שמיל, יש לך ריטרדר על ידית ההילוכים או שזה כפתור בחירת חימוש?
Sent from my iPhone using Tapatalk
צר לי שהתמונות עם קורי עכביש, הויליס עומד כבר שנתיים ועד שאסיים הבנייה.
מצרף כבר גם מידות וגם אטיקטים להדפסה של הכיתוב בידיות.
לגבי הצעת מחיר - בקש ממכונת התפירה של אשתך, או השכן הקרוב למקום מגוריך: קלי קלות, תפירת שני "הרים" כל אטחד לידית, ואז תפירה של שניהם אחד לשני, חיתוך ברזל מסביב להם, והצמדה של המגן לברזל, שהוא המתחבר לרצפה.
יש אצלי גם איזו שהיא קונסולה לידי ההילוכים, כבר לא זוכר שאיזה רכב ידני היא הגיעה.
![]()
Willys סגור 58, כמו בסמלון, שסיים שיפוץ
Willys סגור 53, דגם מפואר - ממתין לשיפוץ
שמיל, יש לך ריטרדר על ידית ההילוכים או שזה כפתור בחירת חימוש?
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמיל,
הכיסוי הזה נראה כאילו יצא מאותו התופר של טויוטה משנות ה-90.
ושם יש מתחת לחיפוי עור גומיה דומה למה שנמרוד צילם, ועוד משטח אפקי של צמר בידוד.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
משאבת מים, פלאנג' ומניפה הגיעו מאמריקה. מערכת פליטה בפיקים. מחכה לעוד חלק טו שניים כדי לסגור את הבלמים וההנדברקס ואז יהיה אפשר להרכיב בודי.![]()
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
אתה מבודד את הצנרת בלמים מהאגזוז?
או שהקרבה היא אשליה אופטית?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
110TD5
Festina lente
זוית צילום. יש מרחק.
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
הספייסר שעליו יושבת המניפה זה משהו מקורי או שלך?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ממליץ מאוד להרחיק את המניפה הזאת כמה שיותר מהרדיאטור - היא ממש ממש רעבה מניסיון מר .
והיא גם לא משאירה פצועים - זבנג וגמרנו. כמו כן בכל הכנסת יד לבדיקה היד יוצאת פצועה
אני בכל אופן חזרתי למקורית 7 כנפיים
כמו כן - הניסיון שלי עם כבלי בלם הרגל החליפיים - לא ממש טוב .
לאחר כשנתיים עם כבלים חליפיים - חזרתי למוצר המקורי והישן - פשוט ניקיתי היטב וגירזתי - עובד נהדר כבר שש שנים .
לגבי צינור הפליטה - הייתי ממש מתאמץ לעבור מעל הסרן ולצאת אחריו .
אילן
נמרוד, אני לא יודע אם זה בתכנון שלך אבל עכשיו שהכל עוד פתוח ויש גישה זאת הזדמנות טובה להחליף את היחידה שמפצלת את הצינורות ברקס ומחלקת את הבלימה
בימינו זה סיפור זול מחו"ל ולהחליף כזאת נוזלת כשהג'יפ מורכב יהיה מעצבן, במיוחד אם 2 הברגים הגרועים שמחברים אותה לשלדה מחלידים ונגזרים (עכשיו אתה עוד יכול לטפל בהם)
פירקתי ניקיתי והרכבתי כבר את יחידת השסתומים הזאת, נראה תקין לגמרי.
זה לא משהו שאני מכיר שמתקלקל, מישהו יכול להרחיב?
בדקתי זמינות ברשת,הבעייה שהחיבור עבור ג'יפ CJ טיפה שונה ממה שנמכר בזול באמזון ואני אצטרך כנראה מתאם מ7/16 בג'יפ ובשסתום הקיים ל9/16 בחלק GM הסטנדרטי שנמכר בזול. זה להוסיף עוד נקודת נזילה וכו'. השאלה אם יש טעם.
אם מתקלקל זה רק ה shuttle שבפנים או המגעים. לא מתעסקים עם זה כשלא חייבים.
ואם כן - כדאי למצוא מקורי ולא להתעסק עם מתאמים כי גם הקטרים הפנימיים שונים. קיים כזה רק לחפש טוב.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
זה מה שחשבתי אסף.
ותחליף רצועות![]()
אני מסתכל על הסדקים האלה כבר יומיים ולא אומר כלום...
חבל על הכסף יש ברצועות האלו עוד הרבה בשר
אגזוז מורכב.
קלינים 4 מעלות לסרן הקדמי.
שבוע הבא תיבת הגה חוזרת משיפוץ, מחכה לתפוחים כדי להרכיב סופית מערכת הגה ואין עוד הרבה עבודה על השלדה.![]()
יש בסיקס מניעה כלשהי לקפיצים מעל הסרן? או שזאת פשוט החלטה במטרה לשמור על הסט אפ נאמן למקור?
מרכז כובד גבוה יותר.
ואין רווח אמיתי במרווח גחון.
Axle wrap.
זוויות היגוי ודרייבשאפטים.
שימון לדיפ.
חוקיות, נראות.
ובטוח יש עוד סיבות למה לא...
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
"רגעים מאושרים, רגעים נוראיים. אין יותר מטאפורות אזלו הדימויים.
אתה יכול הפה לפתוח, יכול הפה לסגור. את הסיבוב של הכדור אף אחד לא יעצור..."
שמרו על קשר