וואללה, חיים - אין כמוך!
איזה מרץ. הלוואי עלי.
רק בריאות.
ההסבר של דרור לגבי החוואי האוסטרלי מתאים לי כמו כפפה.
כמה מכל הג'יפאים כאן עושה יותר מ-''4 ימים בנגב בשנה''.......פסח,סוכות והמון ימים ושבתות חניה על המדרכה ממול.
מי שעושה 50 או 60 טיולים לשנה ושורף 25,000 ק''מ רק בסופי שבוע, היה מדבר כאן אחרת לגמרי. ג'יפ שדורש יותר מרבע שעה כדי להכין אותו למסע של 500 ק''מ בנגב אינו מתאים לי,ואת התנאים הכי מפנקים יש לי בו כשהם זמינים בכל רגע. אמנם לא בנסיעה עצמה - לדעתכם,- (אני לא סובל מהספרטניות שלו ) אך כל עצירה היא מושלמת בתנאי שטח. קפה או פופקורן עם שולחן וכורסאות - אני מכין בארבע דקות. אני ישן על מיטה זוגית בחדרון מרווח ,הרבה יותר טוב בשטח מאשר בבית, - ויש לי בית של 400 מ''ר. הציליה הסעודית שלי נפתחת בעשר דקות ובשטח של 40 מ''ר עם תנאים של שייך בדווי. מחצלות,כריות,מזרונים בירות קרות,ואש מחממת בחורף. ברכב יש מטבח עם כירת בישול ומצרכי מזון שיכול להזין חצי תריסר אנשים תוך 20 דקות. אין דבר כזה שאני הולך לישון בלי מקלחת חמה,כשיש עלי 150 ליטר מים שמאפשרים 6 מקלחות יומיות מלאות לאורך כל השבוע.והכל בזכות הג'יפ הישן המטרטר והמעשן שבנוי הכי נכון שאפשר ושבבטחון מלא יחזיר אותי לצביליזציה. את כל זה לא תמצאו ברכב של מיליון שקל שיצא היום מהחנות, כי לבנות אותו נכון דרושות 5 שנים - באם הרכב שרכשת מתאים בכלל להשקעה הזו.
זה המבחן האמיתי לרכב שטח מבחינתי, וממש לא הקפיץ המרכך שבישבן שלי - או כרית האוויר.........
דרך אגב- לכל הדואגים - קניתי השבוע שטיח פרסי להנחה על שלושת המושבים הקדמיים - לריכוך הישבן. יקח חודש להתאים אותו למושבים. לא צוחק......
99% מעוכרי-הדין מוציאים שם רע לכל היתר.
וואללה, חיים - אין כמוך!
איזה מרץ. הלוואי עלי.
רק בריאות.
לא היה אמור להיות ניתוח של אסף לדוחות?
שמן נחשים או לא שמן נחשים?
השרשור הזה לקח אותנו לכל מקום מלבד למקום שאליו היה צריך ללכת וזו הכרעה חד משמעית.
עוד יומיומיים גם הנאצים יעלו פה.
לפני כשנה וחצי היתה לי הזדמנות לקנות 73.
זה היה הפעם הראשונה שנהגתי על הכלי.
זו גם היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו לעומק (מבחינת מכלולים מנוע וכו)
מה אגיד.. יש הרבה הרבה ברזל ברכב הזה.
מנוע דיזל 6 טורי זו חתיכת מפלצת ! יותר גדול משמעותית מה 4 ליטר של הסופה (שגם לו כזכור יש 6 צילינדרים בטור)
סרנים קצת יותר גדולים מדנה 44 גיר וטרנספר מפלצתיים, הכול גדול מוצק ומברזל...
שילדה גדולה מאוד (משהו בסגנון דיפנדר למי שמכיר)
בקיצור לא מפתיע שהרכב הזה עושה אחד לשש. להזיז כל כך הרבה ברזל צריך הרבה כוח.
מבחינת נסיעה.. טרקטור פשוט כך. מרעיש, הגה חסר רגישות וכל מה שאנחנו מכירים ואוהבים בסיקס.
כמובן שקשה וקופצני..
למה לא קניתי ? זה אמור היה להיות הרכב היום יומי שלי, וכנראה שאני כבר זקן מדי לנסוע יום יום בטרקטור
רכס היית ונשארת ענק, אני מת על איך שאתה שם כל דבר במספרים... רק דבר אחד לא מסתדר - 150 ליטר לחלק ל 6 מקלחות ביום כפול 7 ימים בשבוע יוצא 3.5 ליטר למקלחת - זה כולל חפיפה?
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
נמרוד...
אתה לא לומד שום דבר נכון ???
היית ונשארת מהנדס טכניוני מרובע שרק חושב במספרים כל היום, גועל נפש !
לא כל דבר נמדד במספרים, ואל תבלבל אותנו עם עובדות !!!
לחיים יש הרגשה שהוא יכול לעשות 6 מקלחות (לצורך הענין יכול להיות גם 8, מה זה משנה)
מה אתה בא ומתחיל לספור לו ?
תלמד להבדיל בין העולם ההנדסי המדויק לבין העולם הרגשי.
אסור לבלבל בין שניהם
6 מקלחות ביום, זה מה מעניין
קופסה מאלומניום עם מגנט שחוסכת דלק ועוצרת עישון- זה לא מעניין
מנוע שמעשן כמו קטר אבל אין בו כול פגם וככה זה צריך להיות-זה לא מעניין
אני מרגיש בביזארו לנד (תעשו חיפוש) איפה הכול הפוך. עשו טובה ותעצרו את העולם, אני רוצה לרדת
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
מהנדסים יקרים, תסלחו לי כולכם אבל אתם מברברים את עצמכם לדעת.
האמינות שלכם מתחילה להישחק...
מה כל כך מסובך ? כל מקלחת צורכת 6 עד 7 ליטר מים. 6 מקלחות זה כ- 40 ליטר אולי 50 אם מתפרעים. יש עוד 100 ליטר לשטיפת כלים, שטיפת ירקות וחלוקת מים להולכי רגל על חוצה ישראל.
99% מעוכרי-הדין מוציאים שם רע לכל היתר.
אחרי שעניין המקלחות התבהר,
אפשר לחזור לאלג'קס.
בועז, הנוק-אאוט כבר ניתן.
מבחינתי מי שמייצר ומוכר מוצר שתיאורתית אינו יכול לעבוד, אשם (בפרסום מטעה לכל הפחות), אלא אם יוכח אחרת מעבר לכל ספק.
מה שלכאורה אמור להיות קל - אם טענת בפרסום שזה חוסך דלק ומשפר ביצועים - בבקשה, בצע ניסוי מעבדה מבוקר ושתף בתוצאות. אתה, המוכר, צריך לממן ולבצע את הניסוי, לא הלקוחות הפוטנציאלים או עיתונות או אתר אינטרנט כזה או אחר.
ראינו בינתיים שני ניסויים על המוצר הזה, שניהם מראים שהמוצר לא עושה דבר, מה שלא מפתיע כי אין מאחורי המוצר שום הגיון מדעי.
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
אני ראיתי ניתוח מקצועי אחד שעשה אסף על הבדיקה של בן גוריון.
מאז הועברו לאסף עוד ערמת בדיקות ומסמכים שאנחנו מחכים שינותחו בצורה מדעית.
שוב, אני באופן אישי בדיעה שלך אבל בשביל לקעקע מוצר זה ואחרים אסור להתפתות לירידות אישיות וצחוקים כלליים אלא לניתוח מדעי קר וקצר שלא ישאיר מקום להסתתר אחריו...
אתה רוצה ניתוח מדעי קצר של מה שנכתב עד עכשיו? בבקשה.
1. לפי כל תיאוריה מדעית מקובלת, המוצר הזה לא אמור לעשות כלום.
1. דו"ח ניסוי שבוצע בשנת 2006 באוניברסיטת בן גוריון נלקח מאתר היצרן והוצג בתגובה #82 .אני ניתחתי את התוצאותבתגובה #85. מסקנה - לא עושה כלום.
2. ניסוי שני נותח על ידי אסף בתגובה #99 .מסקנה - לא עושה כלום.
שני הניסויים המבוקרים היחידים שהוצגו, מאששים את התיאוריה - שזה לא עושה כלום.
זה מה שהיה בדיון הזה. כל השאר תחושות, כיף וצחוקים.
למה לא עושה ... היצרון מתעשר מזה זה נקרא לא עושה ?
עידו
אני עם נמרוד.
מה עוד יש להגיד על המוצר?
יותר מעניין בלעדיו... התחיל את השירשור, ראינו מה (לא) שווה, עשה את שלו.. ביי-ביי...
שמרו על קשר