Close
Page 54 of 68 FirstFirst ... 434445152535455565764 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 1351
    חבר רשום tzagi's Avatar

Default תגובה: החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...

Quote Originally Posted by Bentsi View Post
    אני אגיע אלייך השנה, אגיע במסווה של משקיע זר. 😃

Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk
    עזוב, עדיף קנטקי. אותו אפקט ועולה רק $100 הלוך ושוב....האוכל גם גרוע באותה מידה.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
    פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)

ג'ו יש להם קנטקי פרייד צ'יקן עדייף על פייש אנד צ'יפס מצד שיני יש לאנגלים
    בקיצור עדיף סטייק .

עידו

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

חבר רשום tzagi's Avatar

באזור המדובד, צפון קנטקי - דרום אוהיו מה שהולך בשוק זה צ'ילי, אבל בניגוד ל צ'ילי מסורתי מערבי זה מפוצץ בשוקולד וקינמון, הומצא ע'י איזה יווני מפגר בשנות ה30, בדרך כלל הדפוקים שם שמים את החרא הזה על ספגטי....אין צומת שלא תמצא צ'לו ג'ינט כמו שלא תמצא צומת בלי דוכן פלאפל בארה'ק..
    בכול מקרה אני אישית נמנע משוקולד, קינמון, אוכל ספוג בשמן, כמו פיש&צ'יפס, ולכן.....

פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)

לפני כשבוע וקצת עצרתי באמצע היום באיזו מסעדה מקסיקנית איכותית, ראיתי בתפריט עוף בשוקולד והזמנתי.
    הופתעתי, מנה מאוד מעניינת של חזה עוף בשוקולד מריר... מה שכן למחרת הייתי בנוהל "יציאת חירום".

חבר רשום tzagi's Avatar

Quote Originally Posted by Bentsi View Post
    לפני כשבוע וקצת עצרתי באמצע היום באיזו מסעדה מקסיקנית איכותית, ראיתי בתפריט עוף בשוקולד והזמנתי.
    הופתעתי, מנה מאוד מעניינת של חזה עוף בשוקולד מריר... מה שכן למחרת הייתי בנוהל "יציאת חירום".

אתה בואלי?

בנצי זה קינוח , קודם צריך מנה עיקרית , ואז זה מסדר גם את היציאות

עידו

Quote Originally Posted by עידו לוריה View Post
    בנצי זה קינוח
    עידו

איפה אכלת ״בנצי״ לקינוח...?

אני בתור קינוח נשמע רע מאוד, אלא אם כן מישהו נהנה להוציא שערות מהשיניים.

וזה לא היה קינוח, זאת הייתה מנה ענקית שהגיעה עם אורז וסלט בצד.

אני כרגע בeast bay ליד סן פרנסיסקו.

בועז נגשת כבר למבחני לשכת עורכי הדין
    חוץ מזה יש לך הרבה עבודה אז אתה מבזבז את הזמן על הפורום... לדבר עם אישתך ?

עידו

אני יודע כמה אתם אוהבים את זה.
    מה שלא רואים בתמונה זה את הבסיס לעמודי הבטון שנחפרו מתחת לחגורה, בערך שלושה מטרים עומק, אחד הדברים הכי מעצבנים כשעושים foundation.

Default החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...

Quote Originally Posted by עידו לוריה View Post
    בועז נגשת כבר למבחני לשכת עורכי הדין
    חוץ מזה יש לך הרבה עבודה אז אתה מבזבז את הזמן על הפורום... לדבר עם אישתך ?

עידו

אצלך עוד מעט...
    רק משקה את הבטון.

בוודקה ?

עידו

חבר רשום Derish's Avatar

Quote Originally Posted by tzagi View Post
    עזוב, עדיף קנטקי. אותו אפקט ועולה רק $100 הלוך ושוב....האוכל גם גרוע באותה מידה.

יצא לי לנסוע לא מעט באזור המדובר, הטבע באמת מזכיר קצת את יורקשייר. כל השאר לא בכיוון, אבל עזוב, לא אהרוס לך את הסטריאוטיפ.

חבר רשום אביעד פ.'s Avatar

מר ברנרד היקר,
    הנה הגיעה לה שוב העונה האהובה עליך...
    והשרשור הזה חוגג כמעט שנה. אז נראה לי שזה זמן מעולה להמשיך לכתוב במרץ. לפי דעתי אתה חייב לנו עוד כמה סיפורים....

אביעד פארן.

חבר רשום tzagi's Avatar

הוא עסוק בלשרוף סטייקים משובחים. וחוץ מזה....

חבר רשום tzagi's Avatar

Quote Originally Posted by Derish View Post
    יצא לי לנסוע לא מעט באזור המדובר, הטבע באמת מזכיר קצת את יורקשייר. כל השאר לא בכיוון, אבל עזוב, לא אהרוס לך את הסטריאוטיפ.
    יקירי,
    ראשית אודיע לך שאני מסתדר עם אנגלים יופי. יש פה קחילה לא קטנה ואני מכיר מספר מהם, מעניין שלכולם יש מחנה משותף והם שונאים את ארץ המולד ומעדיפים להתאבד מלחזור...מזכירים לי רוסים, שאל רוסי אמריקאי מתי הוא חוזר ותקבל את כול הקללות ברצף.
    יש בזה משהו.

משתמש חסום

Quote Originally Posted by אביעד פ. View Post
    מר ברנרד היקר,
    הנה הגיעה לה שוב העונה האהובה עליך...
    והשרשור הזה חוגג כמעט שנה. אז נראה לי שזה זמן מעולה להמשיך לכתוב במרץ. לפי דעתי אתה חייב לנו עוד כמה סיפורים....
    צודק... חלקית.

בחודש וחצי האחרונים היה עמוס והיו הרבה ביקורים.

• החבר שלי (עוד מהגן) הגיע לחודש וחצי. בערך שבוע פה, אח"כ שלושה שבועות במיזורי/איוווה/נוואדה/קולורדו ובסוף עוד 4 ימים אצלי.
    • החבר של הגמד (הגמד כבר בן 17. עבר טסט סופסוף... התחלתי שוב לחפש לו אוטו אבל אני קמצן... במיוחד אחרי שראיתי שאפשר לקנות צ'ירוקי 2001 בפחות מאלף דולר... גרוטאה אבל נוסע ובסיס נהדר לפרוייקטים נוסח יריב) הגיע מגבעתיים, לעשרה ימים.
    • זוג חברים, שטיילו בארה"ב, קפצו ליומיים שלושה... עם 3 הגמדות שלהם (14, 16 ו-18).
    • חבר שלי מהיחידה, הגיע לטיול של 4 שבועות, אז קפצתי ליומיים לחבר המשותף בפלורידה, לפגוש אותו... וניפגש שוב בשבוע הבא, כשהוא מישראל יגיע לניו יורק, לפינאל'ה של הטיול (אני הייתי מבלה את כל השלושה שבועות בניו יורק... ולא היה מספיק).
    • בין לבין, הגמדות היו בחופש (בחגים היהודים... איזה מעיק).
    • התחלתי לסדר את הגראג', שבחורף אוכל לעבוד בפנים על הקורבט ועל האופנוע.. זה כולל לדסר את ה"ביקתה" ליד הבריכה, שתכיל את כל ציוד הגננות, שתופס ימבה מקום בגראג'.
    • אתמול הגיע חבר נוסף (מהעבודה הקודמת של SHMBO) ולכן נאלצתי לפספס את ההזדמנות האחרונה לבקר בהרשי, בכנס המכוניות השנתי... בין הגדולים בארה"ב.

וכן.
    התחילה עונת השלכת המאוסה(כמו שכבר הזכרתי) אבל מה שלא הזכרתי זה שממש בתחילת השלכת יש את עונת ה... בלוטים.
    עוד מכה, שלא מבין איך הקב"ה חסך מהמצרים הצוררים.
    היערות פה מורכבים מהרבה אלונים ובתקופה הזו הם משחררים/"יורים" את הבלוטים שלהם - כמויות בלתי נתפסות.
    החרא הזה כבד וקשה כמו כדורי רובה מוסקאט. כל היום וכל הלילה שומעים "יריות" כשהם פוגעים בגג הבית ומשם מתגלגלים לחצר (ויש גם כאלה שעוצרים במרזבים ו.. ההמשך די ברור).
    הם גם נופלים על המכוניות ובכלל עושים רעש ונזק - לי כבר סדקו קצת את הזכוכית הקדמית בפורד ובמיצוביי של SHMBO יש "פגיעות כדורים" על מכסה המנוע והגג.
    בנוסף לזה, הם מתגלגלים לתוך המריכה, סותמים את הרובוט שמנקה את התחתית ומזהמים את הקרקעית בכתמים וליכלוך ו... צריך לנקות הכל.
    וזה לא נגמר בזה - הכי גרוע... הם ממלאים את הדשא!
    קטסטרופה. לא פחות...
    אתה הולך על הדשא ומרגיש שאתה צועד על שביל חלוקי נחל. ממש כך.
    וחייבים לנקות/לפנות את זה, אחרת הם מתחפרים באדמה (ואז קשה הרבה יותר להוציא אותם) ובתחילת האביב (אשכרה יש פה עונה כזו... ממש כמו בספרי הטבע/עונות השנה ביסודי), במקום דשא, יש לך מטע אלונים שהחלו לנבוט מתחת לשלג.. סיוט להוציא.
    כבר ניקיתי/הוצאתי 7 פחים ענקיים (גודל של פחי המחזור הכחולים בארץ) החוצה (אוספים את זה בכל יום שני בבוקר) ו... היד עדיין נטוייה.. של העצים. אני כבר מיואש.
    והסנאים הדביליים האלה, שלדעתי ההצדקה היחידה לא לירות בהם, היא שהם אוספים את הבלוטים (הם גם קוברים אותם באדמה אבל בגלל שהחורף פה לא כמו באלסקה, אם לא ממש אוגרים אלא מפצחים ואוכלים... אוכלים רק חלק אבל זה מספיק להרוס את הבלוט, כך שהוא לא נובט... מכסחת הדשא כבר מתמודדת עם השאריות), לא מצליחים בכלל להתמודד עם הכמויות האדירות של הבלוטים.
    יש לי עוד פח אחד בחוץ... מהניקוי של אתמול (העבדתי את הגמד... אחרי חצי שעה הוא נעלם והייתי צריך להמשיך לבד).
    והשלכת עדיין לא ממש החלה..

בקיצור... הרבה "קורה".
    החיים פה לא כ"כ פשוטים, כמו שממשיכה לרמוז כותרת השירשור.
    ממש, כמעט, מכניס לפרופורציות את כל ה"מצב" בארץ וכל הפיגועים וה"מחבלים לרגע" והחשש שבתקיפה/תגובה הבאה, פגז/מל"ט שלנו יפגע באיזה רוסי, שנופש בסוריה ואז בכלל תהיה לנו קטסטרופה...
    לא פשוט פה, בגולה... בכלל לא פשוט.

משתמש חסום

ועוד כמה "לו"זים" ששכחתי... רק שתראו כמה קשה פה..

• ב-28, אני נוסע לניוארק, לאסוף חבר, שהחליט לנפוש קצת מהויכוחים הדביליים אם הוא צריך להיות מפוקח ע"י "נציב תלונות" או שמספיק שבימ"ש מעביר עליו ביקורת בנוסח "אשם/זכאי".. יהיה אצלי כמה ימים ואז ייצא לסבול בניו יורק (בחור גאון... כולם שמעו עליו.. בטובתו ושלא בטובתו)... למד כמעט שנתיים בניו יורק ועוד איזה שנה ומשהו ב-L.A... על חשבונכם. אבל "שילם" בריבית דריבית וכן... יש לו פנסיה תקציבית אבל אני בטוח לחלוטין שבועז לא ירצה להחליף איתו מקומות..
    • וב-3, בערך, אני טס ליומיים לווגאס, לראות מכוניות (ובמיוחד חלפים) ואת ג'ו ועוד כמה חברים מפה.. ובטח גם SHMBO תהיה גם... אח"כ אספר למה... חלק מהחובות שאביעד הזכיר.
    • ושבוע אח"כ, SHMBO רוצה לגרור את כל המשפחה ליפן... אני מתנגד נמרצות (הם גם מכוערים וגם רובוטיים וגם... נוסעים בצד הלא נכון של הכביש... קוקיות. אבל יש להם בשר מעולה.. הטוב שניתן לקנות COBE).
    • ובדצמבר מגיעה אמא של SHMBO עם בעלה... SHMBO כבר שכרה לשבוע ומשהו איזו וילה ב-L.A. (במאליבו) ויש כרטיסי טיסה לכולם... חוץ ממני. לא יודע למה, שבוע שלם עם המחתניסת'ה באותו בית (ואח"כ היא עוד נשארת אצלינו לשבוע ומשהו..), לא כ"כ קוסם לי... אמרתי שאני אקנה כרטיס "מהיום להיום" ואצטרף ליום-יומיים...
    • ומתישהו באותו זמן, אצטרך לטוס שוב לפלורידה, לאותו חבר שיצא לפנסיה שם (כמו כל היהודים העשירים) ופתאום גילה (כמו כל היהודים העשירים שם) שהוא חי בבית זקנים ענק ומשעמם לו (הוא היה סגן שריף בניו יורק - השריף פה, בארה"ב, הוא מעל המשטרה.. משטרה זה "עירונית" ושריף זה "מחוזי"... יענו "אחראי " על כמה משטרות במחוז שלו) ואין לו אקשן והביקור האחרון שלי (לפני שבוע וחצי) היה קצר מידי ורק הזכיר לו ש... אני לא מגיע אליו מספיק. הוא בכלל סיפור מעניין. יש לו אוסף של כלי נשק, שג'ו היה מוריק מקנאה אם היה רואה - יש לו 3 כספות נשק בגודל מלא (כל אחת כמו מקרר SBS - מוכרים פה כספות יעודיות לנשק), כולל רובי צלפים, אקדחי צליפה מותאמים לסוגי תחרות שונים, רובים ואקדחים "collectible" (מאות אלפי דולרים בסה"כ), כל כלי הנשק שהיו לו "בשירות", כלי נשק שקיבל כמזכרות, מאות חלקים (צייניי לייזר (נראים ולא נראים), טלסקופים, נרתיקים מיוחדים ו... התעייפתי... מלראות ומלכתוב). הסברתי לו שכבר ראיתי והשתמשתי בכל כלי הנשק שארצה לראות/להשתמש ו... לא מעניין... נעלב. אמר שאני כמו הכושי בבית הלבן. במהלך הביקור שלי בפלורידה, עוד ילד מפגר ירה בכמה ילדים בביה"ס.... ישר החבר בכה שעכשיו בטוח יקחו להם את הזכות לנשק... ראבק!!! יש לך ארסנל שמספיק לדע"ש לשבועיים לחימה (כל התחמושת, מ-0.22 ו-5.56 ועד 0.5, של נשר המדבר שלו, נמצא בגראג'... עשרות אלפי כדורים!! אבלמסודר יותר יפה מבנשקיות שראיתי בחיי), ואתה מילל שיקחו לך? צריכים לקחת לך, יא מפגר!!!
    • ומתישהו אני צריך לקפוץ לאמא, בארץ... ולראות את הריינג' הנכה שלי... מתפרק מחוסר תנועה..

ושכחתי לספר שבמהלך היומיים שהייתי שם, ישב לי על המצפון שאני לא חוזר הביתה עם האופנוע שלו (17 שעות... דוך!) - הארלי ROAD KING 2008 עם המון תוספות (מנוע מוגדל, למשל) וגם נותן/מעמיס את כל הציוד שלו (ארון שלם של מעילי עור וחליפות גשם וציוד אלקטרוני משטרתי של האופנוע (משטרתי) וקסדות והכל הארלי מקורי - עשרות אלפי דולרים) ושיהיה לי על המצפון, שהאופנוע יושב ורק מחכה לי..

אה..
    וחבר שלי, מרמלה, שאל "זה באמת המחיר לגאלון? $1.73, זה אמיתי?"
    אז זהו, שכן. אמיתי.
    למרות שלמחרת המחיר "קפץ" ל- $1.79... נבלות.

כן.. קשה פה.
    Last edited by Bernard; 11-10-15 at 18:36. Reason: הוספת נתונים לעניין אוסף הנשק של החבר

Default החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...

בתחילת הסתיו תפרוס רשתות מתחת לעצים ותאסוף איתם את השלכת שתנשור עליהן מעצמה...

אם אני מבין נכון, אתה לבד בבית כמעט כל יום אז למה שלא תיקח איזה עוזר היספאני שיעשה את כל המלאכות האלו בזמן שאתה יושב על כוס קפה ומתלונן כמה קשה לך...

חבר רשום shachar's Avatar

כי יצא שהוא מכין קפה וסנדויץ להיספני ובזמן שההיספני נח הוא עובד.

באיזה שלב ההיספני ירגיש שבעל הבית משקיע ואז אולי יעזור לו.
    ראה סיפור השיפוץ.....

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    110TD5
    Festina lente

Page 54 of 68 FirstFirst ... 434445152535455565764 ... LastLast