גש למוסך שיסדר לך את עניין הרעש ותקבל ממנו קבלה + אישור תיקון (חובה) לטסט החוזר בו יבדקו הדברים אותם התבקשת לתקן.
שלום חברים,
אני זקוק לעזרתכם, ניגשתי היום עם הרכב של אישתי לטסט השנתי ולא עברתי, ומכאן מס' בעיות.
1. הסיבה שלא עברתי לפי המנהל במקום היא רעש מהבלמים (הקדמיים) הרכב עבר את מבחן הבלימה אך הבלמים חורקים.
2. כשניגשתי לעמדת בדיקת זיהום האוויר, הפסיק המנהל את הטסט ואמר לי לך סדר את הברקסים וזהו (בין השורות אמר לי ברקסים וזהו), בעצם לא עשיתי את מבחן זיהום האוויר.
3. בטופס שקיבלתי כתוב שגם בבדיקת זיהום האוויר לא עברתי (למרות שלא התבצעה בדיקה).
ועכשיו לשאלות : האם אני יכול לגשת לטסט נוסף?
האם אני צריך להביא קבלה ממוסך מורשה?
האם גם וגם או או זה או זה?
המקום הוא טסט באפק, ליד קיבוץ אפק ליד הקריות.
אציין כי אני מטפל אצל מישהו פרטי ולא מוסך ולכן אני רוצה לוודא את עניין הקבלה ממוסך מורשה, האם הכרחי?
תודה מראש.
רמי,
גש למוסך שיסדר לך את עניין הרעש ותקבל ממנו קבלה + אישור תיקון (חובה) לטסט החוזר בו יבדקו הדברים אותם התבקשת לתקן.
על טופס הבחינה הם שמים חותמת ליד כל ליקוי בטיחותי שדרוש אישור
תיקון ממוסך מורשה. אם יש חותמת כזו, אתה זקוק לאישור תיקון וחשבונית ממוסך מורשה.
שמוליק טיולי ג'יפים - https://www.facebook.com/profile.php?id=100090887897260
תודה
לא לכל דבר חייב אישור מוסך מורשה, אם אני זוכר נכון זה מצוין בקטן על הטופס באיזה מקום שאדם סביר לא ימצא. (אני כבר לא זוכר איפה כי אני נותן למוסכניק שלי לעשות את הטסט, הבריאות הנפשית שלי שווה את העלות)
בכל מקרה ברקסים בודאות דורשים אישור.
אלוהים נותן אגוזים למי שצריך לשבור לו את השיניים
אומי,
כמו שכתבתי, חותמת עם אותיות קידוש לבנה מציינים שיש להמציא אישור כזה.
אי אפשר לפספס אותה.
שמוליק טיולי ג'יפים - https://www.facebook.com/profile.php?id=100090887897260
אם לדוגמא הם ישימו חותמת כזו על ליקוי שלא חייב, תוכל לתקן לבד ולהתעקש לעבור טסט נוסף.
אם אני זוכר נכון, נורה שרופה למשל לא מחייבת. גם אם ישמו לך חותמת כזו אתה יכול להחליף לבד.
אלוהים נותן אגוזים למי שצריך לשבור לו את השיניים
נורה ש"מפזרת אור" כהגדרתם (מה הם רצו שהיא תפזר, אוכל לציפורים?...) והיתה לי אחת ספייר בתא הכפפות, איפשרו לי פעם להחליף במקום. אפילו בלי טסט חוזר.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
על בלמים תמיד צריך אישור מוסך, לא ברור מה הבוחן רוצה, היום כמעט בכל רכב הבלמים מרעישים וחורקים וזה כתוצאה מצלחות ודיסקיות חלופיים, אם הבלמים עובדים ועברו את המבחן לא ברור מה הדרישה שלו, גש למוסך שלך שיפרק גלגלים ויבדוק את הדיסקיות, אם הכל תקין שייתן לך אישור מוסך(כל התהליך כולל האישור אמור לעלות כ 250 ₪ אם אין תיקון נוסף), ותחזור לבוחן עם האישור.
לגבי בדיקת זיהום אוויר אם לא בדק אז איך הכשיל?
RAM 3500 on "35
ברקסים לא צריכים להרעיש, אלא אם נלכדה שם איזו אבן.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
כשהרפידה שחוקה יש פחית שנוגעת באופן קבוע בדיסקית והיא זו שעושה רעש.
זה "מעין" התראה לנהג שהגיע הזמן להחליף רפידות.
כנראה שזה הרעש שזיהה הבוחן ולכן הכשיל.
שמרו על קשר