אחרי מכסה המנוע מגיעות הכנפיים
הייתי חדור מוטיבציה בשלב הזה מה שגרם לעבודה להיות מאוד יסודית. זה לקח כפול זמן מהמתכונן אך אני מקווה שאזכור להעריך את זה כשאסיים.
בהתחלה חשבתי שבסה"כ אצטרך להתמודד עם 2 כיפופי פח בצדדים:
![]()
אחרי סקירה יסודית הבנתי שגם החיזוק בבית הפנס מלא בחלודה מכל הכיוונים.
וכמו בכל סמוראי, גם באזור חיבור הכנפיים לתא נוסעים יש רקבונות... וגם בתושבת של המצבר...
ואם כבר מגזימים, פירקתי את הקשת של הכנפונים כדי לתקן כיפוף פח קטן ובאותה ההזדמנות להעלים את כל החלודה.
![]()
בכללי באמת שזה לא היה נורא, ראיתי כנפיים במצב גרוע הרבה יותר ואחרי מה שעברתי בקבינה הכל נראה פשוט.
אז גייסתי פועלת נוספת ויצאתי לדרך.
אז מה היה לנו?
2 טלאים בחיבור הקבינה לכנפיים.
טלאי קטן וניקוי חול לחיזוק בבית הפנס:
![]()
ניקוי חול + ממיר חלודה לכנפון ולתושבת המצבר.
יישור הכיפוף בצדדים:
לאחר ניקוי חול עשיתי שפכטל לכיפופים בצדדים:
שפכטל לבית כנפון וריתוך חזרה למקום:
צבע יסוד לסיום:
ותמונה אחרונה של הפרונט עם מכסה המנוע:
מה בהמשך?
האמת שיש כמה החלטות לקבל. הראשונה לגבי מיקום הספייר. הטנדר נועל צמיגי 235 שכרגע לא נכנסים למתקן היעודי מתחת לאמבטיה. חשבתי לבנות מתקון חדש בצד הארגז אך אני עדיין לא שלם עם המראה של זה. אחד היתרונות הוא פינוי שטח אחסון נחמד מתחת לאמבטיה ככה שאוכל לתכנן ארגז כלים או מיכל מים.
ככה זה נראה הצמיג בארגז:
אני רוצה ליצור ארגז כלים קבוע שינצל את המרווח הפנוי שבין האמבטיה למיכל הדלק. מלבד הפרקטיות זה חוסך התמודדות עם כמה רקבונות בארגז. הקנדי עשה משהו יפה:
אצטרך עזרה בבניית ארגז כזה, יש לכם כיוון? מישהו שמתעסק בזה או עצות לבניה עצמית? כמה זה מורכב שיהיה עמיד למים ועיוותים?
דבר נוסף, קשת התהפכות כן או לא? זה נראה דיי טוב על הרכב ומאפשר לקשור ציוד בארגז. יותר בטיחותי אבל מוסיף משקל לטנדר הקל. מה דעתכם?
שיפוץ הארגז והדלתות זה השלב האחרון בתחום הפחחות. לאחר מכן אני מתכנן לשלוח את הבודי לפינישים של פחחות וצביעה כללית. לא לפני שאבנה פגוש קדמי (עדיין מתלבט על בניה או שיפוץ המקורי).
אחרי הפחחות המטרה להתחיל לעבוד על רולינג שאסי שתכולל טיפול בסרנים ובכל רכבת ההנעה.
בלי קשר, מוזמנים לבקר בדף אנסטגרם חדש שפתחתי: כאן - SJ410K
עשו חיים לבנתיים!
שמרו על קשר