יאללה ברנרד, פתח לנו שרשור חדש במקום המילקי.
יאללה ברנרד, פתח לנו שרשור חדש במקום המילקי.
כמה קש אפשר לייבא מחו''ל ??? כנראה אין-סופי. הבן אדם לא עובד לפעמים ???
99% מעוכרי-הדין מוציאים שם רע לכל היתר.
רב פעלים... גם עובד חיים, גם עובד...![]()
בושה... פנסיונר שעובד... אין צדק בעולם.
לא עובד מספיק. חבל.
---
הלכתי לבדוק בפרטי המשתמש... לרגע נחרדתי שחיים רכס זה... SHMBO... נשמע אותו הדבר
חיים, למה להתרגז...
אני לא אשם שהמוצר הזה לא עושה כלום... חוץמלעשות לך הרגשה טובה..
ואתה יודע מה - זה גם משהו... שווה הכל.
מה איכפת לך מדוחות של קצינים ומדענים...
הרגשה טובה=כל גרוש. הכי החשוב..
ברנרד, אני מבין שסיימת לשפץ את החירבה....
גם אם היו דוחות מ"קציני רכב" "רציניים"
האם מישהו מצפה מאחד כזה להגיד את האמת? "אני מה זה דפוק, ביזבזתי אלפי דולרים על מוצר שלא עושה כלום"
איך זה יראה לממונים עליו?
כמובן שישחקו עם המספרים להראות שיש חיסכון של X% וזה ממש לא קשה. מי שחושב אחרת...הוא תמים במקרה הטוב.
וחיים עם כול הכבוד מסרב להבין כי הוא לא רוצה להבין, אולי הוא יבין דרך הכיס כשהמשאבה תמות אבל גם אז הוא יאשים את זה על גורם אחר כמו דלק מדולל, משפץ שעשה עבודה חרא או מי יודע מה, שיהיה לו בהצלחה.
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
לא. לא גמרתי עם החירב'ה... היו/יש עיכובים.. כמו קפיצה לארץ ל-4 ימים..
אבל לעניין של חיים..
לא ברור לי מה הציפייה חסרת המנוחה ל"דוחות ציי הרכב". הרי כבר אמרו לו, שהפכו הזה, בחיי הרכב, הוא רק חלק מ"החבילה", שכוללת פילטרים ועוד כל מיני טופינים.
איך הוא רוצה להפריד את משמעות הפטנט הזה, בתוצאות שיקבל...
כאילו, נדמה לי שהאחרון שהוציא מים מהסלע, היה משה ומאז לא היו כאלו התפתחויות - את המתנחל היהודי שהלך על המים בכינרת, אני לא סופר... לא יודע למה, נשמע לי סתם מעשייה מצוצה מהאצבע..
אבל איך היו אומרים הסנהדרין: "בלי האמונה, צאס"ק לא היתה אוכלת אותה..."
אכן אמונה עוורת זה עסק בעייתי, ככה גם הופכים מים ליין, הולכים על מים, שוחטים את האינפדל ומשתטחים על קברי מגנטים.
לפעמים אני מקנא בהם, כמה פשוט להתעלם ממדע ועובדות ולהאמין בצורה כזאת. לעולם לא הצלחתי לעשות את זה.
פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)
אין לי בעיה שאתם כפופים ל''מדע''. אני כפוף לעובדות. ועובדה שאין לי עשן ברכב וצריכת הדלק משופרת. תגידו שאני עיוור,תגידו שזה פלצבו,תגידו שעם פלייר מכופפים צינור דלק..... תגידו שזו הרגשה,תגידו שזה קברות צדיקים - אני משלם פחות לדלק ואין לי עשן. דברו בעובדות .
אפשר להעלות את הדוחו''ת של קציני הרכב השקרנים ???
רכס, למה שלא תתקין צינור נשלט שעוקף את שמן הנחשים? ככה תוכל להשוות בתנאי טמפרטורה דומים. תעיף מבט במראה ותשווה.
על תשכח שעכשו המזג האוויר אידאלי לצריכת דלק, זה פרמטר הרבה יותר משפיע מאשר איכות ומצב מנוע ספציפי.
בואו לקירקס הגדול של מאמי .... שבכים מורשה חנינה ובכלל בתרגילי חיסול למתנדבים מהקהל!
אני לא מבין איך אסף נכנס לסיפור הזה ולמה הוא צריך להעלות את הדוחות, ולמה הוא מפיל את זה עלי...
אז בבקשה,
אלו החומרים שאסף קיבל מחברת טכנו-ים. ואם יש עוד חומרים אנא יעלו אותם בעצמם, או דרך חיים רכס או מי מ"סוכניהם" כדי שלא תהיה עילה להאשמת מישהו בהסתרת מידע.
עכשיו שהבמה ניתנה במלואה - אני לא חושב שמישהו יכול לבוא בטענות - אנא, מי שמצדד במוצר, ומוצא באחד או יותר מהחומרים האלו חיזוק לטענותיו - הצבע על המסמך הספציפי, וננתח אותו ביחד. אחד אחד. אין מגבלת נתונים על השרת והזמן לא לוחץ.
ואת כל מה שלא קשור - אנא מכם קחו למקום אחר כדי לא לפגוע ברצף הדיון.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
בבקשה - רענן, ג'ו, ברנרד, והשאר - תקראו בשקט.
תנו למצדדי המוצר לקרוא גם בשקט, לבחור את המסמכים שמהווים לדעתם הוכחה חזקה ליעילות המוצר, ושהם יציגו אותם - אחד אחד, מסמך אחד בפוסט - ורק אז המתנגדים יגיבו.
תזכרו - חובת ההוכחה שזה עובד היא על מי שמוכר את זה, ולא להיפך!
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
נמרוד אתה טועה, למוכרי המוצר אין חובת הוכחה, זה לא מטריד אותם להוכיח שזה עובד או לא, תמיד יהיו הטיפשים שישבעו בקברי אבותיהם ונשמת בניהם הבכורים שזה עובד ויעיל ויעשו את העבודה עבורם. היום מי ש"צודק" ו"עובדתי" זה מי שצועק הכי הרבה.
אין גבול לחלל ולטפשות האדם, בקשר לחלל אני לא בטוח (ציטוט לא שלי). אני מפתח את הרעיון לזה שאין גבול לטפשות בה מוכן האדם להאמין. מה שמפליא אותי זו האמונה העיוורת שבה רכס מגן על המוצר הזה. זה כבר מתחיל להראות כמו איזה תרגיל יחצני של ג'יפולוג. חחח
נמרוד, תודה
אבל באמת!תנו ניתוח! למשל לסטיית תקן בין החודשים, לראות באם יש שוני לפני או אחרי...מובהקות או איך שקוראים לזה סטטיסטיקאים
לא בטוח שזה נכון בשליפה...ט.ל.ח
2.34 2.37 2.33 1.94 2.38 2.19 2.2 1.67 2.26 2.46 2.15 1.935 2.48 2.27 2.04 2.19 2.43 2.57 2.39 1.86 8.44% 15.04% 14.02% 18.68%
בדיון הזה אפשר להגיע להכרעה ולדעתי כך יהיה עם קצת סבלנות והתמקדות המטרה.
תנו למהנדסינו ״להרוג״ פעם אחת נחש בצורה סופית.
אמנם בשנים האחרונות צהל הרגיל אותנו שאין הכרעה אבל פה תהיה
שמרו על קשר