מדיוני.....תתקדם (סמיילי מחייך)
מדיוני.....תתקדם (סמיילי מחייך)
ניר, הכוונה היא למנוע בנזין ספציפית על ה6x6. שם הצריכה בשטח מגיעה גם ל1 ל2 (אם עמוס).
ולרמן,
הנה אני מתקדם (סמיילי מחבק).
אז ככה..
הרכבים הם 4*6...
יש שניים לבחירה,אחד עם מנוע מקורי ואחד הוחלף ל tdi300 .מצב סביר פלוס.
האם הסרן ה"מת" הוא מעמסה כבדה מדי?
Sent from my XT1562 using Tapatalk
אתה בונה על יכולות שטח?
אני מעריך שעם 4X6 הוא יהיה עגלה רצינית בשטח, זה כמו נגרר שצמוד אליך קבוע - אין לך סיכוי לסוע בחול ובוץ.
אני חושב שבמקרה הזה, עם כל ה"מגניבות" והיחודיות שב-6 גלגלים כבר עדיף 130 מבחינה פרקטית.
פחות חושב על שטח, יותר על רכב מסעות.
מיותר לחלוטין ורק מהווה עול. אם היה 6*6, אחלה. אבל 4*6 זה רק יגרום לבעיות.
לא נכון לומר מיותר לחלוטין.
אם על סרן אחורי של לנדרובר מותר להעמיס 2 טון, אז הוספת סרן נותנת רכב של 5 וחצי טון משקל כולל במקום 3 וחצי טון.
יש מקרים שזה חשוב. למשל כבאית.
אסף.
ברור, אבל זה גם אומר שבישראל לפחות הלנדרובר הזה משאית. אגב, בארה"ב החוקים והדרישה מבחינת רשיון נהיגה שונה לחלוטין בין רכב של 2 סרנים ולרכב של 3 ומעלה. לכן אם יש מחשבה לשלוח את הרכב לאמריקה, צריך לוודא שזה בכלל משתלם ואפשרי.
אמריקה זאת תכנית משנית.
המטרה העיקרית היא הבאה קרקעית מאפריקה ומסע מתוכנן מאירופה לקווקז/סיבריה
אתה צריך לוודא לחלוטין שאתה בכלל יכול להכניס אותו לאירופה/ארצות שאתה רוצה לבקר בהן ושיש לך את הרישיון נהיגה המתאים.
כרגע בבדיקה.
הניירות בסדר וה VIN בבדיקה.
נקנה ממכרז של המדינה ולכן יש תיעוד.
יש רשיון ג.
אם כבר יש סרן, אי אפשר להסב אותו להנעה?
זה נראה כמו סרן אחורי סטנדרטי של 90 ישן, כנראה הוציאו ממנו את המכלול הפנימי והציריות.
להסב אותו נראה לי החלק הקל, השאלה איך מניעים אותו - מאיפה מעבירים הכח? דרך הסרן האמצעי?
יש כמה שיטות(אסף רשם למעלה). כנראה מסובך מדי.
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
הדרך הכי נכונה להסב להנעה 6X6 היא לשלוח לאחת הסדנאות שעוסקות בזה... לבד זה פרוייקט לא פשוט.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
שמרו על קשר