם נזכרים שבוע אחרי שזה נחת אצלהם להתקשר להגיד שצריכים טפסים לשחרור. ונחשו מה?
    הם גובים לכל יום אחסון כסף. אז נכון שצריך לעשות טראקינג כל הזמן, אבל לפעמים לקוח או אחד מאנשי המכירות שולח ציוד ולא ממש מיידע
    אותנו.

טוב, כנראה שהסגאה נגמרה, הם חזרו אלי וירדו מעניין 180 שקל עבור אישור משרד התחבורה, התשלום הסופי הינו:
    מכס+מע"מ+עבודת מחשב(לך תבין) - 287 שקל - שזה בערך 50% מערך הקנייה
    וכמובן 153 שקל (שלא בא לי להתחיל ויכוח, רק שיעזבו אותי בשקט) על הטיפול שלהם.
    רק שיגמר כבר, נשבע לכם, פעם אחרונה.
    תודה על העזרה והתמיכה
    היה דיסקו 97 דיזל
    היום דיסקו 96 בנזין

חבר רשום Tourist's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי amirk צפיה בהודעה
    לאחר שהייתי במצב דומה עם פדקס, ולאחר שהשולח ספק גדול וידוע באנגליה, אישר את החזרת המוצר, (לדברי השולח התשלוח עבור המשלוח בוצע ואין תשלום נוסף למעט מיסים ומכסים).
    התקשרו מפדקס והציעו הנחה על החיוב שלהם החל מו"מ בסגנון שוק. לרגע התביישתי בשבילם.

מצב מייל מהספק, שימו לב לפיסקה האחרונה.

Hello, i am sorry to say it appears your local FedEx branch are on the fiddler as now were in our contract or FedEx as a whole do they state there is anything more to pay than local tax's etc, we are having the parcel returned to us FOC and we will resend with Royal mail air, obviously this will cause a delivery time delay so i quite understand if you no longer want the parts in which case we will refund in full, or we are happy to resend using the new courier if you are still happy to go ahead.

even FedEx in he uk cannot understand what is going on at your local depot!! and your depot will not return our or FedEx uk's calls!! sorry for all this trouble.

לא רק הסוף
    כל התגובה מדהימה

זה שירות !
    בשנת אבל על הדיפנדר :/

תשמעו, זה פשוט הזוי
    מתקשרים אלי מההפצה של פדקס לתאום שליח ותשלום.
    היא דורשת תשלום של 650 שקל, זה לאחר שנסגר 444 (מיסים + טיפול שלהם)
    אני שואל על מה ופתאום מתברר שבכל זאת לחשבון הכניסו 180+מע"מ על אישור משרד התחבורה
    וכמו כן אחסנה של 3 ימים, הזוי, לדעתי גם אחסנה לא צריך לשלם, כי זה שלקח להם יומים לברר על האישור, זה לא בעיה שלי.
    ריבים, צעקות, בסוף חוזר לפקידה המקורית ש"עושה לי טובה" ולוקחת על עצמה את אישור משרד התחבורה.
    מה שעוד מרגיז זה שדיברתי על דמי הטיפול הגבוהים והיא ממש אומרת לי בפנים שהחשבונית סגורה והייתי צריך לדבר על זה לפני שעבר להפצה.
    אומרת לי בעצמה, "תלמד מטעויות", אמרתי, "כן, לא יהיה יותר עבודה מול פדקס"
    לאחר המתנה של עוד חצי יום, שוב מתקשרת מההפצה, שוב דורשת 650 שקל, הזוי.
    אומרת דיברה עם הפקידה ההיא מההתחלה ושוב ריבים צעקות ואני אומר לזאת של ההפצה לדבר עם רעותה, כך ימרחו לי את סוף השבוע ואני אשלם על אחסנה עד ראשון (שקוף העניין).
    היה דיסקו 97 דיזל
    היום דיסקו 96 בנזין

אולי הגיע הזמן לפנות לכלבוטק או משהו בסיגנון בכדי לשים קץ להתעללות הזו?

חבר רשום raanan's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי grand צפיה בהודעה
    אולי הגיע הזמן לפנות לכלבוטק או משהו בסיגנון בכדי לשים קץ להתעללות הזו?
    צריך תביעה יצוגית מולם ונציגות המכס בלוד .
    שבית המשפט יחליט האם יש פה בצע כסף ושיתוף פעולה של ראש קטן של נציגות המיסים.

רענן

התקשרה הפקידה, אמרה אי אפשר לבטל את התשלום למשרד התחבורה(180) אבל יעשו הנחה על ה 150 של הוצאות הטיפול של FEDEX
    אמרתי לה שגם הוצאות טיפול לא צריך להיות, כי המוכר שילם, עשתה הנחה של 50%
    אמרה כי התהליך המקוצר של משרד התחבורה הוא מונע אישורים , אבל 180 למשרד התחבורה צריך לשלם, ויכוח ויכוח ויכוח.
    הגעתי למנהלת שלה, גם שם הבנתי שכלום לא יעזור, איש משרד התחבורה במקום קובע כי צריך אישור והוא נותן אישור ומשלמים 180 שקל.
    ביקשתי את פרטי איש משרד התחבורה, כדי להפנות את הפרטים שלו לבירור מול ראובן ברדה, אמרה שתתן לי את הפרטים (אין סיכוי שאני אקבל אותם,נקודה)
    נשברתי, אמרתי שאשלם 650 פחות 75.
    לדעתי אי אפשר תביא יצוגית, כי בראש הסולם יושב ביבי והמערכת יודעת לסובב כל אחד מאה פעם וליבש ולא נצא מזה בחיים.
    מעניין מה כבר יקרה, עד שאני אקבל את החבילה?!
    היה דיסקו 97 דיזל
    היום דיסקו 96 בנזין

חבר רשום raanan's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי פסטר צפיה בהודעה
    לדעתי אי אפשר תביא יצוגית, כי בראש הסולם יושב ביבי והמערכת יודעת לסובב כל אחד מאה פעם וליבש ולא נצא מזה בחיים.
    כן גם אשם בהצטננות שלי ....

קצת פוליטיקה באיך אני רואה את זה:
    בשביל הציבור, למראית העין ,תקציב הביטחון קוצץ בככה וככה, כדי להראות שנותנים יותר למעמד הביניים, ואיך לפני שתי דקות הכל הסתובב וחזר לקדמותו.
    ספינים וסביבונים מסובבים אותנו בלי סוף, מזל שאוטוטו חנוכה ולאחריו הכל אמור להסתיים ולחזור לקדמותו, כמו לפני אישור התקציב, כאשר חגגו על מעמד הביניים.
    הכל פה בסטטוס-קוו במטרה לעייף ולהתיש, לדכא ולתסכל את האזרח הקטן.
    וסיימתי עם הפוליטיקה עד שנה הבאה, או חבילת ה FEDEX הבאה.
    היה דיסקו 97 דיזל
    היום דיסקו 96 בנזין

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. תגובות: 31
    עדכון אחרון: 03-04-14, 22:55

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •