Close
оцйв ъецаеъ 1 тг 5 оъек 5

Question лод щамеъ бреща фешоемд сефд мой щдщъъу\йегтй гбш ббрйъ шлб лжд

щмен,босвшъ мйоегй дргсд арй тещд фшеййчи вош щм дсбъ сефд "сиргшийъ" мсефд щътоег блм дгшйщеъ мфй ъчп фешоемд сефд еъчрй дбийзеъ щм дсфеши доеиешй.(лоебп щдфшеййчи "тм дрййш" ейлмем зйщебйн еармйжеъ)

лод щамеъ щръчмъй бдп:

1.айжд отшлъ оъмйн (си-аф) оеомцъ мсев ъзшеъ лжаъ?дан чфйцйн бвебд очешй?чбет чфйх ждд?елр'м мвбй бемойн?дан тн ойлмй вж еан лп ащоз мгтъ айк мбзеш бцешд дрлерд (ан йщ айжд зйщеб ае гшк мгтъ од оеомх мшлб чцш фъез щретг м"вйдецйн").

2.од дщйчем ббзйшъ сев лмеб дъдфлеъ?бъчреп йщ 3 ъцешеъ дан йщ дбгм бйрдн? блм жаъ жд ршад геод ак сйгеш дчщъ дчгойъ едазешйъ щерд,айк мгтъ од мбзеш?

3.дан ргшщйн зйжечйн мсшп чгой ае азешй? (грд 30 е 60 )жде бръйн ащоз млм щбйб ойгт щйлем мтжеш

ъегд шбд

йесй..

збш шщен lizard's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Jan 2005
    ойчен
    лфш ишеоп
    дегтеъ
    11,711

бшйшъ озгм ъвебд: лод щамеъ бреща фешоемд сефд мой щдщъъу\йегтй гбш ббрйъ шлб лжд

тгййп йщ блмм аъ бчивешйд дже? блм очшд оод щарй желш ъцешъ доъмйн дйа дочешйъ

бшйшъ озгм ъвебд: лод щамеъ бреща фешоемд сефд мой щдщъъу\йегтй гбш ббрйъ шлб лжд

ма оъзшйн абм тгйп...
    очешйъ лп абм йгет мй щтще щйреййн тм оръ щдшлб йст йеъш иеб е"йвдх" шцйъй мгтъ айк афщш мбзеш бцешд аефийомйъ оъмйн (чфйцйн ебемойн) млк
    йесй..

аъд йлем мтщеъ тбегъ вош тм отшлъ доъмйн мбгд. арй тщйъй аъ щмй тм отшлъ доъмйн щм дчшчм щм фмсп (мцтшй арй орет офшсеод, дйа шлещ дзбшд).
    дтбегд дъзмчд мщрй змчйн:
    1. счш сфшеъ + дщееаъ змефеъ
    2. ълп мзмефд дрбзшъ.

лм змч дйд сг"в щм 70-80 тоегйн, еарй тгйп лщарй аеош щшч вйшгъй аъ фрй дщиз бъзен.

йесй, лфй щлъбъй мк бфший, лйееп щдъцешд чбетд ошащ, од щрщаш мк мбзеш жд чфйцйн ебемойн. ема, жд ма лжд фщеи.
    гбш шащеп од одмк доъмд дшцей?
    ощн аъд мечз бтшк щмйщ ододмк щрсвш лащш дшлб бвебд тойгд, од щощайш щрй щмйщ одмк мсвйшд. олап йщ мк чбет чфйх оаег вс.
    азшй жд аъд озмйи тм ъгшйн шцеййн моъмйн. щйн мб щасеш щъдйд зфйфд бйп дчгой мазешй. дъгшйн ощощйн мзйщеб огеййч щм чбетй дчфйх.
    очгн дшйсеп вн деа фетм йеца щм дъгшйн евн щм чбетй дчфйх едосд дма оечфцъ. йщ лод гшлйн мзщб аъ дшйсеп бфъйзд ебсвйшд ежд лбш фшч гй чщд абм ан двтъ тг лап аъд лбш ъбйп мбг дшбд оаег.
    мазш дзйщебйн дефлйн аъ досфшйн мбшжмйн... жд лбш змч б.

асу.

рещайн геойн

1. йзйгеъ фешоемд - цшеш щамеъ
    тм йгй той бфешен фешен шлб щиз 4X4 лммй
    ъвебеъ: 3
    тглеп азшеп: 26-04-14, 22:03
  2. ъвебеъ: 2
    тглеп азшеп: 20-08-13, 22:29
  3. ъвебеъ: 0
    тглеп азшеп: 11-07-13, 12:25
  4. щм ой дошцгс G щдщъъу бзецд йщшам?
    тм йгй BackDoorMan бфешен аеу-иефйч