הבהרה שחשובה לי:
אפשר להבין את ההודעה האחרונה שלי לא נכון, זה ההומור הדפוק שלי.
באמת חיפשתי מראה מחוספס ולא מקצועי.
זה לא סתם פחיות. זה צבע איכותי לרכב. הדיזה שטופקולור מספקים עם הפחית יותר טובה מסתם ספריי, אבל עדיין לא מתקרבת לרמה של אקדח צבע.
מי שמפריע לו גימור מעט מחוספס שלא ישתמש. מי שפחות - זה אחלה. לאופנוע דוש ישן- קלאסי!
הבהרה שחשובה לי:
אפשר להבין את ההודעה האחרונה שלי לא נכון, זה ההומור הדפוק שלי.
באמת חיפשתי מראה מחוספס ולא מקצועי.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
האמת היא שתכננתי לצבוע ככה גם את הטרופר.
אבל כו#%&א של הגנבים!
למי שמחפש גימור איכותי זאת לא הדרך,
גם בגלל שכשהצבע בפחית נגמר הצבע מרוסס
כטיפות.
צריך להיות מודע לזה.
לא אכפת לי חספוס.
אבל נזילות והבדלי גוון כן.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
דווקא הצלחתי להגיע לגימור לא רע בכלל עם התרסיסים של טופקולור.
הצבעים של רסטולאום מיועדים לרכב?.....
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
ההנאה שבאיטיות..
Hary Wagner
הנסיון שלי מצביעת פגושי הרכב עם רסטולאום הוא שהרסטולאום מחזיק יפה מאד גם במפגש אקראי עם הקרקע, וגם בחיכוך עם דבילים בחנייה שלקחו סיבוב על הפינה של הפגוש.
ההנאה שבאיטיות..
Hary Wagner
גם אני צבעתי פגוש עם ראסטולאום ובינתייים מחזיק יפה.
נשלח מהנייד
עוד מעט סופ"ש
פגוש זה דבר אחד. תמיד אפשר לתקן.
את הפגושים, חלקים מהשילדה בסופה וחלק פנימי של כנפיים, צבעתי בכלל במברשת (!...) בשחור מט-משי של רסטולאום שמגיע בפחית עגולה.
זה בכלל צבע על בסיס מים, עבה, איכותי ועמיד מאוד והכי חשוב - קל מאוד להתעסק איתו.
עם מברשת איכותית התוצאה יפה מאוד, כמעט ולא רואים שזה נצבע במברשת. מחזיק מעמד נהדר גם במקומות בעייתיים כמו פנים של כנף שהגלגל כל הזמן מרסס באלימות בחול, אבנים קטנות, בוץ ומים.
כל עוד זה לא התייבש, קל מאוד גם לנקות כל מיני השפרצות או נזילות.
אבל כל הבודי זה משהו אחר. חשוב שייראה סביר לכל הפחות וכמובן שיחזיק מעמד בשמש לאורך זמן.
כשאתם אומרים "רסטולאום" אתם מתכוונים לתרסיסי הצבע 2X או לצבע שלהם שמגיע בפחית/קופסה ומיושם בפיסטולט?.....
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
אני השתמשתי אכן ב-x2, ספריי, לפגוש.
השתמשתי גם בספריי אחר שלהם דמוי המרייט לצביעת שער, גם היה קל ליישום.
נשלח מהנייד
עוד מעט סופ"ש
ההנאה שבאיטיות..
Hary Wagner
שמרו על קשר