מתפקד מצויין.
אבל אצלי השימוש הרגיל בניווט הוא לא מקוון (offline).
למען הדיוק - הדגם שברשותי הרבה יותר ישן, כנראה בן 4-5 שנים. אצל אסף הדגם חדש יותר וכך גם אצל חבר נוסף. אז הניסיון כאן הוא כנראה מ-3 דגמים שונים.
נשלח מהנייד
מתפקד מצויין.
למען הדיוק - הדגם שברשותי הרבה יותר ישן, כנראה בן 4-5 שנים. אצל אסף הדגם חדש יותר וכך גם אצל חבר נוסף. אז הניסיון כאן הוא כנראה מ-3 דגמים שונים.
נשלח מהנייד
עוד מעט סופ"ש
[QUOTE=erezgur;1018026]מתפקד מצויין.
כמובן, תודה
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רוצה לציין שמי שלא נזקק עדיין למשקםי קריאה - אם בכל זאת משתמש בטאבלט אני ממליץ לא ללכת ל 10" שהוא פשוט גדול וחוסם הרבה משדה הראיה אלא להסתפק בגודל קטן יותר
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
היה לי בעבר נקסוס 9"... שימש לניווט בטנדר ובסמוראי והחזיק יותר מ8 שנים ..
עדיין עובד.. אבל חדרו מים למסך איכשהו ולא רואים בו כמו שצריך.
העדפתי לרכוש חדש במקום להחליף מסך (אם מישהו מעוניין שיפנה בפרטי) ..
הפעם הלכתי על מעט קטן יותר .. כמו שאסף אמר מצאתי את המסך הגדול כמסורבל מעט בקבינה.
העדפתי לקנות בארץ ומיצרן מוכר, עובד כשנה וחצי אצלי .. מאוד מבסוט.
ולמיטב זכרונים עלה 500+שח באילת.
https://www.bug.co.il/brand/samsung/...hoC_dgQAvD_BwE
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
"רגעים מאושרים, רגעים נוראיים. אין יותר מטאפורות אזלו הדימויים.
אתה יכול הפה לפתוח, יכול הפה לסגור. את הסיבוב של הכדור אף אחד לא יעצור..."
+1 , אחלה תוכנה , מעולה בoffline , יש פונקציות של הקלטת מסלול שעוזרת המון להתמצאות , אפשר להלביש עליה מפות של OSM שכוללות סימון שבילים , המפות ברורות , לא עמוסות והתוכנה זריזה וללא תקיעות מיותרות .
הורדת מפות :
https://israelhiking.osm.org.il/
כנס לתפריט , עוד , אודות - מקרא והורד מפה לOFFLINE ,
המפות לא מעודכנות לאחרונה אבל עדיין טובות ושימושיות ,
צריך לבקש מהם שיעדכנו את המפות פעם בשנה.
קיבלנו סמסונג טאב 7.
לא בדקתי נווט כביש, בשביל זה יש מולטימדיה באוטו שמתחברת נפלא לאיפון (הסיבה שעברתי מאנדרואיד לאיפון).
מתחבר בקלות לנקודה חמה.
עמוד ענן עובד מצוין, אבל גילינו שזה דגם בלי GPS ולכן מיקום עפ"י גוגל.
כשאין קליטה, הוא לא יודע היכן אנחנו...
תשקיע בדגם עם GPS ואפשר SIM (שוב - זה לא חובה).
"10 נראה לי גדול מידי - אבל כל אחד והצרכים שלו.
יועץ וממונה בטיחות וכיבוי אש, מדריך עבודה בגובה.
0544830630, [email protected]
לא רק זה, כאשר אין מקלט גיפיאס המיקום הוא מקורב בלבד ומאוד לא מדוייק. זה טוב בשביל חיפוש גוגל "היכן מוכרים פיצה" (כדי שמנוע החיפוש ידע באיזה אזור אתה), מבוסס על מיקומי אנטנות סלולר / נקודות ויפי שמיקומן ידוע, אבל לא שווה כמעט כלום כאשר אתה מרוחק ממרכזי הערים לתשתיות הסלולר וראוטרי ויפי...
בהחלט נקודה טובה לזכור כאשר רוכשים טאבלט לניווט - למרות שמקלט גיפיאס עולה ליצרן סנטים בודדים, רוב השימוש כיום בטבלטים אינו לניווט (יש מכשירים מובנים לנו הרכבים החדשים, לכולנו יש טלפונים עם מסכים בגוגל של טבלט מלפני עשור, קרוב ל-7'',, אז דוק הטבלטים לניווט כבר לא קיים) אלא לצריכת מדיה.
יש עדיין יצרנים המשבצים מקלטי ג׳יפיאס במכשירים, אבל זה לא מובן מאליו וצריך לבדוק במפרט.
נשלח מהנייד
עוד מעט סופ"ש
אני חושב שאתה מתבלבל עם תוכנות אחרות שמפיצות מפות לא מעודכנות. מפות הרסטר הישנות של Israel Hiking, שבהן משתמשים באורוקס, ממשיכות להתעדכן כל שבוע.
האפליקציה של Israel Hiking Map נותנת, לפי דעתי המשוחדת, חווית משתמש טובה בהרבה:
- שתי מפות טופוגרפיות מלאות ובחינם - למטיילים ולרוכבי אופניים
- ניתן לעשות זום מטורף ללא אבדן חדות
- נקודת עניין שבחרנו איכותיות ותמציתיות ובתוכן גם ערכי וויקיפדיה
- אין פרסומות באפליקציה
- המפות מתעדכנות בזמן אמת ע"י קהילה רחבה של מטיילים
- מנוי שנתי לשימוש במפות גם ללא קליטה במחיר הנמוך ביותר בארץ
- ויש עוד...
חפשו Israel Hiking Map בפייסבוק ובחנויות האפליקציות
המפות החדשות שניתנות לרכישה בתשלום שנתי הן ווקטוריות ומתאי ות ליישום של IHM.
מפות הראסטר (תמונה) מתאימות לתוכנות כמו אורוקס או לוקאס, סוג המפות הוא "ישן", פשוט יותר ולא כל היתרונות שנצנו למעלה אפשריות עם מפות כאלו.
נשלח מהנייד
עוד מעט סופ"ש
הזמנתי teclast t40 pro / בעליאקספרס אחרי הקופון יצא הכי זול. 10.4 אינץ' הכולל GPS ומצפן דיגיטאלי מובנים
כשיגיע אדווח.
בטלפון אני מתכנן מסלול באמצעות האפליקציה IHM ומנווט ב off road (מפות שביל נט).
אני מעריך שכך אעשה גם בטאבלט
זה מה שהזמנת?
https://www.aliexpress.com/item/1005001593477046.html
מתלבט בהשוואה לזה
https://www.aliexpress.com/item/1005005145062606.html
לכאורה יותר חזק?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
המפרט של הטבלט האנונימי שהבאת אכן מרשים הרבה יותר, אפילו בצורה חשודה מאד (מעבד סנפדרגון 870 ??).
המחיר נמוך מדי למפרט אמיתי שכזה. ממליץ לנהוג בזהירות.
קראתי בחוות הדעת הנמוכות יותר (לחץ לקרוא את אלו שנתנו לו רק נקודה אחת מתוך 5) שבעמוד המוצר ואולי זה ההסבר:
This is a scam as this is a fake device. But it is a good scam as the people who are scammed, don't know it. The device is working fine, but not with the specs they announced. A device with a snapdragon 870, is much expensive then this one. It is a smart scam as it is hard to notice that these specs are fake. Using simple apps like AIDA64 or CPU-Z will not discover this, as these apps only ask the operating system for the specs. The operating system is altered to give false specs. Using more smart apps like "devinfo" or "fake device test" will show that this device has the following specs: CPU Mediatek MT6750, with only 3gb of ram instead of 12 gb. This old CPU does support max 4gb anyway. It is not even android 12, but android 8.1. The only thing I can say that it is working, but it is a low end device, and it is still a scam. Best to buy a device of a real Chinese brand from an official seller, then you know what you buy.
עוד מעט סופ"ש
שמרו על קשר