יפה יש לך אוטו הגייפ כמו שלי
אז ככה אצלי הגייפ יושב על קיט פרימיום 6.5 של אירון רוק עם פוקסים כולל הגה וצמיגים 33 שטח מלא (ויש עוד כמה דברים קטנים ושוליים שלא ממש עושים את ההבדל חחחחחחחחחחח)
אין בעיה של יציבות מאוד קשה בנסיעה בגלל הצמיגים
אז אם אתה מעונין להפוך את הגייפ לבהמה אמיתי זו הדרך ומניסיון אין הרבה כלים שיכולים להתמודד איתו בהצלחה
JK ארוך 2008 עם חיישני רוורס ועץ ריח.
ואפילו במצבו הסטנדרטי הוא הפך למחליף ראוי ל-WJ..
אני עם קיט הגבהה 4״ מייצבים מתנתקים נעילה אחורית קדימה יש לי ורילוק נוסע בשטח מצוין ובכביש
נשלח מה wj
תלוי מה הדרישה מהגייפ לי לא הספיק 4 אינץ וחוץ מזה אם אפשר למה לא
זה ברור שקיט של איירון רוק לונג ארם זה רמה אחרת לגמרי במיוחד שאתה משלב. זה עם סט פוקסים
נשלח מה wj
ואגב
קומבינת הורילוק שווה לתחת אין תחליף לנעילות אמיתיות וגם הטרנספר לא מציאה גדולה עדיך טרנספר חמש מצבים
וגם הסרנים הם איך לומר לא אידיאל גדול אז נישארנו עם מנוע פיצוץ (בגירסת בנזין) וצריך להחליף את הכול חוץ מהגיר חחחחחחחחחחחח
- - - Updated - - -
שזה בעצם מה שעשיתי שהבאתי אותו לאורן
עלה לליפט כמו סטישן אמריקאי
ירד מהליפט בהמהההההההה
יש מישהו פה שגם בנקום יחסים בסרנים עשה יחסים בטרנספר התקין 231 קיבל יחס יותר נמוך ובטרנספר ככה שבכביש אתה לא פוגע בכלל
נשלח מה wj
אני על WJ עם צמיגים במידה 265/65/17, שזה 31" בערך. מוגבהה 2" עם ספייסרים ובילשטיין 5100.
הבולמים מספיק ארוכים גם להגבהה של 3", ככה שבעתיד אני יכול להחליף קפיצים ולקבל עוד קצת גובה.
הרכב מספיק גבוה בשביל הצרכים שלי בלי להקריב בטיחות ונוחות בכביש. הבילשטיין מעט יותר נוקשים מהבולמים המקוריים אבל נותנים לך התנהגות כביש מעולה - הרבה פחות זווית גלגול.
את משלט 21 הוא עלה בזהירות לפני ההגבהה ובקלילות עכשיו.
אני גם ממליץ להחליף את תותבי הגומי של הקפיצים על הדרך בכל הגבהה שתעשה. הם שוקעים עם הזמן.
עלות קטנה (100 דולר בארה"ב) ואתה מרויח עוד כמעט אינץ'. אצלי בבירור היה אפשר לראות שכל תותב שקע בערך בס"מ.
כזה. שיושב בין התושבות מתכת של הקפיץ לקפיץ עצמו.
תעשה חיפוש באתר שלהם ל-jeep wj spring isolator תקבל את כל השאר.
איזה החלפת יש עליונים תחתונים קידמי ים אחוריים
נשלח מה wj
כולם - 8 סה"כ.
עומרי , היית צריך לחתוך פלסטיקה בשביל לדחוף את הצמיג ?
יש גנטים 17 שמתאימים לחלוקה של wj ?
אני יושב שמשנת 2002 מגיע עם גאנט 17
נשלח מה wj
אז לא יודע מה שכן ראיתי לא שיש גרנדים שמגיעים עם 17״
נשלח מה wj
אני 2004 עם 17
מגיע עם 17 גם אצלי
שוב דופקים את הדיזלים. ..
שמרו על קשר