דריש ידידי.
- אני מתרגש מכל דבר ולוקח ללב כל דבר.
- עוד לא "פגשתי" מישהו שיכול לעצבן אותי ברשת.
- אני יכול ומוכן לדבר על כל אחד וכל דבר ולהגיד מה שבאמת אני חושב.
- אני אף פעם לא מתנשא. מזלזל קצת - אולי. עוקץ הרבה - הרבה, אבל לא מתנשא או במילים אחרות אני אגיד שאתה מדבר שטויות אבל לא שהדעה שלך לא נחשבת ולא זכאית ל.. זילזול מצידי ואני גם אסביר לך למה... לא מתנשא.
- אתה נשמע לי בן אדם מוכשר מאוד ואינטילגנטי מאוד ומלא סתירות.. ניגע בזה מיד...
- נראה לי שעדיין לא "מצאת את עצמך" וזה קצת חבל... גם לך, ככה זה נשמע לי.
- מתחילים...
- אה, כן - אני אף פעם לא מסיק טעות...
עכשיו מתחילים.. בקטנה:
אתה נגד "השיטה" אבל עדיין לומד באוניברסיטה ודואג "להוציא" תארים (גם אם זה לוקח לך הרבה זמן = "עוד לא מצאת את עצמך").
אתה מכוון גבוה אבל "מבין" את אלה שלא.
אתה חיי בעושר אבל מקנא באלה שאין להם הרבה ומאושרים.
אתה מקנא בפשטות ובאושר של "האנשים הפשוטים" (אם כבר מדברים על התנשאות..) אבל כך אני מנחש, לא היית יכול לחיות איתם יותר מידי זמן - לא מאתגרים אותך מספיק..
אתה "מורד" אבל מספר שאת הכיוון בחיים קיבלת דווקא בצבא.
אתה רואה את הישראלים בעין לא כ"כ טובה, לכל הפחות בנוגע לאורח החיים אבל כך נראה לי, משתמש בכל מה שלמדת והיפנמת=בישראליות שלך, על מנת להצליח בחיים.
ואני בהחלט "רואה ושומע" שאתה די מבסוט מההצלחה שלך אבל אתה עדיין לא רגוע איתה.
אתה יודע מה, לא לעניין ככה להמשיך פה, בפורום הזה אבל אם הייתי מדבר איתך באמת, אני בטוח שהיינו, ביחד, מגיעים ל"ממה אתה בורח וממה אתה מפחד ומה מניע אותך ולמה אתה מקנא בחיים פשוטים (ללא שאיפות וללא "צרות") ו..." ...
אבל עזוב אותך משטויות...
זה לא כמו הויכוח שלי עם בועז, על אפל ואנדרואיד - פה אין צודק (אני) וטועה (בועז)..
הדעה שלך טובה כמו דעה של כל אחד אחר וזה מזיז את השירשור הזה קדימה וזה אחלה.
ובן...
מה נהיה?
באת להוציא לכולם את העיניים ולאכול לנו את הלב?
מה קרה? סתם מלצריות כבר לא מספיק? רק כוכבות פורנו?
והרמיזות האלה שתוך 8 ימים אתה גומר בניין וגם מוציא לו טופס 4... ככה לא יפה, לדרוך על יבלות של ישראלים, שלוקח להם 22 חודשים להוציא רשיון בנייה לתוספת של 14 מטר רבוע לחדר על הגג...
מזל שאני לא מעשן, אחרת הסיפור עם הסיגרים היה ממש גומר אותי..
שלח תמונות מהאירוע...
רק תודיע לפני שאתה מעלה... לפעמים הגמדים נכנסים לאתר של דיסני מהמחשב שלי...
שמרו על קשר