Close
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 43
    חבר רשום ד ו ר ו ן's Avatar

ברירת מחדל הרס גבעות הכורכר בנס ציונה

אתה מטיף לקהל הלא נכון.
    מי שמטפס ומתחרים על הגבעות האלו, בסיכוי גבוה מאד לא נמצא כאן.
    ומי שנמצא כאן, לפחות ברובם, זה לא הקטע שלהם לפתוח עליות בגבעות כורכר.

מה שכן,
    לכולנו אין כוח ליפי נפש שמכלילים רכבי שטח יחד כעוכרי טבע, כמו שהתנסחת.

אתה רוצה להיות יעיל?
    תיצור נוכחות הסברתית בשטח, תפגשו ישירות את הבהמות שיוצרות גם לנו תדמית בעייתית שלא בצדק.
    ההנאה שבאיטיות..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

ברירת מחדל תגובה: הרס גבעות הכורכר בנס ציונה

אין לי ספק ש90% מהג'יפאים מזדהים ומסכימים ואוהבי ארץ וטבע לא פחות ממני ואף יותר.
    אנחנו פועלים בכמה מישורים.
    גם בשטח - הסברה ושילוט. אף אחד לא יקבל ממני דו"ח או נזיפה.
    גם מול הרשויות - במקרה הזה עריית נס ציונה ורשות הטבע והגנים.
    תודה על התגובות - לכולם יש מקום.
    מבחינתי אפשר גם להקצות נקודה מסודרת בגבעות המיועדת לתרגול ג'יפים.
    אם כולם יתנקזו לשם וישאירו את שאר השטח שמור , דיינו.

אין לנו שום רצון להגבלות תנועה מכל סוג שהוא. הקצאת "שטחי ג'יפים" היא הדבר הכי גרוע מבחינתנו.
    אתה כאזרח איכפתי לא מבין כמה הרעיון הזה עלול להיות מזיק, כאשר יאומץ על ידי הרשויות.
    היום יקצו שטחים לג'יפים והמשמעות היא שיהיה אסור לנהוג במקומות אחרים. מחר יקצו שטחים לאופניים, ולאור ההצלחה יקצו לך מקומות שמותר לעשות בהם ג'וגינג.
    אם התמונה לא ברורה לך, תחשוב על שטח פתוח שאסור לך להיות בו חוץ מבאזורים מוגדרים בשעות מסויימות ותחת פיקוח. אם זה נראה לך לא סביר, למה אתה מאחל לנו מגבלות תנועה?
    בעבריינים צריך לטפל וזה לא משנה אם הם על ארבעה גלגלים, על שניים או ברגל.
    מי שיוצא עם הכלב לטיול בשטח הפתוח והכלב משתעשע בהפחדת חיות בר, גרוע בעיני באותה מידה כמו ג'יפאי שפותח קוליס.
    טפל בשניהם. אל תסגור את השטח לכולם.

אסף.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

חבר רשום יונתןמצפה's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי ד ו ר ו ן צפיה בהודעה
    איסור כניסה לשטח שנמצא בהכרזה זה תקדים רע להרבה מקומות אחרים.
    דורון זה כבר קורה הלכה למעשה.
    בנחל יבנאל לדוגמא, חסמו לאחרונה שבילים מסומנים שהיוו צירי נסיעה מקובלים עד זה מכבר, והיום שערים נעולים בצבע ירוק עם שלטים של רט"ג ורשותך ניקוז כנרת אוסרים ומונעים את הכניסה אליהם.
    מבירור שעשיתי, השטח נמצא בתהליך הכרזה (יעני שמורה מוצעת) ולא ברור אם ומתי הוא יהפוך לשמורה מוכרזת.
    אבל החסימות בשטח מוכרזות לגמרי!
    קח מקל קח תרמיל..., הי הג'יפ הי הג'יפ...

זה נשמע כמו חסימה לא חוקית, אלא אם מצאו איזה חוק עזר מוניציפלי שמאפשר לרשות ניקוז כנרת לבצע משהו כזה.

בזמנו, היו נסיונות כאלו של פקחים באזורים בהכרזה עתידית- ולא תפס.
    סוג של שיטת מצליח?
    ההנאה שבאיטיות..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

ציטוט נכתב במקור על ידי ד ו ר ו ן צפיה בהודעה
    זה נשמע כמו חסימה לא חוקית, אלא אם מצאו איזה חוק עזר מוניציפלי שמאפשר לרשות ניקוז כנרת לבצע משהו כזה.
    מכיוון שיש את השם שלהם על השלטים אני מניח שזה בדיוק העניין.
    ולכן, זה כבר לא משנה תחת איזו לגיטימציה החסימה בוצעה כי יוזמי החסימה הם הרט"ג (שגם הלוגו שלהם מופיע בשלט) והשמורה עדיין לא מוכרזת= התקדים כבר כאן.

זה נשמע כמו סגירת גדות תעלת הירדן לאוהלים.

וזה לא כזה מסובך לבדוק מה הסמכות.
    ההנאה שבאיטיות..

Hary Wagner

רק שסגירת גדות הירדן לא קשורה לרט"ג ויש לה גם אינטרסים אחרים.
    נכון, לא אמור להיות מסובך לברר מה הסמכות, אבל באמת שכבר אין לי כח למלחמות האלו...
    ואם אגלה שאין סמכות? אסע שם? אעקוף את השערים? אפרוץ אותם?
    שיטת מצליח היא שיטה טובה כי היא עובדת. לצערי...
    אני פשוט וויתרתי על הקטע החסום ונסעתי מסביב. השפלתי את המבט, סיננתי בעדינות מבעד השפתיים מה אני חושב על השיטה והמשכתי הלאה.
    מי שרוצה מוזמן לצאת לקרב. אני מצידי אתמוך.

מובאה של ציטוט הגולש אחאב
    "יקירי -
    אני מופתע מהציניות ומעמדת ההתגוננות ומההתקפות האישיות עלי ועל שכמותי. כנראה שהנושא אכן כואב.
    לא באתי להאשים ולא לעשות מאף אחד דביל - אלו ביטויים ששמורים לשיח אחר.
    גם אני נהגתי לא פעם בג'יפ והרסתי ועשיתי נזקים.
    מה לעשות משתנים ומבינים שאי אפשר לעשות כל מה שרוצים.
    פעם גם קטפו פה פרחי בר והיום לא.
    מה לעשות - נהייה פה צפוף וצריך למצוא דרכים לשמור.
    אגב - הגבעות אינן מיועדות לבנייה - זו החלטה סופית של בית משפט אחרי ערעור בעלי קרקעות.
    הן בדרך להכרזה כגן לאומי.
    אז תבואו ותטיילו ותיהנו. רק תשאירו את המקום כמו שהוא.
    סליחה אם עצבנתי פה מישהו."

תשובתי אליך
    מבחינתי לא רק שעיצבנת-ההתנשאות שלך פשוט מחליאה
    ולמה כוונתי על מנת שתבין
    אני שמח שמבריון שנהג בג'יפ ועשה נזקים-ציטוט שלך כן?"התבגרת והשתנית
    אני מאידך כבר עברתי את גיל 60 ואני לא אשתנה כבר,מפני שתמיד לחמתי למען חופש הפרט מחד,והקפדה על חוקי המדינה וחשוב יותר ,חוקי הטבע,
    וחלק מחוקי הטבע אומרים-סע וטייל ברחבי ישראל-הורד חלון קדמי אם אפשר,והרגש את שריטת השיטה על הלחי באם לא נזהרת,
    אז על תופתע מהציניות מפני שאני לא ציני,פשוט נתתי לך כבוד ולא שיחררתי את חרצובות המקלדת,
    הבוקר נסענו שני רכבים לשבילי גבעות ניצנה בואך לביצה הגדולה,במקום החניה שלנו היו שרידי מדורה מכוסה בצורה מדהימה,
    בשטח השתוללו שני טרקטורונים,הפלא ופלא הם הגיעו לשטח על גבי נגרר שגרר רכב ליסינג פרטי בהחלט,לפחות הם נסעו על השבילים,
    היו גם כמה רכבי ארבע על ארבע שאינני מכיר אך נהגו ללא השתוללות,
    אנו לא אחראים על נהגי ישראל,אנו משתדלים להעביר מסר של שמירה על הנוף וחיי הבר לא מתוך צדקנות אלא מפני שאנו אוהבים את הטבע ואת המרחבים,
    את הדיונות על בעלי החיים והצמחיה הנפלאה,ואת רחש גלי הים בערב אביבי(דבר שנלקח מאיתנו לאחרונה)
    ולא קורה לדיונה שום דבר רע אם עלו עליה כמה ג'יפים וקצת חרשו והפכו את הקרקע על מנת שתתחדש,
    הטבע חזק מאיתנו בני האדם הפשוטים,ראה שיטפון חורף לפני כמה שנים בבת חפר,
    אז על תתנצל ואל תצטער,פשוט לך מפה

חבר רשום itayt's Avatar

עצם פתיחת השרשור, היא בעני חוצפה שאין כמוה. אני מניח שאם אחד מהחברים פה היה מתפרץ לפורום של ״מחבקי השבילים״ ומבקש ייעוץ לגבי שביל שבא לו לנסוע בו, היתה פורצת שם מלחמת עולם והוא לא היה מתקבל בברכה כמו שהתקבל פה.
    זה חציה של גבולות כי נגמרה החוצפה, לבקש בפורום של חובבי רכבי שטח, להפסיק לנסוע במקומות מותרים, כי זה מפריע לו, מעיד על העדר החוצפה.
    זה שהיה לך רכב שטח שבטח נסעת בו על מדרכות עירך, לא הופך אותך לג׳יפאי, כי אם באמת היית ג׳יפאי, היית יודע שהטבע חשוב לכולנו ונמצא בנשמתנו.
    אני אומר, צריך לארגן מפגש במקום הזה, כמובן שבשבילים המסומנים ובמקומות המותרים בלבד, ולקבוע מנהג שכל פעם שהבחור יעלה עוד מקומות כאלה, כולנו נחתת צמיגנו ונבזבז כמה ליטרים של דינוזאורים שנכחדו ונגיע לשם.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

חבר רשום zviki's Avatar

לעולם יהיו הג'יפאים הצד הרע של העניין. גם אני הייתי פעם מחבק עצים ורקפות כחבר בחברה להגנת הטבע.חבר עד לעצם היום הזה.
    ביום שהגעתי למסקנה שזה 10% שמירת טבע ו- 90% ביזנס התפכחתי.
    only in a jeep

חזק ,, חזק מאוד! תומך בכל מילה, ובמיוחד,,,,,פשוט לך מפה!!
    אז באמת לך מפה!!!
    ציטוט נכתב במקור על ידי yes1952 צפיה בהודעה
    מובאה של ציטוט הגולש אחאב
    "יקירי -
    אני מופתע מהציניות ומעמדת ההתגוננות ומההתקפות האישיות עלי ועל שכמותי. כנראה שהנושא אכן כואב.
    לא באתי להאשים ולא לעשות מאף אחד דביל - אלו ביטויים ששמורים לשיח אחר.
    גם אני נהגתי לא פעם בג'יפ והרסתי ועשיתי נזקים.
    מה לעשות משתנים ומבינים שאי אפשר לעשות כל מה שרוצים.
    פעם גם קטפו פה פרחי בר והיום לא.
    מה לעשות - נהייה פה צפוף וצריך למצוא דרכים לשמור.
    אגב - הגבעות אינן מיועדות לבנייה - זו החלטה סופית של בית משפט אחרי ערעור בעלי קרקעות.
    הן בדרך להכרזה כגן לאומי.
    אז תבואו ותטיילו ותיהנו. רק תשאירו את המקום כמו שהוא.
    סליחה אם עצבנתי פה מישהו."

תשובתי אליך
    מבחינתי לא רק שעיצבנת-ההתנשאות שלך פשוט מחליאה
    ולמה כוונתי על מנת שתבין
    אני שמח שמבריון שנהג בג'יפ ועשה נזקים-ציטוט שלך כן?"התבגרת והשתנית
    אני מאידך כבר עברתי את גיל 60 ואני לא אשתנה כבר,מפני שתמיד לחמתי למען חופש הפרט מחד,והקפדה על חוקי המדינה וחשוב יותר ,חוקי הטבע,
    וחלק מחוקי הטבע אומרים-סע וטייל ברחבי ישראל-הורד חלון קדמי אם אפשר,והרגש את שריטת השיטה על הלחי באם לא נזהרת,
    אז על תופתע מהציניות מפני שאני לא ציני,פשוט נתתי לך כבוד ולא שיחררתי את חרצובות המקלדת,
    הבוקר נסענו שני רכבים לשבילי גבעות ניצנה בואך לביצה הגדולה,במקום החניה שלנו היו שרידי מדורה מכוסה בצורה מדהימה,
    בשטח השתוללו שני טרקטורונים,הפלא ופלא הם הגיעו לשטח על גבי נגרר שגרר רכב ליסינג פרטי בהחלט,לפחות הם נסעו על השבילים,
    היו גם כמה רכבי ארבע על ארבע שאינני מכיר אך נהגו ללא השתוללות,
    אנו לא אחראים על נהגי ישראל,אנו משתדלים להעביר מסר של שמירה על הנוף וחיי הבר לא מתוך צדקנות אלא מפני שאנו אוהבים את הטבע ואת המרחבים,
    את הדיונות על בעלי החיים והצמחיה הנפלאה,ואת רחש גלי הים בערב אביבי(דבר שנלקח מאיתנו לאחרונה)
    ולא קורה לדיונה שום דבר רע אם עלו עליה כמה ג'יפים וקצת חרשו והפכו את הקרקע על מנת שתתחדש,
    הטבע חזק מאיתנו בני האדם הפשוטים,ראה שיטפון חורף לפני כמה שנים בבת חפר,
    מהנסיון....גם תולעת בסוף לומדת !!

חבר רשום יריב קלר ברוך's Avatar

אוי ואבוי תראו מה הם מעוללים לסלע ותהנו מהכלים המדהימים

סופר גיפ הגשמת חלומות מוטורים למותג גיפ 0544565641

משתמש חסום

וואללה!!! ירדתם מהפסים.. כולכם..
    אח"כ עוד אתם טוענים שמתייחסים אלינו "בהכללה" ושאנחנו השונים..
    בא בחור, מציג בעייה וכולכם מתנפלים כאילו... לא יודע מה...
    ג'יפים משתוללים לו מאחורי הבית (להבנתו), לאן רציתם שהוא יפנה? לפורום תופרי הגובלנים?

אחאב, חביבי (זה באמת השם שלך?).
    כנראה בחרת אחלה מקום לגור בו, כמו כל אחד אחר, אתה לא רוצה "עוד שותפים" - ומי אמר שבנייה רוויה יותר טובה. תאמין לי, לצורך שמירת הטבע, עדיף בית אחד של אוליגארך, על 5 גורדי שחקים מלאים אידיאנים מלכלכים ומרעישים... כולם רוצים בית פרטי בטבע.. בלי שותפים וכשבאים אחרים להינות (לא לפי הקריטריונים שלהם) הם אלה שהורסים...

אם כמה ג'יפים הורסים לך את השלווה והנוף, תתקשר למשטרה..
    אם זה בניגוד לחוק, יטפלו בהם.
    אם זה לא בניגוד לחוק, דבר איתם אתה והשכנים - הזכות שלהם, של הג'יפים, היא לא פחות טובה משלך...
    אם זהו שטח פרטי של מישהו... לך אליו.
    אם הטיפוסים האלה לא "נראים" לך, וזה לא נופל בכל ה"אים-ים"האחרים - תתרחק מהם..

משום מה, לא נראה לי שכל דבר אחר, מאשר איסור מוחלט, יספק את רצונך/כם ("אז תבואו ותטיילו ותיהנו. רק תשאירו את המקום כמו שהוא"?!?!? לפני או אחרי הבנייה?).

תעדכן מה נגמר..

חבר רשום ישי.פ's Avatar

תרדו מהעץ! הבנאדם כתב יפה בצורה מנומסת.
    מבין לליבו לגמרי. יכול להיות שהוא טועה,הוא כולה מבקש יפה להתחשב.

הרי לא כל הגי'פאים שומרי טבע וסביבה יש כמה חוליגנים לא קטנים.. נכון יכול להיות שמותר אבל זאת לא סיבה להתנהג ככה..

חבר רשום יואב פולס's Avatar

אני לא מבין למה צריך להתלהם על פותח השרשור, כשהבעיה שהוא מעלה מוכרת ומגעילה גם אותנו.
    יוסי, תרגיע. הוא לא גזל לך זכויות, הוא ביקש לשמור על הטבע.
    נכון זה מקומם, כי ברור לכולנו שתקום שם שכונת וילות חדשה "שבילי האירוסים" או "סביוני פעם היו כאן גבעות מקסימות", עד שזה יקרה אפשר לשמור על מה שקיים.

חבר רשום tzagi's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי יריב קלר ברוך צפיה בהודעה
    אוי ואבוי תראו מה הם מעוללים לסלע ותהנו מהכלים המדהימים

יקיר, מעניין שהעלתה את קלייטון (באוקלהומה), הר נדיר ומאתגר, אבל זה פרטי, עולה $10 להכנס (שיטת הכבוד- יש תיבת דואר בכניסה להפקיד הכסף, ברור שלא יעבוד אצלכם)
    ביליתי שם יותר מכמה פעמים בעבר, ממש שווה ביקור.
    ובכול זאת זה לא שייך לשירשור- אדמה פרטית שלגמרה במקרה היא פרק שעשועים בתשלום.
    פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)

חבר רשום tzagi's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי yes1952 צפיה בהודעה

יוסל, לא יפה.
    זה פורום פתוח ויש בו מקום לכולם כול עוד יש להם דרך ארץ.
    לבחור יש כוונות טובות (ברור שהכוונות הנ'ל מובילות לגהנום) אבל....רצוי לזכור שהרוב המוחלט של האוכלוסיה רוצים X(לפתור בעיה היום) בלי הבנה מה ההשלכות העתידיות ופה קבור הכלב.

בנימה שונה,
    אני לא מבין מה התלונות על הבניה(והרס הטבע)
    כן, פעם גם היה חניה בשפע בכול חור בגוש דן, אפילו בדרום ת'א!!!! צ'רלי וחצי ראיתם? ככה זה היה פעם.
    אבל מאז האוכלוסיה גדלה ביותר מפי 2 והם צריכים לגור איפה שהוא, אני מתאר לעצמי שההילטון לא יכול להכיל את כולם.
    אז מדוע התלונות על הפיתוח? בטון יוצקים משום שיש לו קונים (חוק #1 בכלכלה בסיסית)
    פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)

אני ואחאב נפגשנו בגבעות הכורכר בנס ציונה, כשאני מסיע את הגיפ שלי על מדרונות הכורכר... מיותר לציין שנסעתי בשביל קיים, וחלילה וחס לא דרסתי צמחייה או יצרתי שביל חדש.
    המפגש בינינו היה די טעון, בלשון המעטה..
    נכנסנו לגבעות מכיוון השכונה המזרחית שמובילה לברוש, וראינו קבוצה של אנשים יושבים לידו.. מיותר לציין שחלקם הגיעו ברכב עד לברוש והחנו בגבעות על שביל מסודר...
    המשכנו בנסיעה רגוע לכיוון הסעלים כדי לטפס קצת ואז לשתות קפה למעלה..
    בזמן הטיפוס שהיה זחילת סלעים קלילה נגשו אלינו במבט רציני מספר גברים (4 עם אני זוכר נכון)
    התחילו להתבונן ולשאול מדוע אנחנו הורסים "שמורת טבע"?! לא הספקנו להבין מי נגד מי, ואז שוב הם פסקו שאנחנו עוברים על החוק וישנו שלט בכניסה לשמורה שאומר שהנסיעה אסורה בשבילים לא מסומנים. האחד עוד לא סיים ואז אחד אחר שלף את הנייד שלו והחל מצלם את הרכב שלי שעמד באמצע המעלה וכך גם את הרכב השני שהיה איתי.
    יצאנו מהרכבים ופתחנו בשיחה, מסתדר שבהחלט מדובר בירוקים אוהבי טבע (כמוני) שזה היה המפגש הראשון שלהם.
    לאחר כמה חילופי האשמות , הם הועילו להבין שבגבעות הכורכר אין שבילים מוגדרים (מסומנים) כי זו אינה שמורה עדיין, כך שהרכבים שלהם ליד הברוש מבצעים את אותה העבירה! ומעט אחרכך הם גם הואילו להודות שזו אינה שמורת טבע, והטענה הקודמת בתחילת המפגש היתה שיקרית.
    בינתיים הבחור עם המצלמה נובח ברקע עד כמה הוא מתנדב מסור, בהגנה על טבע ובשיטור העירוני/משטרע, וכמה אני צריך לחשוש מקבלת דוח.
    לעומתו, היו 2 שהשכילו להבין את החומרה של מה שהם עשו באותו הרגע וניסו לדבר אל ליבינו... למרות שאני בטוח שאני אספתי הרבה יותר זבל מהם, שמרתי על השטחים המוכרזים יותר מהם, מעולם לא נהגתי בשמורת טבע, ומאז החוק אני גם לא מחנה מערבית לתלולית עפר בפלמחים.
    אבל זה לא מנע מהם לקרוא לי עבריין, לאיים עלי בפה מלא ובדוחות. נדרשתי להמציא הסברים ,הרגשתי רע מאיים ופגוע.
    אחרי שנרגעו העיניינים , הפכו האנשים ממאשימים לשואלים שאלות של איך ניתן וכיצד... שואלים אותי... הגיפאי העבריין.
    אז הפנתי אותם לכאן... זה היה ניראה לי הדבר הנכון לעשות.

אחאב , אני שמח שהשרשור הזה מופץ על הדפים האלה, כך שעכשיו ביססנו את העובדות של איפה ואיך מותר לנסוע, לרכב או ללכת. בכדי שפעם הבאה כשאתם באים לצלוב גיפאים כמוני, תחשבו פעמיים.
    חשוב לי להדגיש שאני חושב שמה שבחרתם לעשות הוא יפה וחשוב, אבל יש דרכים לבצע אותו. לא באיומים , ודיבורי סרק, תצליחו.

משתמש חסום

ציטוט נכתב במקור על ידי stavamrosi צפיה בהודעה
    ...
    אז הפנתי אותם לכאן... זה היה ניראה לי הדבר הנכון לעשות.

אחאב , אני שמח שהשרשור הזה מופץ על הדפים האלה, כך שעכשיו ביססנו את העובדות של איפה ואיך מותר לנסוע, לרכב או ללכת. בכדי שפעם הבאה כשאתם באים לצלוב גיפאים כמוני, תחשבו פעמיים.
    חשוב לי להדגיש שאני חושב שמה שבחרתם לעשות הוא יפה וחשוב, אבל יש דרכים לבצע אותו. לא באיומים , ודיבורי סרק, תצליחו.
    עכשיו, בטוח שאני (לפחות) לא אעלה שיפורים/שינויים שעשיתי ברכב... יותר מידי "נשמות טובות" יהיו פה..

נראה לי שהקביעה שלך תתברר כלא מבוססת...

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. ניגנב אתמול גרנד צירוקי מנס ציונה
    על ידי יריב קלר ברוך בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 19-08-12, 09:31
  2. חנות לציוד לפחחים בראשון/נס ציונה?
    על ידי Saar בפורום אוף-טופיק
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 23-10-11, 18:47
  3. גבעת הכורכר