Close
ςξεγ 4 ξϊεκ 6 ψΰωεοψΰωεο 123456 ΰηψεοΰηψεο
ξφιβ ϊεφΰεϊ 61 ςγ 80 ξϊεκ 114

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: [ψλιωδ χαεφϊιϊ] ξριλεϊ ψιϊεκ ΰιλεϊιεϊ εϊχπιεϊ (!!!), ψϊλεϊ ΰιπεεψθψ εψϊ

קיבלתי היום את המסיכה והרתכת (רילנד 130A) באמצעות הדואר.
    עוד לא ניסיתי את הרתכת, אבל המסיכה (100V) נראית סבבה, אבל באמת קצת בעייתית באיזור האף ויושבת קצת נמוך מדי.
    את בעיית האף ניתן לפתור בקלות ע"י הרחקה של הרצועות למגרעת השנייה/שלישית, אבל את בעיית הגובה קצת יותר קשה לפתור.
    Any thoughts?

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: [ψλιωδ χαεφϊιϊ] ξριλεϊ ψιϊεκ ΰιλεϊιεϊ εϊχπιεϊ (!!!), ψϊλεϊ ΰιπεεψθψ εψϊ

מספיק בהחלט....

יוני דיבר איתי באמצע השבוע ואמר שלא ניתן להשיג אותך בטלפון.
    גם לי היה קשה בזמנו לתפוס אותך ( יש לך 2 מספרים - באיזה אתה יותר זמין ? שלח לי בה"פ).
    חשבתי שעד היום כבר הגיעו אליך... בכל אופן אברר את זה מול יוני עכשיו.

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

עומר, למיטב זכרוני יש ל100V כיוונון במיוחד בשביל זה - "כיוון נפילה".
    בצד ימין של הראשייה אמורה להיות לך חתיכת פלסטיק עם "שנתות", שחק עם מיקום הפין בשנתות בהתאם למיקום הרצוי.

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

200 ΰξτψ ωμ "JASIC".

RILAND ε JASIC δν ξεϊβιν ωμ ΰεϊε ιφψο.

130 ΰξτψ λξε ωμ ςεξψ ( μξδ μΰ ςιγλπϊ ΰεϊι ωχπιϊ βν ψϊλϊ? )

כבר שיחקתי עם זה - עוזר, אבל לא יותר מדי...
    כנראה שיש גבול לכמה המסיכה הזאת מתכווננת

עריכה: ולא עידכנתי כי סגרתי את זה עם יוני בטלפון בהתקף ספונטניות :P

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

Lorch 140 ε POWERMAX 150.

ψϊλϊ 6010 "ΰξιϊιϊ", αγχϊι.

τμζξδ ωμ ξιμψ

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι waizman φτιδ αδεγςδ
    כבר שיחקתי עם זה - עוזר, אבל לא יותר מדי...
    כנראה שיש גבול לכמה המסיכה הזאת מתכווננת

עריכה: ולא עידכנתי כי סגרתי את זה עם יוני בטלפון בהתקף ספונטניות :P
    פתח יותר את הברגים הצידיים ונסה לשחק עם כיוון הנפילה, לי לא זכור שהגעתי למצב שהיא לא הייתה מתאימה לי.
    למיטב זכרוני אפשר להביא אותה למצב שהיא תהייה בגובה העיניים או תשען על החזה ( מבחינת נפילה ).

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

ξηρπιν...

πθς ιεμρ ξπρδ μδϊηξχ, ξΰηεψ - δξπλ"μ.

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

ξςαγϊ ϊιχεπιν ( μλμ δψϊλεϊ )

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

עוד קצת ציוד...
    מכשיר להשחזת פאזות של METABO.

יונק שולחני של KEMPER, גנרטור לרתכת ומסיכה של OPTREL.

מכונת ריתוך אוטומטית של Lorch.

ηαψ ψωεν jozi's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Apr 2006
    ξιχεν
    ψλριν
    δεγςεϊ
    103

δρελο δ"ηωΰι" ωδιδ ΰξεψ μδβις μςιγε φψικ μδβις βν ΰμι (ΰπι πξφΰ ξψηχ ςωψ γχεϊ ξςιγε) , ςαψ ιεϊψ ξωαες ξΰζ γαψ ΰιϊι ιεπι εΰξψ ωιωμη ΰϊ δρελο εΰτιμε ωιηϊ θμτεο μϊΰεν δβςδ μΰ χιαμϊι. ΰγιαιν (αθμτεο) εζεμιν ΰαμ ωψεϊ απϊιιν ΰιο.
    ΰβα δημθϊι μμλϊ αρεσ ςμ δ9100X.
    λμ λμα αΰ ιεξε !

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

ξςψλϊ δADFLO ωμ Speedglas.
    ξςψλϊ "ΰεειψ πχι" πιιγϊ.
    (μΰ ΰπι ξγβξο)

δτιμθψιν εδξτεη.
    ρτιγβμρ ξφιςιν λξδ ρεβι ξρππιν αδϊΰν μρεβ δψιϊεκ εραιαϊ δςαεγδ., δξςψλϊ τεςμϊ ςμ ρεμμδ πθςπϊ δξρτχϊ 4 ωςεϊ ωμ ςαεγδ (πθε).

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι jozi φτιδ αδεγςδ
    δρελο δ"ηωΰι" ωδιδ ΰξεψ μδβις μςιγε φψικ μδβις βν ΰμι (ΰπι πξφΰ ξψηχ ςωψ γχεϊ ξςιγε) , ςαψ ιεϊψ ξωαες ξΰζ γαψ ΰιϊι ιεπι εΰξψ ωιωμη ΰϊ δρελο εΰτιμε ωιηϊ θμτεο μϊΰεν δβςδ μΰ χιαμϊι. ΰγιαιν (αθμτεο) εζεμιν ΰαμ ωψεϊ απϊιιν ΰιο.
    ΰβα δημθϊι μμλϊ αρεσ ςμ δ9100X.
    ΰν λκ πψΰδ ωιω αςιδ λμωδι ςν δφτεο.
    ΰπι ΰαψψ ξδ δριτεψ εΰςγλο ΰϊλν αθμτεο.
    ωαϊ ωμεν.

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

בריתוכים... מערכת הADFLO עליי.
    המערכת מיוצרת כרגע רק למסיכת ה9002 הישנה יותר (עליי, ועל הראש מאחורי ה9100X ).

המערכת בנוייה כך שאזור הסנטר/צוואר נסגר בעזרת ווילון גמיש הנצמד לצוואר ועוזר לאטימת חלקה התחתון של המסיכה, ומהתקן המתחבר לראשייה אשר מקבע את משפך זרימת האוויר לאזור המצח.
    זרימת האוויר נעה מאזור המצח בכיוון מטה ודוחקת את כל הגזים המנסים להכנס לאזור המסיכה,
    כלומר חלל המסיכה אינו אטום לגמרי אלא "נאטם" ע"י דחיקת האויר החוצה בידי אויר מסונן המגיע מיחידת הADFLO.

התנסתי איתה באזור לא מאורר כראוי, בקירבה לאזור הריתוך ובכוונה בכיוון עשן הריתוך.
    אם הייתי עושה זאת עם מסיכה רגילה קרוב לוודאי שהייתי נחנק.
    עם המערכת לא רק שלא נחנקתי אלא שאפילו לא הרחתי ריח של ריתוך !
    ויעידו הצופים במבחן שניסיתי להציף את המסיכה שלי בעשן...ללא הצלחה.
    לא ירדתי לפרטי פרטים בכל הקשור ליכולת הסינון של המערכת ברמה הטכנית משום שאין לי כוונה
    לרכוש מערכת כזאת כך שאני לא יודע להגיד כמה היא איכותית ועוזרת למנוע נזק נשימתי.
    אני התרשמתי מאוד !

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

βεμϊ δλεϊψϊ ωμ δαιχεψ διιϊδ ςψιλϊ ξαηπιν δωεεΰϊιιν αιο ξριλεϊ δψιϊεκ δωεπεϊ.

ςεψξιν ξριλεϊ αξωψγ ωμ πθς, ωξπρδ μδηιεϊ ΰϊ δξιμψ ELITE -

δξριλεϊ "ωαηπϊι" :

9100X ( ΰϊ δ9100XX λαψ αηπϊι ααιϊ ςν ιεηι ).
    9002X ( ςν εαμι ADFLO ).
    SL.
    100V.
    Miller Elite ( ημχι αμαγ ).
    Optrel λμωδιΰ (μΰ ζελψ ΰϊ δγβν εδΰϊψ ωμδν γτεχ μβξψι).
    Kemper.
    3M WS-320.
    Zika Diamond (ωμι).
    δριπιϊ ωμ ξ.α.

ςεγ ςμ δξαηπιν αδξωκ.

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

ΰαιζψ δ TECAWELD μδβπϊ δφεεΰψ μξριλεϊ ξργψδ 9100.
    δαγ δεΰ αγ ξιεηγ δςωει ξ75% λεϊπδ ε25% χεεμΰψ (Kevlar, λξε ωμ ΰτεγι ξβο) δΰξεψ μδιεϊ ηριο ΰω ιεϊψ ξρϊν λεϊπδ.
    δαγ μΰ ΰθεν αφεψδ ξμΰδ, ξαηιπϊ λιρει δεΰ αργψ βξεψ.
    μφςψι δξηιψ ωμε βαεδ ξιγι μμΰ δφγχδ - ξςμ 200 ω"η.

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

εξψϊλιν....
    αϊξεπεϊ ςν δ9100X.
    ωιξε μα μTECAWELD εμημεπεϊ δφγ δςπχιιν.

ψιϊλϊι ςν 6010-3.25, δφϊδ χμδ, χωϊ ιφιαδ, ΰξτψζ' ξγειιχ, ιετι ωμ ψϊλϊ.
    αψχς δχργδ ωμ KEMPER.

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

אתן את ההתרשמות הראשונית שלי מכל המסיכות שנבחנו ( בריתוך אלקטרודה ).

9100X/9100XX- מסיכה נהדרת.
    הכי נוחה שניסיתי,מרווחת מאוד, ראשייה עם כיוונון מלא ולבטח הכי מתוחכמת בתעשייה כיום.
    הייתי רוצה יותר מסיביות בראשייה ( הייתי משאיר כמה דברים מהדגם הקודם - 9002).

למיטב ידיעתי יש למסיכה את אפשרויות התיכנות הנרחבות ביותר, דרגת כהות 5,8/9-13 ,
    5 דרגות רגישות, כולל אפשרות לנעול מצב בהיר (השחזה) ולנעול כהה, המאפשרות התאמה ממש לכל מצב אפשרי.
    5 דרגות DELAY, כשהדרגה הגבוהה ביותר היא היחידה שסיפקה אותי (1.3 שניות), כל שאר המסיכות מחליפות מהר מידי בשבילי. מצב הפיקים נחמד ביותר, בטח מאוד שימושי לעובדים במיג.
    אופטיקה ברמה הגבוהה ביותר בשוק כיום ( על הנייר 1/1/1/2. גם לפי הביקורות בחו"ל ).
    מהירות התגובה מצויינת ומרגישה הכי טובה בין כל הנבחנות אך הייתי שמח אם בכל זאת על הנייר היא הייתה מיישרת קו עם המובילים בתחום לכיוון ה 1/20,000-30,000 בשביל השקט הנפשי ( תקף לכל המסיכות של ספידגלס, לא ברור לי למה הם לא עושים זאת).
    שלושת חיישני הקשת נותנים פיתרון גם לתנוחות ריתוך יותר מוזרות ולעצמים המפריעים לשדה הראייה בין הקסדה לקשת.
    המסך ב9100X מעל ומעבר, אבל המסך בXX שווה את הכסף בענק- פינוק אמיתי.
    חלונות הצד (כהות 5) הם פיצ'ר נהדר ולא מפריעים לעיניים במהלך הריתוך, אני בכל זאת
    מעדיף לכסות אותם.
    כיסוי - עליון מצויין, אוזניים מצויין, תחתון וצידי לא לטעמי וזה תקף לכל מסיכות הספידגלס,
    הייתי רוצה יותר כיסוי בתחום הזה.
    DIN13.

9002X ( עם ובלי ADFLO ).

הרבה פחות מרווחת מה9100, ראשייה פחות נוחה ולא מתכווננת באופן מלא( לא משהו שתפירת כיסוי מספוג עטוף בבד לא תפתור), אבל מרגישה יותר עמידה, במיוחד ברגי הצד ובורג נעילת הראשייה שהם נהדרים לדעתי.
    דרגות כהות 9-13, 4 דרגות רגישות שנותנות פיתרון מצויין( מרגיש דומה ל1-4 ב9100).
    3 דרגות DELAY כשהארוכה ביותר היא "רק" 0.5 שניה , קצר לי מידי.
    לא מגיעה לרמת האופטיקה של ה9100, אבל בהחלט בסדר גמור (1/1/2/2/).
    מהירות תגובה מצויינת, עוד לא ריתכתי בתנוחות קשות ויש רק 2 חיישנים , לקחת בחשבון.
    חלונות הצד קטנים יותר ומרגישים קרוב יותר לחזית המסיכה מאשר לצדדים, הראייה המרחבית לא ברמה של ה9100.
    המסיכה מעט קטנה יותר מה9100, אך אין ממש הפרש בכיסוי אלא יותר במרווח הפנימי.
    הוילון של מערכת הADFLO בהחלט תורם לכיסוי התחתון מאור כחול מזיק.
    DIN13.

SL - פחות רלוונטי לנו כי כמעט שלא משווקים אותה פה.
    בכל מקרה - אכן במשקל נוצה, כשריתכתי איתה במ.ב. היא הרגישה קצת מוזרה, לאחר מכן הגעתי הביתה וראיתי שספידגלס מצהירים על שינוי כלשהו באורכי הגל שהפילטר שלה מעביר ולכן גוון המסך שונה בזמן הריתוך.
    כהות 8-12 מספקת ביותר,גודל מסך סטנדרטי ( מספיק לי ),
    4 דרגות רגישות ( ע"ע 9002), DELAY קצר מידי ולא מתכוונן ( מקסימום0.25 שניה ).
    קשה היה לי למדוד את האיכות האופטית משום שהכיסוי החיצוני היה די שרוט, על הנייר 1/1/1/2.
    מהירות ההחלפה לא הרגישה טובה כמו ה9100/9002 אבל הקסדה הייתה ישנה ומתצוגה כך שיש לבדוק זאת שנית ( 2 חיישנים ).
    DIN12.

100V - ניתן לראות ביקורת בתגובה שלי לאמיר דף ומשהו אחורה.
    בגדול הבעיות איתה הן טיפה צפיפות, DELAY קצר מידי לטעמי ו...העיצוב המחודד של ספידגלס, שאני לא מתחבר אליו.
    ראשייה די נוחה עם כוונון מלא.
    אופטיקה שלגמרי תספיק לכל חובב (1/2/2/3), גודל מסך סטנדרטי.
    מהירות תגובה זהה לאחים הגדולים אך עם 2 חיישנים ( ב9100X איכשהו מהירות התגובה מרגישה הכי טוב,
    לא משהו שאני יכול להגיד שניתן למדידה ו/או לא קשור לעניינים פסיכולוגיים, אז אולי זה רק נדמה לי כי על הנייר המהירות זהה).
    DIN12

Miller Elite ( חלקי בלבד ) - המסיכה לא פעלה במבחן ולא הצלחנו להשיג סוללות.
    מ.ב. מייבאים אותם לפי הזמנה ולכן לא מחזיקים במלאי אז לא הזדמן לי לבדוק אחת אחרת בפעולה.
    ראשייה - בסיסית ביותר,עושה רושם שדי עמידה, עיצוב יפה מאוד, מרווח פנימי מצויין וכיסוי מעט יותר טוב מהספיגלסיות בכל הקשור ל"הגנה תחתונה"...אבל רק מעט, הייתי רוצה יותר.
    כהות 8-13.
    מסך שעושה רושם אופטי טוב במבט במצב בהיר, הגודל שלו מספק ביותר, אולי אפילו טיפה גדול מה-X.
    על הנייר מהירות החלפה של 1/20,000 עם 4 חיישנים ( ! )
    כיוון אנלוגי לDELAY - 0.10 – 1 שניה,
    כיוון אנלוגי לרגישות אך הTIG RATING שלה הוא רק 5 אמפר (בספידגלס 1 אמפר), אפשרות למצב השחזה.
    דרגת הגנה לא ידועה.

Optrel כלשהיא (לא זוכר את הדגם והאתר שלהם דפוק לגמרי) -
    קטנה, צפופה, איטית, אופטיקה סבירה ולא נוחה. ציפיתי להרבה יותר מאופטרל, אפילו אם זאת רק המסיכה הבסיסית שלהם.

Kemper – מרגישה ברמת הסיניות.

3M WS-320 - מסיכה בעיצוב ריבועי,צפופה, כיסוי לא רע, מעבר לזה בסיסית ובינונית בהכל.
    נאמר לי שלא מעט אהבו את העיצוב, אני ביניהם.

Zika Diamond (שלי)- איכות אופטית מהירודות במבחן, מהירות תגובה שלא מגיעה לרמת הספידגלס, ראשייה בסיסית, מרווח פנימי אחלה, כיסוי שיותר לטעמי מאשר זה של הספידגלסיות.
    יש לציין שהיא ספק פגומה.

הסינית של מ.ב. – עזבו...אל תקנו.

אני כמובן מעוניין לנסות עוד מסיכות ריתוך ולהשוות בין ספידגלס למתחרות ( מעניין אותי - מילר, ג'קסון, פרוניוס, אופטרל וכו...).
    אם מישהו מחזיק אחת מהמסיכות הנ"ל והוא מעוניין "להשתתף בניסוי"... אני אשמח.

לנעוץ ומהר.
    כל הכבוד!

ηαψ ψωεν kd2's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    αιο χΰρν μχΰρν
    δεγςεϊ
    3,118

ωληϊι γαψ ΰηγ ηωεα -

ωμεωδ ΰπωιν ωδιιϊι ψεφδ μδεγεϊ μδν ξΰεγ εωαζλεϊν ρεσ ρεσ ηζψϊι μδπεϊ ξψιϊεκ -

δψΰωεο δεΰ ιεηι γΰαεω - ιεηι ατεψεν, ψφιϊι μδβιγ ωδεΰ ξρβψ αξχφεςε, ΰαμ ψΰιϊι ςαεγεϊ ωμε εδεΰ δψαδ ιεϊψ ξζδ, ιεϊψ αλιεεο ηψω ξϊλϊ εψϊκ ΰεξο αζλεϊ.
    ωχψΰ ΰϊ δωιψωεψ δψΰωεο, ψΰδ ωΰπι "ξητω ΰϊ δΰξϊ", λγαψιε... εξιεζξϊε ιφψ ΰιϊι χωψ, πτβω ΰιϊι επιεεθ ΰεϊι ΰμ δθεα αιεϊψ λξε ωδεΰ ξλιψ ΰεϊε λαςμ ξχφες δςεαγ ιεν ιεν αϊηεν.
    ϊεγδ ςμ δδϊςπιιπεϊ εδιιςευ μλμ ΰεψκ δδϊμαθειεϊ εδχπιιδ, ςμ ηεεϊ δγςϊ δξχφεςιϊ, ςμ δχιωεψ μξ.α. εςμ δθιτιν αξρβψεϊ.

δωπι δεΰ ιεπι ωξω , "δρελο ωμπε", ωδιδ ζξιο αλμ ωΰμδ εςπιιο εϊξιγ αραμπεϊ εΰγιαεϊ, πϊο ξηιψιν ξφειιπιν, θιτμ αλμ πεωΰ δξλιψδ μωαιςεϊ ψφεπι δξμΰδ (φτεπιιν, δξριλεϊ ιβιςε αδχγν δΰτωψι) ερτφιτιϊ αψλιωεϊ ωμι αφεψδ ξφειιπϊ εγΰβ μΰιψεη ωμ λαεγ ξξω αξωλο δηαψδ ατ"ϊ.
    ϊεγδ.

δωμιωι δεΰ πθς ιεμρ - ξπδμ δμεβιρθιχδ αξ.α. "δξΰψη" ωμι αωπι δαιχεψιν ων.
    πθς δεΰ μμΰ ρτχ ΰηγ ξπεϊπι δωιψεϊ δθεαιν αιεϊψ ωπϊχμϊι αδν ξςεμν, ξραιψ τπιν, πηξγ, ΰγια, δβεο, αβεαδ δςιπιιν εξξδ ωιφΰ μι μδλιψ βν ιωψ ξΰεγ.
    ατςξιιν ωπτβωϊι ΰιϊε δεΰ δχγιω μι δξεο ξζξπε (εδεΰ αο ΰγν ςρεχ ξΰεγ), δςξιγ μψωεϊι λμ ΰαιζψ ωψφιϊι μπρεϊ ξμιιο δξεφψιν ωμ δηαψδ, εγΰβ ωΰψβιω ααιϊ εΰφΰ ξψεφδ αλμ τςν.
    ξςαψ μλκ...δεΰ διδ φψικ μχαμ τψρ ψχ ςμ ζδ ωδεΰ ξελο μραεμ ΰεϊι μλμ λκ δψαδ ζξο.
    ϊεγδ.

ςξεγ 4 ξϊεκ 6 ψΰωεοψΰωεο 123456 ΰηψεοΰηψεο

πεωΰιν γεξιν

1. μΰπωι δξιζεβ - ΰιζδ ξζβο ςιμι ΰιπεεψθψ ξεξμυ ?
    ςμ ιγι raanan ατεψεν τεψεν ςωδ ζΰϊ αςφξκ
    ϊβεαεϊ: 37
    ςγλεο ΰηψεο: 19-07-12, 14:18
  2. πςμι λαμ ΰιλεϊιεϊ μξφαψ
    ςμ ιγι ςξι ατεψεν τεψεν ψλα ωθη 4X4 λμμι
    ϊβεαεϊ: 2
    ςγλεο ΰηψεο: 17-10-10, 12:24
  3. [ψλιωδ χαεφϊιϊ] ξχψψ μψλα ιωιψεϊ ξριο
    ςμ ιγι rob ατεψεν τεψεν δαεπιν + δπγρϊ β'ιτιν
    ϊβεαεϊ: 5
    ςγλεο ΰηψεο: 23-07-10, 15:40
  4. ψλιωδ χαεφϊιϊ - ιψιςεϊ αιγεγ ΰχερθι "γιιπξΰθ"..
    ςμ ιγι KOOKE ατεψεν τεψεν ψλα ωθη 4X4 λμμι
    ϊβεαεϊ: 2
    ςγλεο ΰηψεο: 20-10-07, 19:23

δψωΰεϊ τψρεν

• ΰιο αΰτωψεϊκ μτψρν πεωΰιν ηγωιν
  • ΰιο αΰτωψεϊκ μτψρν ϊβεαεϊ
  • ΰιο αΰτωψεϊκ μφψσ χαφιν
  • ΰιο αΰτωψεϊκ μςψεκ ΰϊ δεγςεϊικ
  •