מתי בדיוק חזרתי בי?
מפויס?
מה מפויס?
שאם איזה רב בוחן במכון מסוים מסתובב באופוריה כי קיבל מציצה טובה או השד יודע למה, ומעביר על ימין ועל שמאל - זה אומר שמעתה זו תהיה המדיניות שלו?
אז לפעמים אתה נדפק רק קצת, ולפעמים עד העצם, ולפעמים יוצא ללא פגע. הפעם יצא לי טוב. ועדיין זה עלה לא מעט ולקח כמה ימים כדי לתפוס את כבוד הרב-בוחן במצב רוח טוב.
אז יופי חי. יש טסט בתוקף לחצי שנה הקרובה, ואחר כך חוזר חלילה. מי מבטיח לי שנפגוש שוב בחיוכים ולא בצעקות?....
וזה בדיוק העניין. שהטסט מעולם לא היה ענייני. זה למה אני חושב שכבר שלשום היה צריך לבטל את המוסד הזה, טסט שנתי, או חצי שנתי. אין לזה שום משמעות ושום ערך.
וכן - בסוף כולם יעברו טסט (שזה גם מה שאני טענתי תמיד. לבועז ידידי יש שמיעה סלקטיבית) השאלה רק כמה יעלה. כי זו המשמעות ש לכל דבר - כסף. וככל שקשה יותר ויותר לעבור, ככה ה"עמלה" מתייקרת והולכת (שזה מה שאני טוען - עובדה שבבדיקה הראשונה כל הטופס התמלא באיקסים אבל הכל. שום דבר לא נמצא תקין. אחרי חצי שעה, למעט זוג גומיות למוט מייצב ב-35 שקלים, לא דרשו לתקן שום דבר ברכב שלי. ועדיין רמזו ל"עמיל" שלי להגיע ביום אחר כדי לסיים את זה. וככה הטסט הקליל והמהיר יחסית הזה לקח שלושה ימים וגם עלה מאות שקלים, חוץ מאגרת הרישוי+אגרת הבדיקה+אגרת הכשלה+אישור רכב מיושן וכו' וכו') ואני עוד אומר תודה. תודה רבה. עד העונג הבא, בעוד חצי שנה.
לגבי הנייר של חנן - תהיו רגועים. אין לבוחנים במכון רישוי שום דרך למדוד את גובה הרכב בצורה אמינה ואם מי מהם מוציא מטר מהכיס ומודד - אתם יכולים לגרור אותו באף לבית המשפט ושם הוא כבר יתחרט שלא למד כמו שצריך בבית הספר ולא בחר לעצמו מקצוע אחר לחיים - כי מדידה כזו לא תופסת משום בחינה חוקית ורשמית. כדי שזה יהיה חוקי ורשמי צריך מכשור מדידה מכויל וכו' וכו' ואפילו במדינה הבולשביקית הרקובה הזו לא ישלחו כל רכב למדידה ספציפית במעבדה מוסמכת. זו כניסה למאטריה של מכון התקנים וכו' וכו'. לא יקרה.
שמרו על קשר