נשמע הגיוני.. אני יעשה סעבוב על בנזין ומקווה לא להתמכר : )
כמה עולה לעשות מקיף לפג'רו??
אני מציע לך לעשות סיבוב על שלי ,רכב מעל הממוצע בנתונים יחסית לשנתון,שתהיה לך אינדיקציה.
אם מעניין אותך פנה ב ה"פ.
ושוב אם בא לך רק ידני, אז לך על זה.
בענין ביטוח מקיף - אני לא הצלחתי למצוא מישהו שיסכים לבטח את שלי. 98 ארוך אוט'.
ואתה מוזמן לסיבוב בשמחה.
אומנם לא ידני וקצר אבל אותו מנוע
רק להוסיף קצת מידע בעניין צריכת דלק (וסולר)
כמעט שנתיים עם פג'רו דיזל ידני ארוך 2500 (ש"שיחקו" לו קצת במשאבת סולר כדי לסחוט עוד קצת כ"ס), רוב הנסיעות הנסיעות עירוניות וחישוב צריכת דלק בכל תדלוק, עשה בממוצע 1 ל-7 עד 7.5 קמ"ל. בנסיעות בין עירוניות אפשר היה להגיע ל-1 ל- 9 ולא יותר (בגלל יחסי העברה קצרים יחסית 100 קמ"ש זה פחות או יותר המהירות המירבית שלו וזה עוד עם צמיגים 31 שגדולים מהמקור)
בצד השני של המשוואה, ג'יפ ליברטי, אוטומטי כמובן, עם מנוע בנזין 3700 היה עושה בעירוני סביב 1 ל-6 ובין עירוני 1 ל- 7.5, 8 (בנסיעה על 90 קמ"ש בכביש 6 אפשר להגיע אפילו ל-1 ל-10 אבל צריך הרבה סבלנות והמון כח רצון)
מה שאני מנסה להגיד זה שההפרש בינהם לא כזה גדול וזה מבלי לקחת בחשבון את ההנאה מלחיצה על הדוושה עם מנוע הבנזין.
אלא אם כן אתה נוסע ממש הרבה (ואז לא בטוח שכדאי לך ללכת על רכב ישן כל כך) הייתי הולך על בנזין.
ליאור
מה עם קורנדו?
עם קצת רצון וקצת גריז
את העולם נזיז
ניסיתי. הבעיה היא לא הסוכנים. חברות הביטוח לא מסכימות
שוב שלום חברים.
אני עדיין מחפש פג'רו Q 2.8 קצר וידני. אם מישהו יודע על אחד במצב סביר אשמח להפניה.
בכל אופן במהלך החיפושים נתקלתי (מופיע ביד 2) בטרופר קצר ידני שנת 99 מנוע 3.0 שעבר כבר 300,000 ק' יש לציין שהוא מצוייד בנעילה אחורית חשמלית, לפי דברי המוכר. כנראה גם מנוע שהוחלף ע"י אחד מהבעלים הקודמים
אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת על הרכב הזה בכללי, מחלות, דברים שכדאי לבדוק וכו'.
תודה.
אני אתייחס רק לתגובה שלך האחרונה:
אני לא הייתי קונה שום רכב עם 300 אלף. רכב זה לא רק מנוע.
אם אתה לחוץ(מה שאני הייתי עושה) קונה קטנוע 125 משומש ב4K מחפש ואחרכך מוכר מקסימום הפסדת 1000 שקל.
תהיה סובלני ותעקוב: מדי פעם צצים רכבים מאד שמורים.
אגב לשכנה בבניין הסמוך לידי יש פאגרו דיזל קצר ידני יד 1 !! עם 100 אלף אמיתי, לא שילש בחיים ,ומטופל אצל הגנבים המורשים. האוטו עומד כל הזמן בחנייה מקורה.
לפני כמה שנים שאלתי בשביל חבר , אני אשאל שוב אם היא מעוניינת למכור.
שמרו על קשר