נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אי אפשר להוציא "את שני הרוצחים הכי גדולים" מהמכונית (או מהחיים שלנו, זה כבר חלק אינטגרלי מהם), ולכן מנסים למצוא פתרונות שיסייעו לנו, בתוך המציאות הקיימת, עם הסלולרי והצפיפות ומבנה הכבישים וביצועי המכוניות - לנהוג בטוח יותר.
אל תזלזל ואל תשתמש במרכאות כדי להביע את הזילזול הזה. אני מעריך בזהירות שיותר מ-40% מהנפגעים בתאונות יכולים לבוא בטענות לטמבלפון הסלולרי שלהם, שהתעסקו בו במקום להסתכל על הכביש. הנתון המדויק הוא סוד כמוס. למה?.... נו באמת. כי אם הוא יתפרסם, חברות הסלולר יצטרכו לספק הסברים ולהתפתל. זה למה. המכשיר הזה, מהרגע שנכנס לתוך מכונית, הוא רוצח. פשוטו כמשמעו. הוא יפסיק להיות רוצח כשתהיה מכונית אוטונומית-מלאה, בעוד מי יודע כמה זמן. עד אז הוא רוצח.
אי אפשר להוציא אותו מהרכב?.... אז זהו, שאפשר. אפשר וחצי. עניין מאוד פשוט אגב. ברמה טכנית - מכשיר שיבוש פשוט. ברמה הרגולטורית - איסור חד-משמעי פשוט על קיומם של מסכים ברכב ועל קליטה סלולרית בתוך רכב, ברמת יצרני הרכב עצמם. זה לא מתאפשר רק בגלל לחץ כלכלי. ממש כפי ש"אי אפשר להילחם בטרור", כי המדינות שתומכות ומממנות טרור מחזיקות את העולם בביצים על שאלטר הנפט ואף אחד לא מוכן להתעסק איתן. אבל בחיאת, אין דבר שהוא בלתי אפשרי - צריך רק להכיר בבעיה ולרצות לפתור אותה. מישהו החליט, כנראה, ממניעים כלכליים נטו, שכמחצית מתאונות הדרכים בגלל טמבלפון סלולרי זו לא בעיה ושמוטב/עדיף לאסור על בני אדם לנהוג, כדי שיוכלו להמשיך לסמס. בדיוק כמו כניעה לטרור, אני אולי לא אוהב את זה - אבל זה גם סוג של פתרון.
גם אני נוהג בשני רכבים עם המערכת מותקנת בהם, בהתחלה היא צפצפה ועצבנה, היום אני נהג ממושמע יותר, והיא שקטה. לא מבין מה היא מפריעה.
יאללה, נהג ממושמע. אל תיעלב, כי זה לא אישי, אבל אני שומע את זה, כמו שאומרים, מאה בלירה, חמש פעמים ביום.
אני חותם בעיניים עצומות שגם אתה מבצע ים של עבירות אחרות. כמו כולנו אגב. כולל שופט התעבורה הכי קפדן.
ואהה - ואני משוכנע שמדי פעם אתה גם מסמס תו"כ נהיגה (כמו כולנו) ויודע מה?.... יש מצב שלפעמים אתה אפילו מכבה את המובילאיי.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
שמרו על קשר