פעם....אישתי חשבה שיש לי מאהבת איטלקיה, טענה שאני בוכה מתוך שנה: לא....לא....מגנטי מירלי....
ובכלל לא היה לי רכב איטלקי כבר משנת 93+-, כנראה שהנזק הפסיכולוגי הרבה יותר חמור ממה שזה נראה.
בניגוד למה שחושבים, דווקא לא היו בפיאט יותר תקלות חשמל מרכבים אחרים.
הרבה תקלות חשמל נוצרו ע"י יד אדם לא מקצועית ("בעלי מקצוע" חאפרים, בעלי רכב חובבנים וכו').
בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il
פעם....אישתי חשבה שיש לי מאהבת איטלקיה, טענה שאני בוכה מתוך שנה: לא....לא....מגנטי מירלי....
ובכלל לא היה לי רכב איטלקי כבר משנת 93+-, כנראה שהנזק הפסיכולוגי הרבה יותר חמור ממה שזה נראה.
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
הצמיגים שהורכבו לי הוזמנו במיוחד עבורי - ולכן הייתי בבעיה לעזוב, למרות שכבר הייתי בדרך לצאת. כשזה קרה הם לקחו לי מהרכב את הצמיג המפונצ'ר והמשיכו לתת לי להתייבש. בעברית - נשביתי הן מבחינה מצפונית - כי הרי הזמנתי את הצמיגים האלה והן מבחינה מעשית - כי הרזרבי ''הוחרם''.
זו סיטואציה ממש מחורבנת שבה אתה דפוק מכל הצדדים ואינך בשלב לעשות בלאגן. ואז מגיע החשבון שמראה לך עם מי עשית עסק.
וכל זה לאחר שבכלל חשבתי שאני בא לאח אחד והגעתי לשני בכלל בטעות.
היית צריך לדרוש את הצמיג הישן וללכת. מה הסיפור?
עכשו צלצל אלי אדון כחלון בכבודו ובעצמו ואיחל לי איחולים שבסופם נאמר לי ''שיש אלוהים בשמיים''. ואני מעולם לא הכחשתי את זה.
עוד מעט תקבלו הסברים כשאין הצלחה בשרות ובמחירים.
אכן כן, זה בשד' ההשכלה 7 ת"א וכיום נמצא בו "מוסך איילנד" ששיפץ את המקום שנראה כיום יפה ומודרני יותר.
בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il
F.I.A.T- Fix It Again, Toni!
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
הפעם הכמעט יחידה שבה אני לא סוגר עם מפתח מומנט זה את אומי הגלגל.
סוגר ברגש (כן, כן מכיר את כל הדיעות בנושא, כמות הגוז'ונים שפתחתי וסגרתי בלנדרוברים מאפשרת לי להיות בטוח בעצמי בנושא זה), בהצלבה כמובן, תחילה כשהגלגל באוויר, אח"כ כשנוגע ברצפה בלי יותר מדי עומס ובסוף אחרי שהג'ק ירד לגמרי, ואחרי נסיעה מוודא חיזוק (רק מוודא).
לא יודע חיים. אני לא מחליף בעל מקצוע טוב כ"כ מהר ואוכל רק להמליץ לך על שלי.
אני כבר עשור כל מה שקשור לצמיגים מגיע לצמיגי מוריס בבית עובד. אין הפתעות נקודה!
יש להם גם סניף באיזור הוד השרון.
את הרכב של אשתי גם שלחתי לאחרונה שם ואנחנו כבר מזמן גרים באזור השרון.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
אותו הדבר היה לי עם שמעון כחלון נותנים מחיר אחד בטלפון ואחרישהצמיג מורכב מוסיפים לך מעמ וסומכים על זה שכבר לא תגיד להם לפרק את הצמיגים ולהחזיר את הישנים שכבר נעלמו ממילא
גם פנצ'רייה של אחד שחבר בכמה פורומים ומציג את עצמו כמומחה לתחום פועלת באותה שיטה נלוזה.
פעם עשו לי את התרגיל של 'בדיוק נגמר/אחי לא הבנת אותי/אחי יש לי דגם דומה' וזה אחרי שהתקשרתי לוודא שיש את מה שאני צריך - ומאז האיש מוקצה בעיניי וגלגל שלי לא דרך עוד פעם בעסק שלו, ומאז החלפתי כמה וכמה סטים לכמה וכמה מכוניות שונות.
שיטת עבודה שרווחת בתחום.
רק שאלה -
בהנחה ואין לכם צורך בקבלה/חשבונית לעסק על החלפת הצמיגים,
וסיכמתם על מחיר ללא מע"מ, מדוע תעודת האחריות שמספק הצמיגאי לא מספיקה?
למה צריך חשבונית?
כלומר - אם הציע לי מחיר X ללא מע"מ וללא חשבונית, ואח"כ עם בקשת חשבונית הוא מבקש ממני מע"מ זה נראה לי הגיוני.
אם לא ביקשתי חשבונית, והוא לא ביקש להוסיף כסף לאחר שהצמיגים מורכבים אז הכל בסדר, לא?
גילוי נאות: אין לי שום קשר עם אף צמיגאי, לעולם לא אלך לצמיגי כחלון גם אם יציע בחינם, אני רק לפני החלפה ומעניין אותי מה אני צריך לבדוק לפני.
"רוכב טוב על סוס בינוני ישיג תוצאה טובה יותר מאשר רוכב בינוני על סוס טוב" מ. בן-דוד
כי את המיסים שלו הוא צריך לשלם. וגם אתה. העלמת מס הינה עבירה פלילית.
אם הוא מנסה להוריד את המע"מ, תבקש ממנו שיעביר אליך גם את ההנחה של המס הכנסה שהוא לא משלם..
תוריד עוד כמה עשרות אחוזים מהמחיר.. או במילים אחרות- לא.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
לפי דעתי יש חוקים בענייני הצגת מחיר ( כולל הצעת),
מחיר כולל מע"מ אם לא צויין אחרת,
כאשר מדובר בעסקה בין צרכן לבין עוסק, העוסק חייב להציג את המחיר הכולל: כולל מע"מ, אגרות וכל תשלומי חובה, וכן כל תשלום אחר הנלווה לרכישת אותו נכס או שירות, בלי שניתנת לצרכן אפשרות מעשית לוותר עליו במסגרת העסקה.
הפרת ההוראות הנ"ל היא עבירה פלילית.
רשת חנויות גדולה הורשעה לאחרונה בגין עבירה על חובת הסימון של המחיר הכולל, כאשר פרסמה מחיר של רהיטים, ובספרות אותיות הקטנות הוסיפה את מחיר ההובלה שאין לוותר עליה.הרשת חויבה לשלם קנס של 200,000 ₪.
שמרו על קשר