תמונות!
אני מצהיר שכל מי שיציג רכב מסעות בגודל של ג'יפ עם שידרוג ואיבזור רבים יותר מהרשימה שתצורף כאן על כל מרכיביה,והנמצאת על ה-75 שלי,- על פי שיפוטו של אסף,יקבל מערכת זיווד חדשה ממפעל ''רכסים''בשווי של 10,000 שקל או נגרר בשווי זהה - מתנה ממני על ההישג העצום.
יש להציג את הג'יפ עד ראש השנה - 14.9.15.
הרשימה תצורף כאן בהקדם.
99% מעוכרי-הדין מוציאים שם רע לכל היתר.
תמונות!
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
תקבל. צריך לשטוף את הרכב משקיעות בוץ של שבוע שעבר.
כל בקבוק פריגת עם תבלין יבש נחשב כפריט ציוד נפרד? אם כן אז אין סיכוי לאף אחד...
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
לא מבין , יש מדד של כמות שיפורים ושדרוגים?
מה אתה מחשיב כשיפור ושדרוג?
אולי מדד איכותי כלשהו?
כאב עובר ושב ...
לא לשכוח לציין כתובת מדויקת ,
שעות העבודה השגרתיות וכמובן מתי נופשים בחו"ל ...
רענן
ההחלטות של השופט על פי שיקול דעתו ללא עוררין.
בלי קשר לכך - דעתי היא שיש להביא בשיקולי השיפוט באם הרכב נותן תשובה טובה לכל מצב בשטח מבחינה הישרדותית של הצוות,כולל למצוקות של רכב סמוך, ולשהייה ארוכת טווח בשטח במקרה של תקלה שלא ניתנת לפתרון בימים הבאים - עד לחילוץ - אפילו מיקרי.
ההחלטה צריכה להיות פשוטה לחלוטין ותוך עשר דקות מהצגת הרכב ורשימת הציוד והשידרוגים. אשמח להפסיד למישהו טוב.
בתור מתמודד עם סיכוי אני מבקש לקבל קצת יותר פרטים על הנגרר
איפה יערך המפגש או שהכול וירטואלי או מוסרט?
אמרנו רכב מסעות אולטימטיבי... לא הרכב המושקע ביותר....
כאב עובר ושב ...
לי ברכב יש פטיש 5 ק"ג- פותר כל בעיה מהישרדות ועד התפטרות מאלה שמפריעים להישרדות .
לא חשבתי על תיעוד של אירוע כלשהו,אך הצעות יתקבלו בברכה.
הפרטים על הנגרר בערך מהזכרון כי אני לא במפעל.
נגרר שטח עם תומך נטישה ופגוש אחורי מתרומם לצורך הגדלת מרווח גחון. מידות משטח העמסה 1440 מ''מ רוחב על 1920 מ''מ אורך כולל מערכת בלימה וסרן אחד .גלגלים מתחת לסיפון למשקל 750 ק''ג. הכל בערך אך לא פחות מכך. ויש הרבה אלטרנטיבות מודולריות כך שהנגרר יותאם לזוכה אישית מבלי להתקמצן על הבחירה.
רק תרימו את הכפפה ואשמח להפסיד בכבוד.
התחרות כוללת גם מועמדים מהאתר השני.
מקצה הגמר יתקיים לצד הצומת של H4 לאחר שהייה אוטונומית של 10 ימים.
אסף.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
אזור בשליטת דאע''ש..........
אפשר להגיב ברצינות בלי שרכס יפגע?
לא מבחינתי.
רק עכשו חזרתי מהשעיה של שבועיים שמנהלי האתר החליטו עליה,ועוד חודשיים שאני השעיתי את האתר עקב כך , - והכל בזכות דעתי עליך.
כך שמאוד הייתי מעריך באם תשעה את עצמך מתגובות לנאמר על ידי ,ואני משעה את עצמי מתגובות על הנאמר על ידך.
זה יעשה הכי טוב לכולם ,- מה עוד שהוזהרתי על השעיה לצמיתות אם אכתוב פעם נוספת את דעתי עליך והידועה לך מהודעות פרטיות.
כמקלקל שמחות מקצועי - אשמח אם תתעלם מהשרשור כדי לתת לו להימשך. ברצינות.
ונסתפק בזה.
התייחסות לגופו של עניין מקובלת בג'יפולוג גם אם היא לא נעימה לבעל העניין.
התייחסות לגופו של אדם - חד משמעית לא מקובלת, כיוון שהיא גורמת למתחים מהסוג שמוצג לפנינו.
הדרך הכי טובה להמנע ממצב לא נעים היא לוודא שהתגובה לא עוסקת כלל באדם, אלא רק בנושא שעליו נסוב הדיון. אם ההתייחסות היא עניינית, בדרך כלל אדם בוגר לא ייפגע ממנה, אבל אם היא קנטרנית, זה מדרדר את הדיון מייד.
אנחנו, אחראי הפורומים, משתדלים לנטר בזמן דברים כאלו ולהרוג אותם עוד כשהם קטנים. אבל זה לא יהיה הוגן מצדכם להכניס אותנו לתוך מחלוקות אישיות שגם גוזלות מאיתנו זמן שאין לנו וגם יוציאו אותנו תמיד לא בסדר.
מכאן הלאה - בגרות ואיפוק. ננסה את זה.
...ונחזור לנושא הדיון. כיוון שמוניתי לשופט ללא ידיעתי, אבל אני זורם עם העניין, נחשוב על איך בוחרים. בינתיים הבמה של המתמודדים... אם יש.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
+1 לאסף
בהמשך לעניין התחרות, לדעתי צריך להעמיד קריטריונים מדידים בתור שלב ראשון
שמרו על קשר