בq ובקינג זה בנוי אותו הדבר?
תודה
בq ובקינג זה בנוי אותו הדבר?
סער שלום .אין מה לפחד לרק את כרית האויר עם אתה מעוניין לשמוע צור קשר .תשלח לי את הנייד שלך והסביר לך הכל.
- - - Updated - - -
סער איפו מצאת מי שמסדר את הצופר בדרום תל אביב ?צור קשר .תשלח לי את מספר הנייד שלך והסביר לך הכל .
לא מבין אתכם
נרשם פה בדיר-בלאק שהניטים אותם אתם קודחים מיוחדים ומתוכננים לכוח קריעה מסויים בעת תאונה.
ניטים אחרים או שלא יפתחו בתאונה ולא תהיה הגנת כרית אויר או שיפתחו לא כשצריך ויסבו נזק לא פחות.
כל בוחן תאונה שישים לב לניתוח הזה גם ישלול את זכאותכם לפיצוי ויותר גרוע יכול לסבך אתכם בפלילים במקרה של נפגעים בנפש.
וכל זה כדי שחס וחלילה שלא תצטרכו לצפור מכפתור חלופי ?
עד כמה החאפריות ותרבות ה"יהיה בסדר" תשלוט?
הגזמת קצת חביבי
ממש לא חאפריות, אנשים משתפים, חושבים ובסוף כל אחד מקבל החלטה, וכבר נרשם שכנראה הרוב בוחרים בפתרון של המפסק.
עצם ההתלבטות והחשיבה יפה לכשעצמה וזה ממש לא תרבות יהיה בסדר או חפיף.
קצת אופטימיות לא תזיק
אני מבטיח לך שבלי קשר לכרית אויר הגיפ שלך ממש לא בטיחותי יחסית לכלי רכב מודרניים של אנשים בלי השריטה.
מסכים לחלוטין. הוא אפילו לא בטיחותי יחסית לג'יפים דומים לו ולא כל המערכות שלו עובדות באופן מושלם.
אם בויכוח וירטואלי עסקינן, אין לי בעיה כמובן, תמיד ניתן לעשות ריסט.
אבל במציאות, עדיין לעניות דעתי ולשיטתי זו לא עיסקה משתלמת ולמען אילו (הרוב) שהחליט ויחליט להימנע מהניתוח תגובתי זו הובאה.
חפאריות זה ממש לא הכיוון.
מה שאמרתי זה שאחרי שאפרק את אדע אם אני רוצה לבצע את זה.
אם יהיה חשש או חשד לבטיחות מן הסתם זה לא יבוצע
השד לא כזה נורא.
לא ראיתי משהו מיוחד בניטים ולעניות דעתי, הניטים לא אמורים להיקרע אלא הגומי/פלסטיק שמחזיק את הכרית במקומה.
אלו ניטים של 4.8ממ.
בקיצור, מצאתי מדריך באתר זר, מחר אשתדל לתרגם ולהעלות לכאן (בת׳רד חדש)
שלום סער !יצאה לי אתמול זמן פנויי לתקן את צופר ההגה.ורציתי לעדכן אותך שאין בעיה בכלל לקח לי בסביבות שעה וחצי וסדרתי בהצלחה מעולה את הצופר בהגה .רציתי לעלות תמונות אבל אני לא יודע איך .השמח לעזור בנושא זה !
שמרו על קשר